2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım catlamis görünüyor

Ama ultrasonda görünen mı çatladı başka yumurta mı bilemem catladiysa görünmez çünkü. Akintilarin ne alemde?
canım ben cumartesi gittim bana dediki 15 mm yakın ölçmedi idrara sıkışık olmadığım için net görmedi ısrarla sordum tek yumurtamı diye tek dedi pazartesi yani dün idrara sıkışık gittim 25 mm ölçtü bir yumurta o zamanda tek yumurtamı diye ısrarla sordum tek dedi ben anlamadım bişey bu işten inanki cuma günü gidicem bakalım bakacak inşAllah akıntım hafif var afedersin yapışkan kıvamda

Ya evet seni çok iyi anlıyorum benim de aynı kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı, sanki geliyorum diyor. En güzeli adet gecikmesi her zaman ben o yüzden hiç erken test yapmıyorum
Benim günüm belli değil işte dünden itibaren ayın 13 üne kadar hangi gün regl bilmiyorum değişiyor düzen yok

Canım şimdi şöyle ko çok kritik bi snda da yakalamış olabilirsin. Pikten düşüğe döndükten sonra 24 saat içinde çatlamış olur. Belki de 25 mm gördü ve sonra çatladı yumurtan bilemiyorum. Şu an testlerin doğru olduğundan yola çıkarak konuşuyorum bu arada. Sen bu günleri değerlendir yine de her ihtimale karşı cuma günü zaten belli olur çatlamış mı yoksa liste mı dönmüş.

Bana sorarsan çatlamış . Duam da o yönde olur

Allah razı olsun canım tabiki ihtimallerden konuşuyoruz inşAllah bakalım çatlamıştır benimde temennim o yönde ve duam çok saol kuzum haber veririm inşAllah durumu

Geçti benim adetim canım
Senin şuan yapman gereken tekrar kan vermek ve gebeliğin olup olmadığına ikna olman canım. Sonra da muayene olmak. Kist mi oluştu nedir problem bakılsın. Yoksa bir dahaki ay da adet olamazsan yine gebe miyim diye düşüneceksin böyle böyle aylar geçecek. Yazık etme günlerine. Yeni evlisin, muayeni ol ve evliliğinin tadını çıkar. Nasip olacağı zaman zaten testler de pozitif olur.

Teşekkür ederim

Aynen katılıyorum. A abababba bir de bu süreç uzadıkça gebe kalma ihtimalin de uzaklaşıyor. Çünkü gebe kalmak için regl döngünde ihtiyacin var. Ama regl olmazsan ve yumurtlamadan da gebe kalamazsin. Doktora bir gorun canım mutlaka. Biraz test yapmaya da ara ver. İyice kafanı karistiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…