2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Günaydın kızlar yarın test yapıcak olan varmı? Benım test günüm yarın çatlama igne sonrası 14 günüm varsa gösterir diye düşünüyorum aceba erken diğil dime test için

İnşallah tutunma belirtisidir benim iğneden bu yana akıntım devam ediyor göğüslerim de hassaslaştı iğneden dolayı ayırt edemiyorum her iğnede oluyor çünkü ilk iğnemi senin
Yok 3. İğnem benim. Bende de hep sancı yaptığı için anlayamıyorum dediğin gibi inşallah tutunma sancısıdır.
Günaydın kızlar yarın test yapıcak olan varmı? Benım test günüm yarın çatlama igne sonrası 14 günüm varsa gösterir diye düşünüyorum aceba erken diğil dime test için
Ben yarın kan vericem canım kuzenimin özel hastanede işi var onunla bende gidicem gitmişken vericem. Testlerde sıfırlandı çünkü tek çizgiydi. Ama beta 5 in biraz üzerinde çıkarsa bile çok bel bağlamam sevinmem. Günümde tekrar kan verirm

İnşallah pozitif olur haber edersiniz

Darısı bizlerin başına hayırlı uğurlu olsun canım benim ağlıyorum valla böyle şeyler görünce dilerim bizim de tez vakitte olur sağlıkla amin

Çıkar çıkar canım 14. Gün hiç erken bir zaman değil. Ne zaman yapacaksın bize de görsel at mutlaka

İnş vardır cnm. bu ay çok gebelik haberı aldım burdan uğurlu bir ay sanırım darısı başımıza test yapmaktan korkuyorum bu ay negatif görmek istemiyorum mide bulantım bu 2 gündür daha cok artı bir de meme hasasyeti var onun dışında hiç bir belirti kalmadı adet olucak ğibi hissetmiyorum ama hayrlısı artık

Çıkar çıkar canım 14. Gün hiç erken bir zaman değil. Ne zaman yapacaksın bize de görsel at mutlaka
Yarın sabah yapıcam atarım direk cnm inş vardır var gibi hissediyorum. bakalım artık yarın gorıcaz allah tüm istiyenlere sanıp eder inş

İnş pozitif çıkar haber et

Ederim ederim canım inşallah. Ama 5 üzeri bir değer çıksa da güvenebilir miyim bilmiyorum ya iğne hariç 11. Gün olmuş olacak
11.gün de değer az çıkabilir erken üzülürsünüz benim fikrimce 11.gün idrar testi yapın 12.13.gun kan testi yapmalısınız bence

11.gün de değer az çıkabilir erken üzülürsünüz benim fikrimce 11.gün idrar testi yapın 12.13.gun kan testi yapmalısınız bence
Biraz heyecan olsun diye yaptırıcam gibi zaten ya hazır yanında gitmişken hastaneye kadar baktırıvereyim bakalım ne çıkacak dedim :))

Biraz heyecan olsun diye yaptırıcam gibi zaten ya hazır yanında gitmişken hastaneye kadar baktırıvereyim bakalım ne çıkacak dedim :))
Ben sabrediyorum çünkü 4.olcak diğer iğnelerde hep erken test yapmıştım üzülmüştüm oyuzden dedim inşallah bu ay tutmuştur hepimizin

Ben sabrediyorum çünkü 4.olcak diğer iğnelerde hep erken test yapmıştım üzülmüştüm oyuzden dedim inşallah bu ay tutmuştur hepimizin
Bide şöyle oldu; benim normalde 7. gün iğne etkisi vücuttan atılıyordu bugün 10. günüm ama dün ve öbürgün hafif silik çift çizgi gördüm. Ama bugün yaptığımda hiç çizgi yoktu. herhalde bu ay iğne etkisi geç atıldı vücuttan anlamadım ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…