Canım hoşgeldin tekrarEldorin ben kendimi gene burda buldum
kittenlyy pik görmene o kadar sevindim ki masaj işe yarıyor demiştimmm, inşaallah harkn pozitfide görürsün
Kızlar pikten 2 gün önce ve 2 sonra değerlendirip gebe kalan var mı
Pazar değerlendirdim. Salı pik oldu. Bugün değerlendirdim.
Pazar ve perşembe arasında hiç değerlendirme olmadı maalesef.
Ay gerçekten mi benimki catlamadan 2 gün öncesi pike denk geliyor olabilir mi acaba pazar pik oldu pazartesi hafif silik salı tam silik oldu ama Pazar günü dışında ilişki hiç olmadıCanım hoşgeldin tekrarpikten değil de catlamadan iki gün önceki ilişki tuttu bizim. Belki bu içini rahatlatır
evet bu akşam oldumSiz regl oldunuz mu
yeni ay herzaman bir umud üzülmeyin diğer aylar olur inşallah dualarım sizinle rabbim geciktirmeden nasip etsin inşallahevet bu akşam oldum
BeRabbim geciktirmeden nasip etsin
Bunu nasil bilebildinizCanım hoşgeldin tekrarpikten değil de catlamadan iki gün önceki ilişki tuttu bizim. Belki bu içini rahatlatır
Bata 2-3 gün kaldı erken gebelik sipaeiş etmiştim daha gelmedi. Bu kaset testler ne zaman algılıyor ya hcg kaçken acaba. Sadece regl gecikincemi
Ben en son bos gebelik gecirdimde once test yapmisdim silik cikmisdi iki gun sonra kan verdim 32 cikmisdi. Hatta kan sonucu 200 ciktindada yaptimda tam kipkirmizi cikmisdi.bunlar bata4 gun kala olmusdi tabi her bunye farkli
Bugun cikar ama varsaYarın regl günüm inşallah olmam regl belirtilerim var ama bilmiyorum sabrediyorum test yapmamak için yarın da geçsin gecikmemin 1.günü test yapıcam
Negatif görmek istemiyorum ya her ay negatif görmekten sıkıldım 4 kere çatlatma tedavisi oldum hep negatifti bu ay ara verdim regl belirtilerim de var akıntı sivilce göğüs ağrısı regl olcak gibiyim test yapınca modum düşüyor negatif gördüğüm için en azından test yapmadan regl olursam bu kadar üzülmem diye düşünüyorumBugun cikar ama varsa
Çünkü son ilsikimiz catlamadan iki gün önceydiBe
Bunu nasil bilebildiniz
Sen sana en iyi ne gelecekse onu yap cnmNegatif görmek istemiyorum ya her ay negatif görmekten sıkıldım 4 kere çatlatma tedavisi oldum hep negatifti bu ay ara verdim regl belirtilerim de var akıntı sivilce göğüs ağrısı regl olcak gibiyim test yapınca modum düşüyor negatif gördüğüm için en azından test yapmadan regl olursam bu kadar üzülmem diye düşünüyorum
Anladım cnm.Çünkü son ilsikimiz catlamadan iki gün önceydi
yeni ay herzaman bir umud üzülmeyin diğer aylar olur inşallah dualarım sizinle rabbim geciktirmeden nasip etsin inşallah
kesınlıkleee bekle canım hatta 2-3 gun gecıksın oyle yap :)Negatif görmek istemiyorum ya her ay negatif görmekten sıkıldım 4 kere çatlatma tedavisi oldum hep negatifti bu ay ara verdim regl belirtilerim de var akıntı sivilce göğüs ağrısı regl olcak gibiyim test yapınca modum düşüyor negatif gördüğüm için en azından test yapmadan regl olursam bu kadar üzülmem diye düşünüyorum
aynen öyle beklicem bakalım nasip de varsa olur Allah’ın izniylekesınlıkleee bekle canım hatta 2-3 gun gecıksın oyle yap :)
Aynen kaset test erken gebelik testi hic denemedim. Cook inceden cikmisdi cizgiSenin o zaman adete 4-5 gün kala yaptıgın kaset testmiydiGreen girls
Çok sağolunyeni ay herzaman bir umud üzülmeyin diğer aylar olur inşallah dualarım sizinle rabbim geciktirmeden nasip etsin inşallah
bakalım kız mı olacak erkek mi :) hani çatlamadan önce tutarsa kız olur diyorlar ya :)Çünkü son ilsikimiz catlamadan iki gün önceydi