2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Nasıl ilerledi canım peki? Korkuyorum ben de çok erken öğrendim de beta artacak mı nolacak diye düşünüp duruyorum
Çok zor biliyorum ama nolur çok düşünme ben o kadar olumsuz şey okudum ki çift çizgiye sevinemedim bile şimdi kendime çok kızıyorum keşke o anda sevinseydim malesef boş gebelik oldu benim ama bunun çok normal olduğunu da öğrendim şimdi tekrar deniyoruz bakalım en azından hamile kalabildim ayrıca naçizane tavsiyem çok araştırma çok bilme insan bilmeyince daha güzel ilerliyor çevremde de bunu çok gördüm akisina birak hamilesin keyfini çıkar inşallah çok güzel geçer hamileliğin

Kızlar benim sat uygulamada 1 kasımdı. 18 kasımı yumurtlama gösteriyordu. Çok geç değil mi sizce?
13-15-18 Kasım'ı değerlendirdim ama hep 13 Kasım'da olduysa olmuştur diye düşündüm. Çünkü döngünün 12-14. günü diye biliyorum yumurtlama gününü.

tebrik ederim, 2 ayda 1 regl olup yumurtlama gününü tutturmak da çok iyi olmuş, her gün ovülasyon testi mi yapıyordunuz?
Sağlıkla kucağınıza alın inşalah.
Her gün yapıyordum 2-3 saat hiç sıvı almıyordum yapıyordum. Yumurtlama gördüm geçen ay ama çatlama günü ilişki olmamıştı dedim zaten sperm içerde yaşıyor 2-3 gün bir şey olmaz demiştim. Olmadı ama gebelik geçen ay. Bu ay oldu ovülasyon testim de bu. Kaset olan bir gebenin günlüğü marka

Eklentiler

• 4239763e-f51f-4c36-a748-af87ca3324a9.jpeg
    181,9 KB · Görüntüleme: 47
  • E508943B-273D-4A47-9538-D117341132E5.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 46
Hayırlı olsun çok güzel bir pozitif benimde döngülerim kısa oluyor 24 25 gün. Hemen yumurtlama görme açısından iyi gibi dursada acaba kaliteli olmuyor mu diye düşünüyorum artık. Sizim döngü içerisinde yaptığınız farklı bir şey oldu mu beslenme spor vb.

1 yıl normal ama canım doktora gittin mi hiç? Ya da bir gebelik yaşadın mı
Gittim ilk sürecin başında gittim gebe kalmama engel bir virüsüm vs var mı diye kedilerim var bir de bir şey bulaşmış mıdır diye bir sorun çıkmadı b12 d vitamini folat vs bakıldı sorun görmedi. Kist vs baktı işte. Sonra 6 ay geçti eşim sperm testine girdi varikoseli var ancak sayı hareketlilik morfoloji çocuğa engel değil dendi. Sonra ben 3 ay sonra amh fsh vs baktırdım. Doktorum sonuçların güzel dedi amh 5.02 çıktı hatta pcos muyum dedim öyle bir görüntü yok dedi işte her şey normal gibi anlayacağın bir tek rahim filmi kaldı geriye

Çok öneren oldu kilo ver dediler vs ama yapamadım. Zaten aşırı kilom yok bence de. Boyum 1.68 kilom 73. O takviyeleri kullandım biraz bi de ilişki günlerinde jel kullandım sadece

Maşallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz

Ben zaten aktif olarak spor yapıyorum haftada 3 gün ama bu aralar biraz tembellik yaptım haftaya 1 2 gidebilmiştim iyi ki diyorum dinlenmişim ne güzel bir de eşim bir takviye kullandı bundan 1-2 ay önce ben de zaten beslenme vs aynı hatta sigara içiyordum bilmeden hemen bıraktım tabii dünden beri

Kızlar düzenim normaldi bu ay innovita ovü testiyle takip ediyorım hâlâ yumurtlama yok coktan olmalıydı test hıc koyulaşmadıda acaba gecmı yumurtlıcam testlerdemi sıkıntı var ya dostinex içtim gecen hafta omu etkiledi desem sanmıyorum ilk defa pik göremiyorum

Kızlar herkese günaydın benim bugün regli günüm notmalde
Sabah hasta olurdum olmadım reglime 2 gün kalada iki üç damla kanamam oldu yerleşme kanaması diye düşündüm bugün erken gebelik testi yaptım ekleyeceğim ama negatif sizce erken mi yaptım

Eklentiler

• image.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…