2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım yumurtlama tarihini biliyor musun? Yani ovülasyon testiyle ya da doktor kontrolü ile onaylanmış bir günün var mı? Yoksa takvime göre mi değerlendirdiniz?
Takvimde 18 i diyordu o gün de hem kasıklarımda ağrı oldu hem de akıntım oldu daha sonradan eczaneye gitme şansım oldu 20 sinden sonra ovü testi yaptım 22 sinde koyulaştı onun fotoğraflarını ekleyeveğim o günde sağ sol kasıklarımda çok ağrı oldu ayın başında da kasıklatım çok ağırıyordu o yüzden bu ay bu kadar stresliyim

İlk yaptığımda koyuydu sonradan rengi soldu
Çörekotu bal tarçın kürü denediniz mi hiç, yumurtlamayı güzel sağlıyor ve kaliteli oluyor. Düşükleri de engelliyor Allah'ın izniyle. 7 sene gebe kalmamış biri olarak bu kür ve eşimin de yediği bir macunla 2019 da kızımız oldu

Eldorin

Ben de ikinci için denemelerdeyim. Yumurtlamayı bu ay pek anlamadım çok karışık oldu ama tahmini (az da olsa akıntı gelmesi nedeniyle ) olarak 23 Kasım diyorum. Ama daha evvel de olmuş olabilir bilemiyorum

Genelde fazla akıntım ve ağrılar olur anlarım yumurtlamayı. O yüzden bu ay belirsiz. Ovu testi de yapmadım. Bakalım neler olacak.

Ara ara gelip giden regl ağrılarım var.

Teşekkür ederim

Teşekkür ederimm.. 1 gün gecikti.. bugün kan testi verecektim ama acilden kabul edilmiyormuş.. pazartesi aile hekiminden vermek için bekleyeceğim şimdi
Daha öncesinde test yaptınız mı benim reglime 2 gün var kaset test yaptım negatifti o yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…