Benim bugün iğneden sonra 8. Günüm hafif alt karın ağrım ve sağ kasık ağrım var sizce test yapmalımıyım. Bir tarafım yap diyor bir tarafım yapma diyor ama iğne vücuttan atıldı mı atılmadı mı onu da merak ediyorum :)
Benim bugün iğneden sonra 8. Günüm hafif alt karın ağrım ve sağ kasık ağrım var sizce test yapmalımıyım. Bir tarafım yap diyor bir tarafım yapma diyor ama iğne vücuttan atıldı mı atılmadı mı onu da merak ediyorum :)
3-5 ay önce klomen kullanmıştım (ilk ay günde 1 tane 2. ay günde iki tane ) ama yumurta takibinde istenilen büyüklük yakalamamıştı.
Araya zaman girdi yine gebelik vs olmayınca bu ay gonal f 450 deneyelim dedik. Adetin 2. günü (16kasım) başlayıp günlük 75ten kullandım 6 gün sonunda kontrole gittim 10,5 olmuştu yumurta büyüklüğü.
Aynı dozda kullanmaya devam ettim 2 gün sonra tekrar gittim 16,5 oldu (Yani bugün).
Pazartesi yeniden gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi ilişki vs önerecek.
Merakla bekliyorum bakalım neler olacak. Hepimiz için gönlümüzden geçenlerin, her şeyin en güzeli ve en hayırlısı olsun
Hasta olmadığın sürece dönme ihtimali var canım. daha 2-3 günün var. Geç döllenme de olmuş olabilir. Gebelik testlerinde 1-2 gün o kadar fark ediyor ki. Her şey olabilir umudunu kaybetme.