2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bir daha ki ayda regl olmazsam doktora gideceğiö ama şuan içimde bu korkuyla gitmek istemiyorum

ben elendim malesef adet oldum dün gece kadın doğumdan randevu aldım yumurta takibi ve rahim filmi için 2 ay önce muayene oldum ama şimdi yine bakacaklar enfeksiyon falan var mı diye sabah kötüydüm baya ağladım eşimde çok üzüldü eminim ama gece farkedince ilk kahverengi akıntıydı kendimi avutmuştum yerleşme diye 3 gün vardı aslında daha

Bir daha ki ayda regl olmazsam doktora gideceğiö ama şuan içimde bu korkuyla gitmek istemiyorum
Hormon testi yapılsın en azından. Muayeneden çekiniyorsan. Birde eşinin haberi var değil mi canım, bu konuda sana destek oluyor mu nasıl aranız

Bilmiyorum ki alttan muayene olmak beni korkutuyor çünkü hala ilişkilerimde zorlanıyorum
Canım halden anlayacak bir doktor bulablirsin hemen. Aynı zamanda cinsel terapist olan kadın doğum doktorları var. Ne kadar geciktirirsen hem ruh sağlığına hem de kadın sağlığına zarar vereceksin. Kaldı ki sadece alttan bakmıyorlar ki. Evlilik öncesi giden kız çocuklarının muayenelerini karından yapiyorlar öyle rica edersin öyle yapar bir doktor seni zorladı diye bütün doktorlar aynı şekilde davranmaya ak merak etme

Hormon testi yapılsın en azından. Muayeneden çekiniyorsan. Birde eşinin haberi var değil mi canım, bu konuda sana destek oluyor mu nasıl aranız
Yok ona bir şey söylemedim daha yeni evlendik biraz maddi sıkıntımız var o bunun stresindeyken bir de ben yük olmak istemiyorım bende yabancı bir şehirdeyim kimsem yok o yüzden sürekli sürekli sizleri darlıyorum

Canım benim bizi darlaman hiç sorun değil ki sadece söylediğimiz şeyler hep aynı doktora gitmen lazım. Biz sana burda testler üzerinden ne dersek diyelim doğru olmayacak çünkü.

Eşinin haberi olmadığı için mi doktora gitmekten cekiniyosun biraz da acaba?

Uzak mısınız yani eşinle

Yok canım ona söylerim doktordan korkuyorum belki de kötü bir şey duymaktan

E peki regl olamadın sormuyor mu gebe misin ya da neden olmadı diye. Bunları paylaş bence eşinle. Maddi konuda sıkıntınız varsa ona yük olmak istemiyorsan e gebe kalırsan ne olacak be canım? Sürekli muayene olacaksın, hastaneye gideceksiniz zaten.

Sana böyle bir durumda duyabilecegin en kotu şeyi söyleyeyim canım yumurtan kist olmuş bir ay bu adet söktürücüyu kullan adetten sonra normal hayatına don diyecek. Şu an en kotu senaryon bu tatlım

Başka bir sorunun var mı anlatamadigin soyleyemedigin

Sürekli test yapıyor olman beni biraz endişelendirdi çünkü

Negatif benim sat 3 Aralık Sat 3 ocak

Ben zaten geç regl oluyordum kaç kere doktora gittim testler yapılfı hiç bir şey bulamadılar kistin bile yok dendi beslenme düzensizliğim vat yıllardır ondan dendi stresli bir hayatın var ondandir dendi ama kimse bir şey bulamadı bu ay da öylr oldu diye düşündü. Maddi açıdan zor durumdayız dediysem çocuğa kendimize bakamayavak kadar feğil çok şükür. Herkes hayatında mutlaka böylr bir dönem vardır

Yok benim de bildiğiö bir sorunum yok iki hafta önce gittim ultrasonla baktı kist falan bir şey yok dendi

İki hafta önce ne şikayetle.gitmistin canım?
Sağ ve sol kasıklarım ağırıyordu gittim alttan muayene edemedi ultrasonla baktı bir şey yok dedi regl düzensizliğim var dedim o da doğum kontrol hapı yazayım dedi ben çıcuk istediğim için yazmadı hormon testi istedim yapmadı

Anladım canım doktorlar bir şey diyemediyse biz hiçbir şey diyemeyiz

İnşallah en kısa zamanda hayaline kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…