2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba canım benim bat 17 kasım ama testim bu sekilde henüz kan vermedim

Eklentiler

• photo-output.jpeg
    89,1 KB · Görüntüleme: 72
bende inşallah aralıkta güzel haberi alırım

Yaa maşallah hayırlı uğurlu olsun ne güzel adetten 2 gün önce çıkmamış bir gün kala test pozitif umarım benim de pozitifi görürüm 7 gün önceden test yaptım
Sağol canım ben adetten 4 gün önce test yaptım cıkmadı 2 gün önce yaptım ilk fotodaki testim çok silik çıktı kamerada belli olmuyor ama gözle belli oluyordu

Hanımlar bir soru: bizim bu ay ilk deneme olduğu için azcık tecrübesizim o yüzden mazur görün lütfen. Şimdi benim reglim düzenlidir çok, ama döngüm 28 gün değil 32 gün gibi genellikle hani mevsimsel geçiştir über bir stres seviyesi yaşanması falandır olmazsa. Her ay da yumurtlama dönemi sıralarına denk gelen beyaz, yoğun ve yapışkanlı bir akıntı olur bende 2 gün sürer. Şimdi sorum şu: bu akıntı günleri mi o pik yapan yer, yoksa bunun ardındaki günler midir ovulasyon testi işine girmek istemedim ilk denemeden çok görev günü aktivitesi gibi olmasın diye eşim geriliyor özellikle bu tarz tarih hedefli konuşunca. Beni bi yönlendirir misiniz canlar <3

Merhaba ikimizin de bugün 11 günü adetin başlangıçi ile bende bitti biteli yapıyorum ama benim tek çizgi hep ikinci yok silik bile yok neden acaba ya
Daha erken olabilir bende aynı durumdayım 8 günü yumurtlama oldu gibi oldu hatta kanama yaşadım yumurtlama kanaması mı acaba dedim hem öğlen hem akşam yapmaya çalış ben öyle yapıcam kaçırmamak için 15 16 güne kadar bence pik olucak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…