2024 Kasım aşılama

Kızlar bir şey sormak istiyorum aşılamada laboratuvar önemli mi acaba tüp bebekte önemli ama aşılama için bilmiyorum

Kızlar aşılamadan sonra doktor bana progestan verdi sabah akşam fitil olarak bir de 3 günde 1 progestan iğne verdi ama onu olmucam çünkü çok acıyor acısı 3 gün geçmiyor zaten, benim size sorum şu 😂 Progestan kullananlar tuvalete gittiğinde o ilaç beyaz beyaz çıkıyor mu ben ne zaman kullansam tuvalete gittiğimde sanki hepsi çıkıyor? Bi işe yaramıyor gibi? Sizde de öyle mi ?

Bizde yarın evrakları teslim için gideceğiz. Heralde şu gün gel bugün gel falan derler ☺️ Öyle heyecanlıyım ki 🙃
Bizimde cuma yapılacak aşı 🙂 rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim ikinci aşılama olacak tutmazsa martta tüp bebek yapılacak. Eşimde de ben de de hiçbir sıkıntı yok hiçbir tedavi cevap vermiyor ama. Doktorlar saşkın.

Günler biraz nazlı ilerliyor yavaş yavaş. Çatlama iğnesi için yarın 1 hafta olacak .benim doktorumda adet olmaz isem 3 den önce test yapmicaksin dedi.dinleyebilirmiyim bilmiyorum 🤭

Kızlar aşılamadan sonra doktor bana progestan verdi sabah akşam fitil olarak bir de 3 günde 1 progestan iğne verdi ama onu olmucam çünkü çok acıyor acısı 3 gün geçmiyor zaten, benim size sorum şu 😂 Progestan kullananlar tuvalete gittiğinde o ilaç beyaz beyaz çıkıyor mu ben ne zaman kullansam tuvalete gittiğimde sanki hepsi çıkıyor? Bi işe yaramıyor gibi? Sizde de öyle mi ?
Canım o bende de var ama işe yaramadığından geldiğini düşünmüyorum ben 13 gündür kullanıyorum her baktığımda vardı o akıntıdan gece taksam bile sabah tuvalete çıktığımda geliyor hatta idrarımda da çıkıyor nokta nokta şeklinde

Bizimde cuma yapılacak aşı 🙂 rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim ikinci aşılama olacak tutmazsa martta tüp bebek yapılacak. Eşimde de ben de de hiçbir sıkıntı yok hiçbir tedavi cevap vermiyor ama. Doktorlar saşkın.
Amin canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🙏 benimde ayın 3ünde aşılama tarihim belli olacak. Bu vakitler hiç geçmiyor ☺️

X