- 7 Ekim 2024
- 1.005
- 337
- 38
- 21
Ovülasyon Testini aldığım satıcı birine yönlendirdi o gün gün yorumladı testlerimiBu arada takip eden kadın derken anlayamadım kim ovulasyonunu takip ediyor senin o nasıl yani ben daha önce kullanmadım hiç bilmediğim için soruyorum
kendini ne zaman hazır hissedersen öyle yap o zaman ama en geç pikten sonra 10. günde pozitifse görünüyo hakkında hayırlısı olsun canımOvulasyon takip eden kadın catlamadan 14 gün sonra test öneriyo o yüzden cesaret edemedim
Hadi hayırlısı inşallah bebişin seninledirYapıcam canm çok merak ettim benimle aynı gün yumurtlama görüp pozitif gören olunca heveslendim
Bana yazabilirmsn buay olmazsa öbür aya bnde onu denemek istiyorumOvülasyon Testini aldığım satıcı birine yönlendirdi o gün gün yorumladı testlerimi
Olur tabi trendyoldan aldım innovita ovulasyon testi ürün geldiğin de içinden bı kağıt çıkıyo o numara ya yaziyosun o seni yonlerindiriyo zatenBana yazabilirmsn buay olmazsa öbür aya bnde onu denemek istiyorum
İnşallah ya elimdeki teste de çok güvenmiyorum GE5 diye bı marka bı tek onu bulabildim burda kullanan kimse de olmayınca dedm heralde iyi bı marka değil bakalım hayırlısıkendini ne zaman hazır hissedersen öyle yap o zaman ama en geç pikten sonra 10. günde pozitifse görünüyo hakkında hayırlısı olsun canım
Olsun bende dün yaptığıma güvenmiyordum yaptım yinede birdaha yaparsın başka testleİnşallah ya elimdeki teste de çok güvenmiyorum GE5 diye bı marka bı tek onu bulabildim burda kullanan kimse de olmayınca dedm heralde iyi bı marka değil bakalım hayırlısı
Aynen emin olmazsam başka test alıcam inşallah gerek kalmadan pozitifi görürümOlsun bende dün yaptığıma güvenmiyordum yaptım yinede birdaha yaparsın başka testle
Teşekkür ederim canımHayırlı olsunnnn canım inşallah kan sonucu da seni mutlu eder
Amin canım inşallahTeşekkür ederim canımRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canm ovülasyon testi yaptın mı hiç pik mi oluyo gebelikte ?Teşekkür ederim canımRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
İnşaallah cnmAynen emin olmazsam başka test alıcam inşallah gerek kalmadan pozitifi görürüm
Elimde kalmadı kuzum hiç test ama gün içinde ateşimi ölçtüğümde 37.2 çıkıyorCanm ovülasyon testi yaptın mı hiç pik mi oluyo gebelikte ?
Anladm canmElimde kalmadı kuzum hiç test ama gün içinde ateşimi ölçtüğümde 37.2 çıkıyor
Hadi inşallah bu ay sizede pozitif gelirMerhabalar. Sat 8 Kasım Bat 6 Aralık. 22 kasımda çatlatma iğnesi oldum. Klomen kullanmıştım bu ay. Solda 2 tane 21 mm yumurtam gelişti. Yaklaşık 8-9 aydır burayı okuyorum ama ilk kez bir konuya yazmak istedim. O kadar tatlı ve pozitifsiniz ki Allah hepimizin gönlüne göre versin. Yaşım 33 bende de eşimde de herhangi bir sorun yok. Ekimde hsg de çekildim. Her şey normal. Hayırlı zamanı bekliyorum sanırım:) burada birlikte güzel haberler alırız inşallah.
Ya benimde sabah 36.9 du gün içinde de 37ydiElimde kalmadı kuzum hiç test ama gün içinde ateşimi ölçtüğümde 37.2 çıkıyor
Ateş olayını ilk kez duydum elimde ölçer de yok iyice zorlaştı bu işYa benimde sabah 36.9 du gün içinde de 37ydi
Ben ilk kürtaj olan bebegimde onunla teyd edip test yapmıştım adet gününe kadar ateş yüksek devam ederse bebiş var demek ateş bu dereceden düşük olduğu günde regl oluyorsun gecen ayda teydledim 36.8 gitti hep regl olcagim sabah olctugumde 36.4 olmustuAteş olayını ilk kez duydum elimde ölçer de yok iyice zorlaştı bu iş
Önemli olan ölçüm sabah 7 gbi yataktan çıkmadan hareket etmeden ölçmekAteş olayını ilk kez duydum elimde ölçer de yok iyice zorlaştı bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?