2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bata 5 gün kaldııı bugun test aldım eczanede birtwk Artimed kalmış oda yalancı diyorlar yapasımda yok öyle kaldı elimde almış bulundum 😅😂
Belirtilerde kayboldu bugun vıyyyss
regl tarihinden önce sarı akıntınız oluyor mu bende bu ay oldu aramızda öyle olan barsa yazabilir mi ya kötü bişey mi

Kızlar bir şey soracağım
Evet sanki oluyo gibii 🌸✨🥲
Burada attığım bir gebenin günlüğüydü. Şuan aşağıda paylaştığım miratech diye bir şey sizce pik mi??

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar ben daha bugün yumurtladım yumurtlama testlerine göre dün strip test yaptım sipariş ettim gölge çıkartıyor mu denemek için bi baktım çift çizgi bugün de yaptım çift çizgi inanmadım 2 tane daha yaptım arka arkaya 2 damla idrarla onlarda da var inanmadım tekrar yarım saat sonra erken gebelik yaptım çizgi var bu nasıl olur hepsi mi yanlış inanamıyorum şuan böyle bişey mümkün mü elin ayağım titriyor
ne kötü ya bütün testler resmen pozitif göstermiş şaka gibi ama her zaman konularda söylüyorum yanlış anlamazsanız sizede söyleyim 3 test dışında başka marka almam önermem de laboquıck surelab innovita ve bide ovula var bunlar yalancı pozitif çıkarmaz asla ve erken gebelik kadar hassaslar ben laboquıckte oğlumda 6 iken değerim silik çizgi gördüm onun öncesinde çok kez kullandım asla pozitif sonuç vermedi diğer yazdığım markalarda aynı

Reglin

3. Günü sabah akşam 5 gün kullanıp regli tarihinden itibaren 11-12. Gün de kontrole çağırdı
9 Ekim regli
11 Ekim ilaca başladım sabah akşam
19-20 ekimde de çağırdı
Anladım benimde aynı sekilde 16 Kasım regl tarihi 3. Günü başladım 5 gün önerdi 26 Kasım'da kontrole çağırdı 11. Gün olmuş oluyor bazıları direk ilaç biter bitmez çatlama iğnesi vurulmuş ondan merak ettim ilk kullanacağım

kızlar çok artistk yaptım ama yok dayanamıyorum. elimde bir erken bir kase ttest var. cuma sabah yolculuğa çıkacağız, gitmeden yapıcam testleri bir şey görürsem de kan vermeye gidicem. yok elinde test varken dayanmak çok zor sabah haber veririm dhshs
Yap balım yap ❤️ bize de gönder testi 🥰

Umarım regl gelmez ama çatlatma iğnesi yapışan ay ekstra ağrılar oluyor sanki
Evet iğnelerden dolayı daha çok ağrı oluyor inşallah gelmez ama olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum varmı sonradan pozitife dönen ya bu ay olsun çok istiyorum son şansım tüp bebek iğnesine geçmek istemiyorum hemen

Takvim yöntemiyle ya da kondomla herhangi bir kimyasal olmadan korunabilirsiniz.. 25-26 yaşlarında cocugun olsa yine genç anne olursun. 1-2 yıl sevgili hayatı yaşamak da güzel kadınlar için. Fazla sorumluluğun olmadan prenses gibi yaşa. Çocuk olunca sürekli ona bakılır güzelliğe bakıma vakit bulmak bile zor olur

Altına imzamı atarım 😄

Evet iğnelerden dolayı daha çok ağrı oluyor inşallah gelmez ama olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum varmı sonradan pozitife dönen ya bu ay olsun çok istiyorum son şansım tüp bebek iğnesine geçmek istemiyorum hemen
Tüp bebek iğnesi dediğiniz tüp bebek süreci mi yoksa aşılamada da aynı iğneler mi kullanılıyor ben de önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum ama pek bilgim de yok

Ben de bi sonraki adetimden sonra çektireceğim rahim filmini. Anestezili önerdi doktorum. İşlem kısa sürüyomuş aslında ama acı eşiğin düşükse içeri ilaç verildiğinde ağrı hissedersin dedi. Ben de ağrıyı göze alamıyorum, anestezili olucam. Çektirdikten sonra paylaşır mısın süreci?
Kesinlikle anestezili öneriyorum o stresi çekmeye değmez kaldı ki acı kimisinde çok az ama kimisinde de çok fazla oluyormuş anestezili o kadar rahat ki

Kesinlikle anestezili öneriyorum o stresi çekmeye değmez kaldı ki acı kimisinde çok az ama kimisinde de çok fazla oluyormuş anestezili o kadar rahat ki
Zaten muayene de bile insan geriliyor, imkan varken anestezi seçeneğini kullanacağım. Siz çektirdikten sonra ne kadar zaman geçti? Ben filmden sonrasına çok umut bağladım şans artıyor dendi diye.

Zaten muayene de bile insan geriliyor, imkan varken anestezi seçeneğini kullanacağım. Siz çektirdikten sonra ne kadar zaman geçti? Ben filmden sonrasına çok umut bağladım şans artıyor dendi diye.
Ben bu ay çektirdim reglime 2 gün kaldı evet şansı arttırdığı söyleniyor umarım öyledir ☺️

kızlar çok artistk yaptım ama yok dayanamıyorum. elimde bir erken bir kase ttest var. cuma sabah yolculuğa çıkacağız, gitmeden yapıcam testleri bir şey görürsem de kan vermeye gidicem. yok elinde test varken dayanmak çok zor sabah haber veririm dhshs
Bekliyoruz güzel haberlerini 💜🤍

Yani akıntı bende de olmuyor. Yani çamasira gelecek şeklinde olmuyor. Bende ovu testi kullanmadım. Ama kasık ağrısı oldu bende yumurtlama oluyor dedim
Benim de dün yumurtlama oldu sanırım kasık ağrısı vardı çünkü. Regl olursam ki olmam inşallah o zaman daha iyi anlarım yumurtlama dönemlerini. Uzun süre doğum kontrol hapı kullanmıştım o yüzden tam bilmiyorum döngüm nasıl olur daha 2 ay oldu bıraktığım ama kullanmadığım zamanlarda da hep 35-40 günde bir regl olurdum zaten pcosluyum 😔

ne kötü ya bütün testler resmen pozitif göstermiş şaka gibi ama her zaman konularda söylüyorum yanlış anlamazsanız sizede söyleyim 3 test dışında başka marka almam önermem de laboquıck surelab innovita ve bide ovula var bunlar yalancı pozitif çıkarmaz asla ve erken gebelik kadar hassaslar ben laboquıckte oğlumda 6 iken değerim silik çizgi gördüm onun öncesinde çok kez kullandım asla pozitif sonuç vermedi diğer yazdığım markalarda aynı
Sipariş verdim laboquik bende şimdi onda denicem

Tüp bebek iğnesi dediğiniz tüp bebek süreci mi yoksa aşılamada da aynı iğneler mi kullanılıyor ben de önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum ama pek bilgim de yok
Aşılama olcak sanırım doktor farklı tedaviye geçicez tüp bebek de kullanılan iğneleri kullancaksın dedi hap yerine günlük iğneler sanırım. Düşük dozda başlatcam dedi

X