- 3 Ocak 2021
- 2.681
- 855
- 35
Galiba çatlatma iğnesi verdiğine göre hatta eczacıyada bundan başka verme falan dedi canım nerde yaptıracam iğneyi yani siz acilde falan mı yaptırıyorsunuzAaa bu iğneyi hiç duymamıştım. Çatlatma iğnesi miymiş bu da
Bende 15 Kasım da vuruldum ama o kadar merak ediyorum ki yarın 11. Günüm denemelik test yapsam mı acaba :))Merhaba kızlar Kasım 16 çatlatma iğnesi oldum bugün 10.günüm test bu şekilde çıktı iki gün önce yaptığım neredeyse yok gibiydi ama bugünki bir tık daha belirgin bakabilir misiniz lütfen
Canım ben ovitrelle ve çatlama iğnelerini kendim yapıyorum ama seninki hazır enjeksiyon değilse bilemem nasıl olacağını. Çünkü ovitrelle hazır enjeksiyonGaliba çatlatma iğnesi verdiğine göre hatta eczacıyada bundan başka verme falan dedi canım nerde yaptıracam iğneyi yani siz acilde falan mı yaptırıyorsunuz
Diğer testle karşılaştırabilseydik bi canım. Bence koyulaşmayı takip et erken gebelik testi yapıyorsun demi. Benim 7.-8. Gün iğne etkisi geçiyor ama ben çok su tüketiyorum belki ondan olabilir bünyeden bünyeye değişebiliyor hangi gün etkinin geçeceğiMerhaba kızlar Kasım 16 çatlatma iğnesi oldum bugün 10.günüm test bu şekilde çıktı iki gün önce yaptığım neredeyse yok gibiydi ama bugünki bir tık daha belirgin bakabilir misiniz lütfen
Olur bence yap canım iğneden sonra ilk testin mi olacak??Bende 15 Kasım da vuruldum ama o kadar merak ediyorum ki yarın 11. Günüm denemelik test yapsam mı acaba :))
Yok erken gebelik değil kaset test bu ben de çok su tüketiyorum geçen ay da iğne oldum bir haftada etki geçmişti negatifti testlerim sonrasında ama şimdi 11 gün oldu ve bu şekilde,ama şunu da ekleyeyim testi yaptığım anda çıkan sonuç değil aradan birkaç saat geçti dönüp tekrar baktığımda bu şekilde gördüm kuruma çizgisi oluyor mu kaset testlerdeCanım ben ovitrelle ve çatlama iğnelerini kendim yapıyorum ama seninki hazır enjeksiyon değilse bilemem nasıl olacağını. Çünkü ovitrelle hazır enjeksiyon
Diğer testle karşılaştırabilseydik bi canım. Bence koyulaşmayı takip et erken gebelik testi yapıyorsun demi. Benim 7.-8. Gün iğne etkisi geçiyor ama ben çok su tüketiyorum belki ondan olabilir bünyeden bünyeye değişebiliyor hangi gün etkinin geçeceği