2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

kendini ne zaman hazır hissedersen öyle yap o zaman ama en geç pikten sonra 10. günde pozitifse görünüyo hakkında hayırlısı olsun canım
İnşallah ya elimdeki teste de çok güvenmiyorum GE5 diye bı marka bı tek onu bulabildim burda kullanan kimse de olmayınca dedm heralde iyi bı marka değil bakalım hayırlısı

İnşallah ya elimdeki teste de çok güvenmiyorum GE5 diye bı marka bı tek onu bulabildim burda kullanan kimse de olmayınca dedm heralde iyi bı marka değil bakalım hayırlısı
Olsun bende dün yaptığıma güvenmiyordum yaptım yinede birdaha yaparsın başka testle

Merhabalar. Sat 8 Kasım Bat 6 Aralık. 22 kasımda çatlatma iğnesi oldum. Klomen kullanmıştım bu ay. Solda 2 tane 21 mm yumurtam gelişti. Yaklaşık 8-9 aydır burayı okuyorum ama ilk kez bir konuya yazmak istedim. O kadar tatlı ve pozitifsiniz ki Allah hepimizin gönlüne göre versin. Yaşım 33 bende de eşimde de herhangi bir sorun yok. Ekimde hsg de çekildim. Her şey normal. Hayırlı zamanı bekliyorum sanırım:) burada birlikte güzel haberler alırız inşallah.

Hadi inşallah bu ay sizede pozitif gelir

Ateş olayını ilk kez duydum elimde ölçer de yok iyice zorlaştı bu iş
Ben ilk kürtaj olan bebegimde onunla teyd edip test yapmıştım adet gününe kadar ateş yüksek devam ederse bebiş var demek ateş bu dereceden düşük olduğu günde regl oluyorsun gecen ayda teydledim 36.8 gitti hep regl olcagim sabah olctugumde 36.4 olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…