• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ayyy vardır ve çıkarr inşaallah ❤️ internete çörekotu kürü yazsam çıkar mı ben denemedim ve ilk kez duydum

Burada yazmıştım detaylı
Açılmazsa yine yazarım 😌❤️

Kan sonucum bugün öğleden sonra çıkar ❤️

Duzelteyim kuzum

Ekledim kuzum seni d
Canım geç döllenme geç yerleşme olabilir en garantisi adet günü denemek ❤️
IMG_4379.jpeg

Benim testler nasil?

Eklentiler

• IMG_4355.png
    IMG_4355.png
    617,1 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar tahlil sonucum böyle çıktı doktorda şu şekilde söyledi hamilemiyim sizce ?
Merhaba sonuc277
Daha çok küçuk ultrasaonda gorunmesi için 3000 lere gelmesi lazım normal bir gebelikte bu değerin 2 günde bir 2 katina cıkması lazım 4 gun sonra yani çarsanba günu gibi gelebilirsen bhcg deki artıs normalmi bakalım

Kızlar tahlil sonucum böyle çıktı doktorda şu şekilde söyledi hamilemiyim sizce ?
Merhaba sonuc277
Daha çok küçuk ultrasaonda gorunmesi için 3000 lere gelmesi lazım normal bir gebelikte bu değerin 2 günde bir 2 katina cıkması lazım 4 gun sonra yani çarsanba günu gibi gelebilirsen bhcg deki artıs normalmi bakalım
277 çıktı değil mi? Gebesiniz tabii ki ☺️ Düzenli artması sağlıklı ilerlemesi açısından önemli. ❤️

Merhaba sonuc277
Evet gebelik var ama sonuç henüz erken olduğu için doktorunuz keseyi de görebileceği tarihte çağırmış sizi. Betaya bakacak kese girecek kadar yukseldiyse ultrasona alacak

Burada yazmıştım detaylı
Açılmazsa yine yazarım 😌❤️
Gerçekten gözlerim dolu dolu her satırını okudum rabbim ol der ve olur çok zor bı süreç olmuş senin için ama çok güzel sonuçlanmış sanki kendim gebe kalmış kadar sevindim senin adına 🌸 🫶 🫶 ❤️ 🥹🥹🥹

Gerçekten gözlerim dolu dolu her satırını okudum rabbim ol der ve olur çok zor bı süreç olmuş senin için ama çok güzel sonuçlanmış sanki kendim gebe kalmış kadar sevindim senin adına 🌸 🫶 🫶 ❤️ 🥹🥹🥹
Allah razı olsun canım ya☺️❤️ Gerçekten yaşayan biliyor zorluğunu. Eşimin kan testine bile inanamayışı, var mı yani gerçekten diye defalarca sorması hepsi aklımda ☺️ Rabbime güvenen yolda kalmıyor ❤️

Back