2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eldorin Canım benim negatif maalesef

Ayy ne güzel kafa dağıt mis gibi tabii ki etiketlerim

Kızçelerim napıyosunuz nasılsınızz benım bat 1aralık ama genelde daha geç oluyorum ıkı gun önce test yaptım negatif tekrar yapsam mı bilemiyorum
İyiyiz canım vakit geçirmeye çalışıyoruz sen nasılsın yapıyorsun? Bugündü regl günüm ama olmadım henüz. Benim de döngüm düzenli değildir o yüzden yumurtlamayı bilmiyorum. Cuma erken gebelik testim negatifti. Sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum. Gel sen de beraber yapalım

Haklısınız..

Bugün adet günüm ama olmadım, yarında olmazsam pazartesi test yapacağım. Kanım çok şiş, bence yarın adet olurum gibi geliyor

Son düzenleme:
Kızlar benim beklenen adet tarihi 8 Aralık bu ay tiroid ilacına başlamıştım ovulasyın testi yaptım kaçırdığım günler oldu şuan kahverengi akıntım olmuş bugün ovu testi yaptım silik acaba ilacın etkisi erken mi regl olucam olursa ilk hep gecikir erken olmaz çünkü yoksa yerleşme gibi bişey mi ama kahverengi kremsi akıntı yani bilen cevap verirse çok sevinirim

Benim 27 aralik görünen ama adetim kürtajdan sonra 3 gün anca geliyor
Bende normalde 28 günde bir olurum. Emziriyorum ve daha 4 aydır adet görüyorum. Düzensiz oluyorum. Bzn 10 gun bile geciktigi oluyor. Bende böyle 33 günü baz aldım. Yumurtlamayi takip edicem belirtilerden. Ondan 14 gun sonrasını baz alicam.

Levotiron kullanıyorum uzun zamandır bende hiç erken regle sebep olmadı. 2. Kez yumurtlama oluyor olabilir mi canım. Regle 7 gün varken yerleşme lekelenmesi olmaz diye düşünüyorum

Levotiron kullanıyorum uzun zamandır bende hiç erken regle sebep olmadı. 2. Kez yumurtlama oluyor olabilir mi canım. Regle 7 gün varken yerleşme lekelenmesi olmaz diye düşünüyorum
Bugün 3 gibi ovulasyon testi yaptım ama silik çıktı bende aynı ilacı kullanıyorum bu ay başladım daha

Kızlar sizce kuruma cizgisi mi regle 1 gün kaldı testi gündüz yaptım cizgi var gibiydi ama ben cok aldırış etmemiştim yok sanıp bırakmıştım sanki şimdi biraz belirgin gibi

Eklentiler

• 1DCC7A2A-2921-4651-A5E6-F21FB236ADBE.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 30
  • B04D1658-D9B9-483A-8124-1D33DD13BBBB.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…