2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım kimyasaldan hemen sonra hamile kalan bir sürü kadın var. Bu ay inşallah hemen hamile kalırsın sen de
İnşallah kimyasaldan sonra korundum doktorum korun dedi gebelik öncesi bir sürü test istedi birde hormon testi istedi bir tek o kaldı adet olmayı bekliyorum

Anladım canım

Canım farklı marka ile de yaptın mı? Bu bariz pozitif ama tabii bu marka ile ilgili çok şey yazıldı, sen başka bir marka ile tekrarla ya da tabii kan ver en doğru sonuç için. Çok merak ediyorum sonucunu
Yarın sabah kan testi vericem canım moralim çok bozuldu bu testin yorumlarından

Eldorin Eneaciz ya ben hamile değilim dünkü kaset testle anladım da iki gün üst üste böyle çıkması normal mi daha regl da olmadım korkmaya başlıyorum
Canimcigim. Şundan dolayı diyebilmek çok isterdim ama biz bilemeyiz ki doktor kontrolüne gitmen lazım bir sorun varsa öğrenmek için. Sen pik gördün değerlendirdiniz 14 gün geçti üstünde testler negatif. Şimdi yumurta çatladı mı, liste mı döndü başka bir durum mu var diye doktora gitmen lazim. Ne kadar erken gidersen o kadar hızlı bir tedavi uygulanır bir sorun varsa. Ama sen sanırım biraz korkuyorsun doktordan onyuzden erteliyorsun sürekli baska testler yapıyorsun. Biz uzaktan uzağa ancak bu pik ya da değil diyebiliriz. Bir sorun varsa söyleyemeyiz doktroun baskmasi lazım canım

Evet korkuyorum doktordan açıkcası gitmek istemiyorum

Yarın sabah kan testi vericem canım moralim çok bozuldu bu testin yorumlarından
Canım yarını bekleyecegine başka.marka bir test alıp tekrarlarsan testi. En azından yarına kadar kafan biraz daha netleşir
Evet korkuyorum doktordan açıkcası gitmek istemiyorum
Anladım canım ama böylede sürekli kendi kendini yiyorsun. Ve eğer doktora gitmezsen ve biz de burdan seni yanlış yönlendirirsek daha büyük sorunlara neden olabilir bu ilerleyen süreçte.

Canım test aldım gelirken prodiktör marka ama eczacı sabah ilk idrarla yapın dedi şuan zaten çişim yok sabah harcadım hepsini

Söylediklerini dikkate alacağım teşekkür ederim

İlk 5 dk da çıktı bu ben mi yanlış görüyorum.. Yaşım 41 doktorlar doğal yolla gebelik olmaz tüp bebek dedi sanırım yalancı pozitif
İlk 5 dk da çıktıysa ümitsizliğe kapılmayın pozitif olabilir. Benim de artımed ile silik çıkmıştı, ama bir iki saat sonra. O yüzden moralinizi bozmayın ve yeni testle tekrar edin

Valla yapasım kalmadı canım kaşıklarım ağrıyo adet olacak gibiyim sanırım gerçekten yalancı pozitif
Canım benim de kasıklarım ağrıyordu regl olacak gibi ama gebelikmis.

Ya pozitif çıkarsa test o zaman keşke yapsaydım dersin

12 aralık yıldönümümüz eldorin eğer varsa büyük hediye olacak dua et nolur senin Duan kabul olur
Canım inşallah sağlıkla hamile kalmissindir başka da hiçbir şeye gerek kalmadan sağlıkla kucağına alırsın testi yapınca at buraya da bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…