2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Doktorumu aradım canım hiç uğraşma evde git kan testi ver 5 in üzerindeyse gebesin hemen düşük önleyici ilaç başlayalım varsa dedi. Bana tüp bebek demiştin dedim taktiri ilahi dedi
Doktorun öyle dediyse kan ver canım bu işlerin hiçbir zaman %100 bir istatistiği yok. Gebe kalamazsin derler kalırsın, bir sorun yok denemeye devam derler kalamazsin. Gerçekten de öyle. İnşallah vardır gebelik canım bizi de haberdar et

Günaydın herkese kızlar 4 aralıkta aşılama yaptım zaman geçmiyor regl olmadan önce normalde 10 gün bir hafta önce sqncılarım başlar yine öyle şu an

Günaydın herkese kızlar 4 aralıkta aşılama yaptım zaman geçmiyor regl olmadan önce normalde 10 gün bir hafta önce sqncılarım başlar yine öyle şu an
Günaydın canım,

Regl ağrıları ile gebelik ağrıları birbirine aşırı aşırı benziyor canım. Ben de regl olcam sandım hatırlarsan. Ama gebelikmis o yüzden hemen kararlar bağlama. Sabırla bekleyelim tast gününü. O zamana kadar umutsuz da olma coknumutlanma da böylece her duygu daha rahat yer bulur

Merhaba arkadaşlar aranızda sperm testinden anlayan var mı bu ay doktor kontrolünde gebelik planlıyoruz gebelik öncesi testler yapıldı önemli bir sorunum yokmuş eşimden sperm testi istedi onunda sonuçlari çıktı daha doktora gidemedik sonuçtan anlayiniz varsa yorum yapabilirmisiniz

Evet hatırlıyorum senin öğrenme sürecini bilemiyorum ya hep kendimi en kötü senaryoya hazırlıyorum bir yandan iyi çünkü çok umut çok acı demek bence ama bir yandan da acaba olumsuzu ben mi çekiyorum diye düşünmüyor da değilim dediğin gibi denge önemli aslında ☺

Gayet iyi hiç bir sorun yok

İlk 5 dk da çıktı bu ben mi yanlış görüyorum.. Yaşım 41 doktorlar doğal yolla gebelik olmaz tüp bebek dedi sanırım yalancı pozitif
Canım farklı marka ile de yaptın mı? Bu bariz pozitif ama tabii bu marka ile ilgili çok şey yazıldı, sen başka bir marka ile tekrarla ya da tabii kan ver en doğru sonuç için. Çok merak ediyorum sonucunu

Canım her şey yolunda görünüyor bir sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…