Güncelledim canımMerhaba benı günceller mısınız
18 kasım 2024 bat 20 aralık 2024
Tşk ederımGüncelledim canım
Canim pkos var bendede yumurtlama zamanı kist olmuş kisti hangi ilaç kullandinizDoktor bazen olabilir anormal bi durum değil dedi ama bende pko da var maalesef o da etkiliyor
Ben göremedim canım belki de fotoda çıkmadı silik mi görüyorsun?Bugün yaptığım test sizce varmı çatlatma iğnesi 12.gün
Evet çok silik amaBen göremedim canım belki de fotoda çıkmadı silik mi görüyorsun?
Canim pkos var bendede yumurtlama zamanı kist olmuş kisti hangi ilaç kullandiniz
ben gördüm canım çok hafif bir şeyBugün yaptığım test sizce varmı çatlatma iğnesi 12.gün
yarın tekrarlıcam inşallah koyulaşma olur 4.cü çatlatma iğnemben gördüm canım çok hafif bir şey
yarın tekrarlıcam inşallah koyulaşma olur 4.cü çatlatma iğnemRegl perşembe günü
Canım başın sağolsunGüzel haberlerle gelmek çok isterdim hamileymişim ama düşükle sonuçlandı dua ve güzel destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim umarım birgün hepimiz güzel anneler oluruz
Ah canım ya çok zor bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum inşallah güzel bir gebelik nasip olur canımGüzel haberlerle gelmek çok isterdim hamileymişim ama düşükle sonuçlandı dua ve güzel destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim umarım birgün hepimiz güzel anneler oluruz
Geçmiş olsunGüzel haberlerle gelmek çok isterdim hamileymişim ama düşükle sonuçlandı dua ve güzel destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim umarım birgün hepimiz güzel anneler oluruz
Ovulasyon pik olduktan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz acabaMerhaba sat 22 ekim bat 17 kasım 3 kasım pik ve hamileyimm
bizim seninle ovulasyon günlerimiz yakındı hatırladığım sen ayın kaçında pik görmüştünben gördüm canım çok hafif bir şey