Haftalık kontrol günü kizlaaaaar
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi
@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
T tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
topraktonlari
@Ozerrrr
Lioo
@aist123
Ayy ne güzel kafa dağıt mis gibiYok kuzum evde değilim zaten pazar akşamı döncem istesemde yapamam baltalar elimizde uzun ip belimizde biz eşimle gideriz ormana hey ormanabizim kutsal cumartesi ve pazarımız ormanda kampta geçiyor kafam dağılmış olur pazarteside sabahtan hemen yaparım sende yap beni etiketle benden önce yaparsan
2 gün kalmış hadi inşallahBat aralık 2
İyiyiz canım vakit geçirmeye çalışıyoruz sen nasılsın yapıyorsun? Bugündü regl günüm ama olmadım henüz. Benim de döngüm düzenli değildir o yüzden yumurtlamayı bilmiyorum. Cuma erken gebelik testim negatifti. Sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum. Gel sen de beraber yapalımKızçelerim napıyosunuz nasılsınızz benım bat 1aralık ama genelde daha geç oluyorum ıkı gun önce test yaptım negatif tekrar yapsam mı bilemiyorum
Haklısınız..Canım beklemekten başka hiçbir çare yok şu an. Erken gebelik testi yapabilirsin ancak. Anladığım kadarıyla bizim burada söylediğimiz hiçbir şey içini rahatlatmayacak çünkü kesin olarak yerleşme kanamasıdır veya değildir diyemeyiz maalesef herkesin gebelikteki deneyimi farklı farklı oluyor. Biraz kendini başka şeylerle meşgul edersen bu süreci daha kolay atlatırsın diye düşünüyorum. Tabi burda bizimle endişelerini paylaşıp sorularını sorabilirsin ama kendini çok strese sokuyorsun bence.
Haftalık kontrol günü kizlaaaaar
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi
@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
T tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
topraktonlari
@Ozerrrr
Lioo
@aist123
Bugün adet günüm ama olmadım, yarında olmazsam pazartesi test yapacağım. Kanım çok şiş, bence yarın adet olurum gibi geliyorHaftalık kontrol günü kizlaaaaar
@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
T tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
topraktonlari
@Ozerrrr
Lioo
@aist123
Bu saatte test yapasım geldi ya napsam bilemedim yapayım mı sabahı mi bekliyim yoksa bende sizle pazartesi mi yapıyımBasittir o zaman canım fazla açıklama yapmadıysa
Ben de sabah yapmayı düşünüyordum ama akşam ya da sabah çok fark ediyor mu gerçektenBu saatte test yapasım geldi ya napsam bilemedim yapayım mı sabahı mi bekliyim yoksa bende sizle pazartesi mi yapıyım
Bilmiyorum ki idrara sıkışıgim şuanBen de sabah yapmayı düşünüyordum ama akşam ya da sabah çok fark ediyor mu gerçekten
Bende normalde 28 günde bir olurum. Emziriyorum ve daha 4 aydır adet görüyorum. Düzensiz oluyorum. Bzn 10 gun bile geciktigi oluyor. Bende böyle 33 günü baz aldım. Yumurtlamayi takip edicem belirtilerden. Ondan 14 gun sonrasını baz alicam.Benim 27 aralik görünen ama adetim kürtajdan sonra 3 gün anca geliyor
Levotiron kullanıyorum uzun zamandır bende hiç erken regle sebep olmadı. 2. Kez yumurtlama oluyor olabilir mi canım. Regle 7 gün varken yerleşme lekelenmesi olmaz diye düşünüyorumKızlar benim beklenen adet tarihi 8 Aralık bu ay tiroid ilacına başlamıştım ovulasyın testi yaptım kaçırdığım günler oldu şuan kahverengi akıntım olmuş bugün ovu testi yaptım silik acaba ilacın etkisi erken mi regl olucam olursa ilk hep gecikir erken olmaz çünkü yoksa yerleşme gibi bişey mi ama kahverengi kremsi akıntı yani bilen cevap verirse çok sevinirim
Birkaç saat sıvı alımını kesip idrara sıkışınca yapılabilir gibi geliyor banaBilmiyorum ki idrara sıkışıgim şuan
Bugün 3 gibi ovulasyon testi yaptım ama silik çıktıLevotiron kullanıyorum uzun zamandır bende hiç erken regle sebep olmadı. 2. Kez yumurtlama oluyor olabilir mi canım. Regle 7 gün varken yerleşme lekelenmesi olmaz diye düşünüyorum