2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım hoşgeldin tekrar pikten değil de catlamadan iki gün önceki ilişki tuttu bizim. Belki bu içini rahatlatır

Canım hoşgeldin tekrar pikten değil de catlamadan iki gün önceki ilişki tuttu bizim. Belki bu içini rahatlatır
Ay gerçekten mi benimki catlamadan 2 gün öncesi pike denk geliyor olabilir mi acaba pazar pik oldu pazartesi hafif silik salı tam silik oldu ama Pazar günü dışında ilişki hiç olmadı

Bu sabaha denge bozukluğuyla uyandim yataktan hemen hamilelige yormim diom ama beyin durmuyoki

Bata 2-3 gün kaldı erken gebelik sipaeiş etmiştim daha gelmedi. Bu kaset testler ne zaman algılıyor ya hcg kaçken acaba. Sadece regl gecikincemi

Bata 2-3 gün kaldı erken gebelik sipaeiş etmiştim daha gelmedi. Bu kaset testler ne zaman algılıyor ya hcg kaçken acaba. Sadece regl gecikincemi

Ben en son bos gebelik gecirdimde once test yapmisdim silik cikmisdi iki gun sonra kan verdim 32 cikmisdi. Hatta kan sonucu 200 ciktindada yaptimda tam kipkirmizi cikmisdi.bunlar bata4 gun kala olmusdi tabi her bunye farkli

Yarın regl günüm inşallah olmam regl belirtilerim var ama bilmiyorum sabrediyorum test yapmamak için yarın da geçsin gecikmemin 1.günü test yapıcam

Bugun cikar ama varsa
Negatif görmek istemiyorum ya her ay negatif görmekten sıkıldım 4 kere çatlatma tedavisi oldum hep negatifti bu ay ara verdim regl belirtilerim de var akıntı sivilce göğüs ağrısı regl olcak gibiyim test yapınca modum düşüyor negatif gördüğüm için en azından test yapmadan regl olursam bu kadar üzülmem diye düşünüyorum

Sen sana en iyi ne gelecekse onu yap cnm

yeni ay herzaman bir umud üzülmeyin diğer aylar olur inşallah dualarım sizinle rabbim geciktirmeden nasip etsin inşallah

kesınlıkleee bekle canım hatta 2-3 gun gecıksın oyle yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…