İnşallah kimyasaldan sonra korundum doktorum korun dedi gebelik öncesi bir sürü test istedi birde hormon testi istedi bir tek o kaldı adet olmayı bekliyorumCanım kimyasaldan hemen sonra hamile kalan bir sürü kadın var. Bu ay inşallah hemen hamile kalırsın sen de
Anladım canımKuzum gördükten sonraki hafta değil ben tahmini Ovu kızarıklığına göre hareket ettim takip ettim ilk zamanlar baktım kızarmaya başladı başladım gün aşırı ilişkiye 4 gün sonra yakaladım piki zaten pik ondan sonraki gün ve diğer günü de değerlendirdim
Yarın sabah kan testi vericem canım moralim çok bozuldu bu testin yorumlarındanCanım farklı marka ile de yaptın mı? Bu bariz pozitif ama tabii bu marka ile ilgili çok şey yazıldı, sen başka bir marka ile tekrarla ya da tabii kan ver en doğru sonuç için. Çok merak ediyorum sonucunu
Canimcigim. Şundan dolayı diyebilmek çok isterdim ama biz bilemeyiz ki doktor kontrolüne gitmen lazım bir sorun varsa öğrenmek için. Sen pik gördün değerlendirdiniz 14 gün geçti üstünde testler negatif. Şimdi yumurta çatladı mı, liste mı döndü başka bir durum mu var diye doktora gitmen lazim. Ne kadar erken gidersen o kadar hızlı bir tedavi uygulanır bir sorun varsa. Ama sen sanırım biraz korkuyorsun doktordan onyuzden erteliyorsun sürekli baska testler yapıyorsun. Biz uzaktan uzağa ancak bu pik ya da değil diyebiliriz. Bir sorun varsa söyleyemeyiz doktroun baskmasi lazım canım
Evet korkuyorum doktordan açıkcası gitmek istemiyorumCanimcigim. Şundan dolayı diyebilmek çok isterdim ama biz bilemeyiz ki doktor kontrolüne gitmen lazım bir sorun varsa öğrenmek için. Sen pik gördün değerlendirdiniz 14 gün geçti üstünde testler negatif. Şimdi yumurta çatladı mı, liste mı döndü başka bir durum mu var diye doktora gitmen lazim. Ne kadar erken gidersen o kadar hızlı bir tedavi uygulanır bir sorun varsa. Ama sen sanırım biraz korkuyorsun doktordan onyuzden erteliyorsun sürekli baska testler yapıyorsun. Biz uzaktan uzağa ancak bu pik ya da değil diyebiliriz. Bir sorun varsa söyleyemeyiz doktroun baskmasi lazım canım
Canım yarını bekleyecegine başka.marka bir test alıp tekrarlarsan testi. En azından yarına kadar kafan biraz daha netleşirYarın sabah kan testi vericem canım moralim çok bozuldu bu testin yorumlarından
Anladım canım ama böylede sürekli kendi kendini yiyorsun. Ve eğer doktora gitmezsen ve biz de burdan seni yanlış yönlendirirsek daha büyük sorunlara neden olabilir bu ilerleyen süreçte.Evet korkuyorum doktordan açıkcası gitmek istemiyorum
Canım test aldım gelirken prodiktör marka ama eczacı sabah ilk idrarla yapın dedi şuan zaten çişim yok sabah harcadım hepsiniCanım yarını bekleyecegine başka.marka bir test alıp tekrarlarsan testi. En azından yarına kadar kafan biraz daha netleşir
Anladım canım ama böylede sürekli kendi kendini yiyorsun. Ve eğer doktora gitmezsen ve biz de burdan seni yanlış yönlendirirsek daha büyük sorunlara neden olabilir bu ilerleyen süreçte.
Söylediklerini dikkate alacağım teşekkür ederimCanım yarını bekleyecegine başka.marka bir test alıp tekrarlarsan testi. En azından yarına kadar kafan biraz daha netleşir
Anladım canım ama böylede sürekli kendi kendini yiyorsun. Ve eğer doktora gitmezsen ve biz de burdan seni yanlış yönlendirirsek daha büyük sorunlara neden olabilir bu ilerleyen süreçte.
Prediktor early canım. Yapmaya cesaretim kalmadı negatif çıkacak diye
Prediktor ilk idrarla olmasa da çok net sonuç veren bir testPrediktor early canım. Yapmaya cesaretim kalmadı negatif çıkacak diye
Valla yapasım kalmadı canım kaşıklarım ağrıyo adet olacak gibiyim sanırım gerçekten yalancı pozitifPrediktor ilk idrarla olmasa da çok net sonuç veren bir test
İlk 5 dk da çıktıysa ümitsizliğe kapılmayın pozitif olabilir. Benim de artımed ile silik çıkmıştı, ama bir iki saat sonra. O yüzden moralinizi bozmayın ve yeni testle tekrar edinİlk 5 dk da çıktı buben mi yanlış görüyorum.. Yaşım 41 doktorlar doğal yolla gebelik olmaz tüp bebek dedi sanırım yalancı pozitif
Ağzından bal damlıyor vallaİlk 5 dk da çıktıysa ümitsizliğe kapılmayın pozitif olabilir. Benim de artımed ile silik çıkmıştı, ama bir iki saat sonra. O yüzden moralinizi bozmayın ve yeni testle tekrar edin
Canım benim de kasıklarım ağrıyordu regl olacak gibi ama gebelikmis.Valla yapasım kalmadı canım kaşıklarım ağrıyo adet olacak gibiyim sanırım gerçekten yalancı pozitif
12 aralık yıldönümümüz eldorin eğer varsa büyük hediye olacak dua et nolur senin Duan kabul olurCanım benim de kasıklarım ağrıyordu regl olacak gibi ama gebelikmis.
Ya pozitif çıkarsa test o zaman keşke yapsaydım dersin
Canım inşallah sağlıkla hamile kalmissindir başka da hiçbir şeye gerek kalmadan sağlıkla kucağına alırsın12 aralık yıldönümümüz eldorin eğer varsa büyük hediye olacak dua et nolur senin Duan kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?