2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR

Canım benimde dün akşamdan beri kasık a
Bence yapma günümüzü bekleyelim. Ben bugün sabah erkenden kasık ve göğüs ağrısına uyandım

Canım benimde dün akşamdan beri kasık a

Bence yapma günümüzü bekleyelim. Ben bugün sabah erkenden kasık ve göğüs ağrısına uyandım
heyecan ve üzüntüyü aynı anda yaşıyorum Rabbim en hayırlısını nasip etsin.. Meraktan da çatlıyorum :)) İlk tedaviniz mi sizinkide

3-5 ay önce klomen kullanmıştım (ilk ay günde 1 tane 2. ay günde iki tane ) ama yumurta takibinde istenilen büyüklük yakalamamıştı.
Araya zaman girdi yine gebelik vs olmayınca bu ay gonal f 450 deneyelim dedik. Adetin 2. günü (16kasım) başlayıp günlük 75ten kullandım 6 gün sonunda kontrole gittim 10,5 olmuştu yumurta büyüklüğü.
Aynı dozda kullanmaya devam ettim 2 gün sonra tekrar gittim 16,5 oldu (Yani bugün).
Pazartesi yeniden gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi ilişki vs önerecek.
Merakla bekliyorum bakalım neler olacak. Hepimiz için gönlümüzden geçenlerin, her şeyin en güzeli ve en hayırlısı olsun

Hasta olmadığın sürece dönme ihtimali var canım. daha 2-3 günün var. Geç döllenme de olmuş olabilir. Gebelik testlerinde 1-2 gün o kadar fark ediyor ki. Her şey olabilir umudunu kaybetme.
Doktorum 15 günden sonra kan tahlili, idrar testi vs yapılmalı dedi çünkü öncesi yanıltıyormuş

Günaydın kızlaar,

ÇAtlatma iğnesinden sonraki 13. gün ve koskocaman bir tek çizgi. Sanıyorum bu ay da elendim
Yorumlarınız dikkatimi çekti. Ne zamandır tedavi görüyorsunuz? Ve problem ne kısaca bahseder misiniz sanki benim olayıma yakın gibi izlenim aldım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…