Canım geçen ay da öyle oldu benim 2 günde erken geldi regl o yüzden ben belirti olarak görmüyorumBenim 1 haft olduğunda başladı ama ağrılar kasık batması akıntı
İlk dakikalar da varsa eğer vardır kuzum yarın sabah yapınca daha net gözükür inşallahCanm çıplak gözle ben sizin gördüğünz gibi gördüm kurumuş hali net diye o halini attım tekrarlarım umarım vardır
Anladım canım sen meşgul edicek bişeyler bul kendine bende senin gibiydim kafayı yemek üzereydim resmen günde 3 tane test yapıyordum daha çıkmıcağını bildiğim haldeCanım geçen ay da öyle oldu benim 2 günde erken geldi regl o yüzden ben belirti olarak görmüyorum2 gündür bulantı var hafif üşüttüm sanırım. Akıntı da yok geliyor sanıyorum bakıyorum damla akıntı yok
İlla 14 olavak diye bir şey yok canım. Benim pik ile reglim arasında 12 gün oluyor hepRegl oldum bu ayda yine olmadı dün ki testte kuruma çizgisiymiş anlamış olduk ilk defa erken regl oldum 14 gün önceye gidince öcü testime baktığımda yumurtlama vs yok bu kesinlikle doktor takibiyle yumurtlama kontrolünü yaptıracağım yoksa Ümitlerim kayboluyor
Hiç test yapmıyorum almıyorum bileAnladım canım sen meşgul edicek bişeyler bul kendine bende senin gibiydim kafayı yemek üzereydim resmen günde 3 tane test yapıyordum daha çıkmıcağını bildiğim halde
Canım ben yumurtlama haftası 8 gün üst üste birliktelik yaşadım eğer eşinde sperm testi yoksa öyle tavsiye ediyorumHiç test yapmıyorum almıyorum bileama bu ay ilk defa daha verimli geçti sanki baksana bi
Sperm testi yaptırmadık ona.. Merve şu belirtileri yazar mısın bana 10 sene olmuş unutmuşum benCanım ben yumurtlama haftası 8 gün üst üste birliktelik yaşadım eğer eşinde sperm testi yoksa öyle tavsiye ediyorum
tertemiz negatif dimi. gelmedi hala valla gelsede kurtulsak. ovülasyon yapıcam bu ay. testler hazır bekliyorumBenim de burdan dönmez artık keşke regl hemen gelse en azından onun sıkıntısını çekmesek
Pcosta ovulasyon testi daha önemli gibi duruyor bu şekilde gebelik testini ne zaman yapmak lazım hiç belli olmuyortertemiz negatif dimi. gelmedi hala valla gelsede kurtulsak. ovülasyon yapıcam bu ay. testler hazır bekliyorum
düşükten sonra da zor oluyormuş,bende anladımPcosta ovulasyon testi daha önemli gibi duruyor bu şekilde gebelik testini ne zaman yapmak lazım hiç belli olmuyor
Geçmiş olsun canım yeni mi oldu düşüğündüşükten sonra da zor oluyormuş,bende anladım
Bişi diyecem etkisi var mı ama benimde ilk gebeliğim 3-4 gün üst üst ilişki ile olmuştu o çok aşırı planlı bilinçli değildi amaCanım ben yumurtlama haftası 8 gün üst üste birliktelik yaşadım eğer eşinde sperm testi yoksa öyle tavsiye ediyorum
Sağlık ocağındaki doktorlar grevde mi.kan aliyorlarmi nasıl yaptınız.bende gitmek istiyorumbu sabah sağlık ocağında beta için tahlil verdim ve 500 çıktıgecikmenin 3. günü için iyi mi sizce? 2 gün sonra tekrarlayayım mı? ve ilk doktor kontrolüne ne zaman gideyim hesaplamalarıma göre şu an 4 hafta 3 günlüğüz
Bu hangi program acabaBişi diyecem etkisi var mı ama benimde ilk gebeliğim 3-4 gün üst üst ilişki ile olmuştu o çok aşırı planlı bilinçli değildi ama
bu ay bende döngünün 12. 13. 14. gününü değerlendirdik bugün 15. gün onu da değerlendireceğim
14. günki testler burada şiddetli kasık kasık ağrısı hissedince yaptım yumurtlama olduğunu düşündüm gece 01.30 da yaptım sonra gün içinde de yaptım
öncesinde maalesef yapmadım
Eki Görüntüle 3513343
sağol canım. 1 ay oldu işte. doktorum normal regl gibi düşün demişti ama gelen giden yok. yumurtlama filan düzeni kaçtı sanırım. hepsi geciktiGeçmiş olsun canım yeni mi oldu düşüğün
Evet, düzenin bozulmuş olabilir. Belki geç yumurtlamışsındırsağol canım. 1 ay oldu işte. doktorum normal regl gibi düşün demişti ama gelen giden yok. yumurtlama filan düzeni kaçtı sanırım. hepsi gecikti
femometerBu hangi program acaba
Sabah testi tekrarla istersenÇok kafam karıştı ya napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?