Amin canım inşallahCanım inşallah sağlıkla hamile kalmissindir başka da hiçbir şeye gerek kalmadan sağlıkla kucağına alırsıntesti yapınca at buraya da bakalım.
Evet erken gebelik testim negatif ben biraz buradan uzaklaşsam iyi olur iniallah isteyen herkesin olurOvu mu öyle çıktı iki gündür?
Ya evet seni çok iyi anlıyorumValla yapasım kalmadı canım kaşıklarım ağrıyo adet olacak gibiyim sanırım gerçekten yalancı pozitif
Canım bak sen yeni yumurtlama dönemindesin bence. Değerlendirmeye devam et yumurtlama pozitif gördüğünün üzerinden iki haftaya yakın zaman sonra adet olursun gebelik olmazsaEvet erken gebelik testim negatif ben biraz buradan uzaklaşsam iyi olur iniallah isteyen herkesin olur
Canım ben silik çizgi konusunda hiç iyi değilim sırf o yüzden adete kadar bekledim test yapmadan önce. Şu an yumurtlama testin pik görünüyor. Bu günleri değerlendir. Diğer söylediklerimi de yabana atma.
Bir kal gün üst üste pik çıkarsa gebelik olabilir canım
Geçti benim adetim canımBir kal gün üst üste pik çıkarsa gebelik olabilir canım
Kızlar benim yeğemin bugün 38. Günü hala adet olmadı normalde zaten geç olur geçen ay 32. Gününde olmuştu az önce ovulasyon testi yapmış böyle çıkmış yeni mi yumurtalıkları çatlıyor açaba yani 38. Günde yumurta olur mu
Evet öyle cnm hadi inşallah bu ayda ikimiz birden güzel haber alırız bgun bitti şükürCanm muhtemelen bu ay seninle çok yakın tarihlerde ilerliycez bat tarihlerimiz fln da çok yakın senin regl bittimi
Eldorin bugünkü lh bakarmısın canım sence çatlıyomu
Bi gebelik testi yap bak o zamanGeçti benim adetim canım
Ay inşallah canm benimde yarın biter sanırımEvet öyle cnm hadi inşallah bu ayda ikimiz birden güzel haber alırız bgun bitti şükür7gün sürdü
Bi gebelik testi yap bak o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?