2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Benim 1 haft olduğunda başladı ama ağrılar kasık batması akıntı
Canım geçen ay da öyle oldu benim 2 günde erken geldi regl o yüzden ben belirti olarak görmüyorum 2 gündür bulantı var hafif üşüttüm sanırım. Akıntı da yok geliyor sanıyorum bakıyorum damla akıntı yok

Anladım canım sen meşgul edicek bişeyler bul kendine bende senin gibiydim kafayı yemek üzereydim resmen günde 3 tane test yapıyordum daha çıkmıcağını bildiğim halde

İlla 14 olavak diye bir şey yok canım. Benim pik ile reglim arasında 12 gün oluyor hep

Anladım canım sen meşgul edicek bişeyler bul kendine bende senin gibiydim kafayı yemek üzereydim resmen günde 3 tane test yapıyordum daha çıkmıcağını bildiğim halde
Hiç test yapmıyorum almıyorum bile ama bu ay ilk defa daha verimli geçti sanki baksana bi

Eklentiler

• Screenshot_20241201-212327.png
    482,8 KB · Görüntüleme: 59
Benim de burdan dönmez artık keşke regl hemen gelse en azından onun sıkıntısını çekmesek

Eklentiler

• IMG_20241202_135339.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20241202_135413.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar sıvı alımına dikkat ederek ovü yaptım koyulaşmaya başlamış test canlı gözle daha kırmızı sanırım bir iki güne pik olur dimi sizce bu zamanlarda da değerlendirmek lazımmı acaba demekki gec yumurtlıcam bu ay

Eklentiler

• IMG_4189.jpeg
    191,9 KB · Görüntüleme: 57
Canım ben yumurtlama haftası 8 gün üst üste birliktelik yaşadım eğer eşinde sperm testi yoksa öyle tavsiye ediyorum
Bişi diyecem etkisi var mı ama benimde ilk gebeliğim 3-4 gün üst üst ilişki ile olmuştu o çok aşırı planlı bilinçli değildi ama
bu ay bende döngünün 12. 13. 14. gününü değerlendirdik bugün 15. gün onu da değerlendireceğim

14. günki testler burada şiddetli kasık kasık ağrısı hissedince yaptım yumurtlama olduğunu düşündüm gece 01.30 da yaptım sonra gün içinde de yaptım
öncesinde maalesef yapmadım

01.30 da olanın pik olduğunu düşünüyorum

Sağlık ocağındaki doktorlar grevde mi.kan aliyorlarmi nasıl yaptınız.bende gitmek istiyorum

Bu hangi program acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…