Doktorun öyle dediyse kan ver canımDoktorumu aradım canım hiç uğraşma evde git kan testi ver 5 in üzerindeyse gebesin hemen düşük önleyici ilaç başlayalım varsa dedi. Bana tüp bebek demiştin dedim taktiri ilahi dedi
Dua edin bana nolur ya olursa mucize olacakDoktorun öyle dediyse kan ver canımbu işlerin hiçbir zaman %100 bir istatistiği yok. Gebe kalamazsin derler kalırsın, bir sorun yok denemeye devam derler kalamazsin. Gerçekten de öyle. İnşallah vardır gebelik canım bizi de haberdar et
Dualarımız seninle canım inşallah gebelik vardırDua edin bana nolur ya olursa mucize olacak
Günaydın canım,Günaydın herkese kızlar 4 aralıkta aşılama yaptım zaman geçmiyor regl olmadan önce normalde 10 gün bir hafta önce sqncılarım başlar yine öyle şu an
Evet hatırlıyorum senin öğrenme sürecini bilemiyorum ya hep kendimi en kötü senaryoya hazırlıyorum bir yandan iyi çünkü çok umut çok acı demek bence ama bir yandan da acaba olumsuzu ben mi çekiyorum diye düşünmüyor da değilim dediğin gibi denge önemli aslında ☺Günaydın canım,
Regl ağrıları ile gebelik ağrıları birbirine aşırı aşırı benziyor canım. Ben de regl olcam sandım hatırlarsan. Ama gebelikmiso yüzden hemen kararlar bağlama. Sabırla bekleyelim tast gününü. O zamana kadar umutsuz da olma coknumutlanma da böylece her duygu daha rahat yer bulur
Aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahDualarımız seninle canım inşallah gebelik vardır
Gayet iyi hiç bir sorun yokMerhaba arkadaşlar aranızda sperm testinden anlayan var mı bu ay doktor kontrolünde gebelik planlıyoruz gebelik öncesi testler yapıldı önemli bir sorunum yokmuş eşimden sperm testi istedi onunda sonuçlari çıktı daha doktora gidemedik sonuçtan anlayiniz varsa yorum yapabilirmisinizEki Görüntüle 3518147
Bak pike yaklaşınca nasıl da keyifler yerine geldiGünaydınnn
Canım farklı marka ile de yaptın mı? Bu bariz pozitif ama tabii bu marka ile ilgili çok şey yazıldı, sen başka bir marka ile tekrarla ya da tabii kan ver en doğru sonuç için. Çok merak ediyorum sonucunuİlk 5 dk da çıktı buben mi yanlış görüyorum.. Yaşım 41 doktorlar doğal yolla gebelik olmaz tüp bebek dedi sanırım yalancı pozitif
İnşallah öyledir cevapladığınız için teşekkür ederimGayet iyi hiç bir sorun yok
Canım her şey yolunda görünüyor bir sorun yokMerhaba arkadaşlar aranızda sperm testinden anlayan var mı bu ay doktor kontrolünde gebelik planlıyoruz gebelik öncesi testler yapıldı önemli bir sorunum yokmuş eşimden sperm testi istedi onunda sonuçlari çıktı daha doktora gidemedik sonuçtan anlayiniz varsa yorum yapabilirmisinizEki Görüntüle 3518147
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırımCanım her şey yolunda görünüyor bir sorun yok
İnşallah canımİnşallah en kısa zamanda hamile kalırım
5 6 aydır deniyoruz bu ay kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra hemen doktora gittimİnşallah canımna zamandir deniyorsunuz
Canım kimyasaldan hemen sonra hamile kalan bir sürü kadın var. Bu ay inşallah hemen hamile kalırsın sen de5 6 aydır deniyoruz bu ay kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra hemen doktora gittim
Aynen ya hiç giresim bile gelmiyordu sayfaya. Şimdi ofisteymde akşama bakayım çatlamışmı yoksa pik devammıBak pike yaklaşınca nasıl da keyifler yerine geldigünaydın canım
Ay hadi bakalım inşallah çatlamıştııırAynen ya hiç giresim bile gelmiyordu sayfaya. Şimdi ofisteymde akşama bakayım çatlamışmı yoksa pik devammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?