Kızlar ben pik olmasını beklerken 2 güne bu şekilde çıktı olgunlaşmadan çatladı sanırım ? Bakar mısınız rica etsem
Canım normalde döngün kaç gün bu şekilde silikleşip sonra birden pikde olabilir devamet benceKızlar ben pik olmasını beklerken 2 güne bu şekilde çıktı olgunlaşmadan çatladı sanırım ? Bakar mısınız rica etsem
Canım normalde döngün kaç gün bu şekilde silikleşip sonra birden pikde olabilir devamet benc
Belkide çatlamıştır değerlendirebildin mi27-28-29 değişiyor hep canım ben erken yumurtlarım diye beklerken silikleşti
İnşallah canım sen de en kısa zamanda hamile kalırsınMaalesef ben elendimaşılamanın 10.günü pembe akıntı geldi sonra minik kahveye dönüştü 1.5 gün gelmedi yerleşme olabilir dedim bu arada göğüs hassasiyeti kasık ağrısı ve akıntı fulldu 10gün boyunca. Meğersem tutmamış adet olamadığım için o ağrılar krampları çekmişim. Gebelikle belirtiler birebir aynı yani. İnşallah sizlerden güzel haberler gelir
İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almam nasip olur bu ay burada gerçekten bayağı hamiş haberleri alıyoruz İnşallah isteyen herkese nasip olurKızlarrrrr 431 kan değerimmm
4 hafta 3 günlük hamileyimmmm
Dünki yaptığım idrar testi beni yanıltmamış
Darısı isteyenlerin başına inşallah
Merhaba
Son adet 20 Ekim
Beklenen adet 17 Kasim
Evet dün değerlendirdim bugün tekrar değerlendirme yapayım umarım çatlamadır adet günüm erken mi olucak o zaman acaba ?Belkide çatlamıştır değerlendirebildin mi
Adet söktürücü ilaç kullanmanız gerekiyor bazen stresten olabiliyor gecikmelerKızlar ya benim beklenen adet 18 gün geçti dokuz gün geçince doktora gitmiştim hiç bir şey cikmadi kist filan da yok dedi doktor ama hala adet de olmadım bugün erken gebelik yaptım ondada birşey çıkmadı anlamıyorum neden böyle oldu sadece beklenen adet zamanı bir lekelenme oldu kahverengi bir damla da kan o kadar anlam veremiyorum ya bilgisi olan var mi
Ben üç ay duphaston kullandım doktorum bunay kullanmamam gerektiğini söyledi kist yapmıştı bende o yüzden kullanmadım napcam onu da bilmiyorumAdet söktürücü ilaç kullanmanız gerekiyor bazen stresten olabiliyor gecikmeler
Aminn inşallah hepimiz güzel haberler alalımİnşallah canım sen de en kısa zamanda hamile kalırsın
Adet oldum 2gündür baya baya geliyor doktorum test yapmana gerek yok dedi. Keşke dediğin gibi olsa bi mucize olsaKız belki adet değildir yerleşme olmadığına nasıl emin oldun kan mı verdin test mi yaptın kesin olmadan umutuszluğa kapılmasan://
Gözün aydın canııımm. Gecikmen var mıydı sürecin nasıldıı?
Gebelik kesin yoksa kekik suyu deneyebilirsiniz ben de işe yaramıştı adaçayı da etkiliBen üç ay duphaston kullandım doktorum bunay kullanmamam gerektiğini söyledi kist yapmıştı bende o yüzden kullanmadım napcam onu da bilmiyorum
Bugün test yaptım çıkmadı zaten pazartesi olsun önce doktoruma gorunecegim sonrasına da bakacağız artık ne oluyor ya bu belirsizlik çok kötü bir şeymişGebelik kesin yoksa kekik suyu deneyebilirsiniz ben de işe yaramıştı adaçayı da etkili
Daha zamanı değilmiş o zaman canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Belki yılbaşı süprizi olarak gelirAdet oldum 2gündür baya baya geliyor doktorum test yapmana gerek yok dedi. Keşke dediğin gibi olsa bi mucize olsa
İhtimal hep aynı kuzum çünkü belirti olacak diye bir kaide yok şöyle dusun Gebelik oluşunca bile ağrılar kusmalar herkeste farklı seyrediyor. Aynı insanın geçirdiği gebeliklerde bile belirtileri farklı günün gelsin testini yaparsın inşallah güzel sonuçlar alırsınkizlar benim hic agrim vs yok reglime 6 gun kaldi
hamile olma ihtimalim yuzde kac?
Merhaba dün yaptım negatif çıktı adet sancilarim başladı bu akşam yada yarın geceye kadar olurum diye tahmin ediyorumKızlar sizlerla BAT'larımız yakın test falan yaptınız mı hiç veya belirtileriniz neler??
@CinnamonQueen @Berceste3 M Momyteam @tilyam @aysmesra 1 1seyran12q @nisan178 @Tugce9242 @zeyyy123 @selinim08 G Gozde hanim @parla1212