2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben çocuğa nasıl bakacaksınız anlamında demedim. Hastane işleriyle uğraşacaksınız her türlü gebeyken dedim. Muayene olmaktan kaçıyor ve yük olurum diyorsun ya ondan canım. Ama sen 10 senedir düzenliydi adetim demiştin sanki önceden.

Ay yazmak istemiştim sadece bu ay her ay regl olurum ama günü değişir bazen 24 gün bzaen 34gün

Teşekkür ederim
Canm tedirginliğini çok iyi anlıyorum bende evlenmeden önce çok sıkıntı çektim ilk regl olduğum zamandan beri hep çok şiddetli kanamam oluyodu 3 ay boyunca regli olduğum günler bile oldu kalkamiyodum yerimden o kadar çok kanamam oluyodu ki artık pis kan değil temiz kanım gidiyodu hastane de yattım günlerce nişanlıydım o zaman nişanlımın yanında sen gebe kalamazsin kalırsan da doğum esnasında ölürsün dediler beynimden vuruldum nişan atmayı bile düşündüm çok zor bı süreçti yıllarca bekarken doğum kontrol hapı kullandım özele muayenee oldum çok şükür korktuğum gibi bişi çıkmadı o yüzden gebeliği ertelemiyorum şuan ertelersem daha kötü şeylerle karşılaşırim diye rabbim ne zaman dediyse o Zaman olsun ama bazen korktuklarimizla yüzleşmek erken tedavi önlem için daha önemli diye düşünüyorum vardır herşeyin bı çözümü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Biraz önce yazdım da görmediniz heralde tekrar yazayım dedim.Kızlar benim yeğemin bugün 38. Günü hala adet olmadı normalde zaten geç olur geçen ay 32. Gününde olmuştu az önce ovulasyon testi yapmış böyle çıkmış yeni mi yumurtalıkları çatlıyor açaba yani 38. Günde yumurta çatlaması olur mu

Eklentiler

• IMG-20241210-WA0009.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 23
Selamlar Eldorin sat 16 kasım bat 24 kasım. Normalde her zaman 30 günlük bir döngüm varken son 3 aydır döngüm şaştı herhan herşey olabilir beni de ekler misiniz?

Son düzenleme:
Amin sağ olun

Canım o yeşil bant Varya onun bitiş yeri orda renk kalıp çizgi dibi durmuş elinle kaldır anlayacaksın demek istediğimi çizgi orda cikmaz
Kaldırdım onu hatta biri bir forma suyla ıslatın geçerse kuruma çizgisi yazmışta yaptım çıkmadı ama bende ikinci çizgi olduğunu düşünmüyotum

Merhaba birsey soracağım eşinizin önceki testi sıkıntılı miydi. Ve onceki örneği yine bu şekilde mi verdi anlattığınız gibi
Eşimin testinde bi sorun yoktu herşey güzeldi sadece eşim çok alkol kullandı 1 senede içinde testinde üstünde 1 seneden fazla oldu bende infertileyiz acaba omu etkiliyor diye riske atmamak için yenilemek istemedim

Kızlar bu marka testi kullanan bilen varmı anında çıktı idrar değer değmez bat 14 Aralık dün pembe lekelenmem başlamıştı sabah peçeteye kahve rengi leke geldi pede geçmiyor Eldorin mmatmazellll @

Eklentiler

• B97481CE-2B82-426C-BF54-0550F806E811.jpeg
    99,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 189FE5DD-5A03-46D9-882D-E24581329517.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…