2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

21.gün ve pik göremedim. Sol kasıkta sızı şeklinde batmalar oluyor. Bu ayda böyle geçti

Eklentiler

• IMG_8434.jpeg
    122,7 KB · Görüntüleme: 10
İnşallah canım sen de en kısa zamanda hamile kalırsın

Kızlarrrrr 431 kan değerimmm

4 hafta 3 günlük hamileyimmmm
Dünki yaptığım idrar testi beni yanıltmamış
Darısı isteyenlerin başına inşallah
İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almam nasip olur bu ay burada gerçekten bayağı hamiş haberleri alıyoruz İnşallah isteyen herkese nasip olur

Kızlar ya benim beklenen adet 18 gün geçti dokuz gün geçince doktora gitmiştim hiç bir şey cikmadi kist filan da yok dedi doktor ama hala adet de olmadım bugün erken gebelik yaptım ondada birşey çıkmadı anlamıyorum neden böyle oldu sadece beklenen adet zamanı bir lekelenme oldu kahverengi bir damla da kan o kadar anlam veremiyorum ya bilgisi olan var mi

Adet söktürücü ilaç kullanmanız gerekiyor bazen stresten olabiliyor gecikmeler

Adet oldum 2gündür baya baya geliyor doktorum test yapmana gerek yok dedi. Keşke dediğin gibi olsa bi mucize olsa

kizlar benim hic agrim vs yok reglime 6 gun kaldi
hamile olma ihtimalim yuzde kac?
İhtimal hep aynı kuzum çünkü belirti olacak diye bir kaide yok şöyle dusun Gebelik oluşunca bile ağrılar kusmalar herkeste farklı seyrediyor. Aynı insanın geçirdiği gebeliklerde bile belirtileri farklı günün gelsin testini yaparsın inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…