Ben 11 kasım da iğne yaptım. Normalde dün adet olmalıydım. Test yapmaya cesaret edemiyorum. 5 yıldır onca test onca negatif ten sonra korkuyorum. Burada dertleşmek beklemek istiyorum. İnşallah olmuştur bu sefer ama kasık ağrılarım var malesefBenimde bugün kontrolüm vardı her şey yolunda yumurtan çatlamış dedi siz ne zaman iğne yaptınız
Canım yapsana test korkunun ecele faydası yok ya erru ya merru sonuçta net bir şekilde varsa da yoksa da öğrenirsin. 15. gündesin 1 gün gecikmişsin bileBen 11 kasım da iğne yaptım. Normalde dün adet olmalıydım. Test yapmaya cesaret edemiyorum. 5 yıldır onca test onca negatif ten sonra korkuyorum. Burada dertleşmek beklemek istiyorum. İnşallah olmuştur bu sefer ama kasık ağrılarım var malesef
Tabi canım olabilirAma benim sadece tek yumurtam gelişmişti o halde de erken döllenme olabilir mi
kasık Ağrısı da gebelik belirtisi bekleyebilirsiniz tabi ki varsa da çıkar hemen testte hakkınız da hayırlısı olsun sebep neydi 5 senedirBen 11 kasım da iğne yaptım. Normalde dün adet olmalıydım. Test yapmaya cesaret edemiyorum. 5 yıldır onca test onca negatif ten sonra korkuyorum. Burada dertleşmek beklemek istiyorum. İnşallah olmuştur bu sefer ama kasık ağrılarım var malesef
İşte testim de ikinci çizgi çok koyu çıkmadı ama çıplak gözle görülecek şekilde çıktı bu iğnenin etkisimi gebeliğin mi anlayamadımTabi canım olabilir
Çok korkuyorum bir de 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Önce pozitif görüyorum hem kanda hem evde sonra değerim düşüyor hop adet oluyorumCanım yapsana test korkunun ecele faydası yok ya erru ya merru sonuçta net bir şekilde varsa da yoksa da öğrenirsin. 15. gündesin 1 gün gecikmişsin bile
Hiç bir sebep yok oğlum 8 yaşında. O 2.5 yaşındayken spiralimi çıkarttım 3 ay içinde hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj oldum. 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım sağlıksız gebelikti yine kürtaj oldum. Sonra üç kez kimyasal gebelik geçirdim. Klomen, iğne, aşılama, tıp bebek hepsini denedim olmadı olmadı olmadı. Bunda da bir hayır vardır diyorum artık ama kalbim istiyır bir evlat daha inkar edemem. Sizin de çocuğunuz var mı yoksa ilk mikasık Ağrısı da gebelik belirtisi bekleyebilirsiniz tabi ki varsa da çıkar hemen testte hakkınız da hayırlısı olsun sebep neydi 5 senedir
Hakkınızda hayırlısı olur inşallahHiç bir sebep yok oğlum 8 yaşında. O 2.5 yaşındayken spiralimi çıkarttım 3 ay içinde hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj oldum. 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım sağlıksız gebelikti yine kürtaj oldum. Sonra üç kez kimyasal gebelik geçirdim. Klomen, iğne, aşılama, tıp bebek hepsini denedim olmadı olmadı olmadı. Bunda da bir hayır vardır diyorum artık ama kalbim istiyır bir evlat daha inkar edemem. Sizin de çocuğunuz var mı yoksa ilk mi
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreçHakkınızda hayırlısı olur inşallahbizim ilk 13 aydır bekliyoruz bizde sebep yok her şey normal