- 20 Ağustos 2024
- 115
- 59
- 13
- 34
Çok zor biliyorum ama nolur çok düşünme ben o kadar olumsuz şey okudum ki çift çizgiye sevinemedim bile şimdi kendime çok kızıyorum keşke o anda sevinseydim malesef boş gebelik oldu benim ama bunun çok normal olduğunu da öğrendim şimdi tekrar deniyoruz bakalım en azından hamile kalabildim ayrıca naçizane tavsiyem çok araştırma çok bilme insan bilmeyince daha güzel ilerliyor çevremde de bunu çok gördüm akisina birak hamilesin keyfini çıkar inşallah çok güzel geçer hamileliğinNasıl ilerledi canım peki? Korkuyorum ben de çok erken öğrendim de beta artacak mı nolacak diye düşünüp duruyorum
Bu sabah kan verdim 176 çıktı nasıl bilmiyorım 4 haftalık şuanCnaim test pozitif görünüyor.Umarım kanntesti sonucun da güzel gelir
Her gün yapıyordum 2-3 saat hiç sıvı almıyordum yapıyordum. Yumurtlama gördüm geçen ay ama çatlama günü ilişki olmamıştı dedim zaten sperm içerde yaşıyor 2-3 gün bir şey olmaz demiştim. Olmadı ama gebelik geçen ay. Bu ay oldu ovülasyon testim de bu. Kaset olan bir gebenin günlüğü markatebrik ederim, 2 ayda 1 regl olup yumurtlama gününü tutturmak da çok iyi olmuş, her gün ovülasyon testi mi yapıyordunuz?
Sağlıkla kucağınıza alın inşalah.
Hayırlı olsun çok güzel bir pozitifKızlar merhaba normalde 26 günde bir regl oluyorum çoğunluk 24 bazen de 27 e değişebiliyor bugün 29 gün bitti 15 kasımda ilişki oldu bugün test yaptım erken gebelik bu şekilde çıktı hemen size nasıl yarın kan vermeyi düşünüyorum
Gittim ilk sürecin başında gittim gebe kalmama engel bir virüsüm vs var mı diye kedilerim var bir de bir şey bulaşmış mıdır diye bir sorun çıkmadı b12 d vitamini folat vs bakıldı sorun görmedi. Kist vs baktı işte. Sonra 6 ay geçti eşim sperm testine girdi varikoseli var ancak sayı hareketlilik morfoloji çocuğa engel değil dendi. Sonra ben 3 ay sonra amh fsh vs baktırdım. Doktorum sonuçların güzel dedi amh 5.02 çıktı hatta pcos muyum dedim öyle bir görüntü yok dedi işte1 yıl normal ama canım doktora gittin mi hiç? Ya da bir gebelik yaşadın mı
Çok öneren oldu kilo ver dediler vs ama yapamadım. Zaten aşırı kilom yok bence de. Boyum 1.68 kilom 73. O takviyeleri kullandım biraz bi de ilişki günlerinde jel kullandım sadeceHayırlı olsun çok güzel bir pozitifbenimde döngülerim kısa oluyor 24 25 gün. Hemen yumurtlama görme açısından iyi gibi dursada acaba kaliteli olmuyor mu diye düşünüyorum artık. Sizim döngü içerisinde yaptığınız farklı bir şey oldu mu beslenme spor vb.
Hayırlı olsun çok güzel bir pozitifbenimde döngülerim kısa oluyor 24 25 gün. Hemen yumurtlama görme açısından iyi gibi dursada acaba kaliteli olmuyor mu diye düşünüyorum artık. Sizim döngü içerisinde yaptığınız farklı bir şey oldu mu beslenme spor
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebeliğinizHiç üzülmeyin. Senelerdir pcosum. Hep içimde bir korku vardı evlenince çocuğum olmazsa vs diye. 1,5 yıllık evliyim son 4-5 aydır korunmuyoruz. 2 ayda bir regl oluyorum yumurtlamam da haliyle ona göre oluyor. 2 ay önce kolları sıvadım ovülasyon testi aldım denedim pozitif 2 günü değerlendirdim çatlamayı değerlendirememiştim o ay olmadı regl oldum. Sonraki yumurtlamayı 2 ay sonra yani Kasımın 19-20sinde yakaladım. Ondan önce bir gebenin günlüğünün sattığı inolac ve inovitol takviye şaseler var bir de balık yağı var onları kullandım bu 2 aylık sürede. Yumurtlama günlerindeyse gynoseed jel kullandım. 18-19-20 Kasım pikti benim hep 21inde silikleşmişti 4 günü de jelle beraber değerlendirdim riske atmadım. Ayın 29unda ise erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Hemen gidip kan verdim beta 11.97 çıktı. ben buraya çok post atıyordum pcosla ilgili çocuk sahibi olamıyorum vs gibi postlar.
Demem o ki asla umutsuzluğa kapılmayın
Benim 5 aralık canım ama belli de olmaz gelebilir bugün yarın. İnşallah bir sonraki döngüde biz de sevinirizbana da negatif çıktı, bat ne zamandı sizin? Benim 1-2 aralık'dı. test de negatig gelince adet olmayı bekliyorum artık
Ben zaten aktif olarak spor yapıyorum haftada 3 gün ama bu aralar biraz tembellik yaptım haftaya 1 2 gidebilmiştim iyi ki diyorum dinlenmişim ne güzel bir de eşim bir takviye kullandı bundan 1-2 ay önce ben de zaten beslenme vs aynı hatta sigara içiyordum bilmeden hemen bıraktım tabii dünden beriHayırlı olsun çok güzel bir pozitifbenimde döngülerim kısa oluyor 24 25 gün. Hemen yumurtlama görme açısından iyi gibi dursada acaba kaliteli olmuyor mu diye düşünüyorum artık. Sizim döngü içerisinde yaptığınız farklı bir şey oldu mu beslenme spor vb.
Maxigo diye bir takviye erkekler için olanı yakın arkadaşıma tüp bebek doktoru önermişti araştırın isterseniz içerğinde zaten hep vitamin falan var spermi hızlandırıyormuşEşiniz ne takviyesi kullanıyordu?
İnşallah en kısa zamanda hayırlı güzel haberler alırız.benimde martta aynı sebepten 1 kaybım oldu
markası var mı canım?Maxigo diye bir takviye erkekler için olanı yakın arkadaşıma tüp bebek doktoru önermişti araştırın isterseniz içerğinde zaten hep vitamin falan var spermi hızlandırıyormuş
Kızlar herkese günaydın benim bugün regli günüm notmalde
Sabah hasta olurdum olmadım reglime 2 gün kalada iki üç damla kanamam oldu yerleşme kanaması diye düşündüm bugün erken gebelik testi yaptım ekleyeceğim ama negatif sizce erken mi yaptım
Haaa o zaman evet baya bi erkenmişBende belirti olmaması çok normal canım bata 10 gün var delirme yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?