Adetime 6 gün var ama bakalım hayırlısı inşallah allahtan umut kesilmezAdet tarihine ne kadar kaldı eğer 4-5 gün varsa evet dönebilir ama günün geldiyse pek dönmüyo
23 kasımdan itibaren günaşırı ilişkimiz olduİlişkinin üzerinden kaç gün geçtiği önemliymiş 10-12 sonra salgılanıyormus beta
Hangisinin döllendiğini bilemeyiz işte belki geç döllenme olur23 kasımdan itibaren günaşırı ilişkimiz oldu
3 gün var döner mi kaset test yaptımAdet tarihine ne kadar kaldı eğer 4-5 gün varsa evet dönebilir ama günün geldiyse pek dönmüyo
İnşallah bakalım bekliyorum bir umutlaHangisinin döllendiğini bilemeyiz işte belki geç döllenme olur
Verdim canim sağlık ocaginda sonuc bir gun donra cikiyor onu bekliyorumKan verdin mi vericen mi canım sen
Ayyyy pozitif canım hayırlı olsunSonucuma bakar mısınız
Sen listede yok musun canım?Teşekkür ederiimm
Hayır sadece yazılanları takip ediyordumSen listede yok musun canım?
Anladım canım güne güzel haberle başladıkHayır sadece yazılanları takip ediyordum
Devam etti mi o kahverengi akıntı bence erken gebelik testi alın bir de öyle deneyin benim de 2 Aralık bat ama bu sabah yine yaptım negatif malesefLütfen bana yardımcı olur musunuz benim reglime iki gün var yumurtlaam 18 kasımdı hiçbir regl belirtim yok ayın başında kasıklarım vs çok ağırıyordu az önce hasta oldum sanıp lavaboya gittiö hafif çok az pembe ile karışık bir iki damla kahverengi akıntı gördüm genelik belirtisi olabilir mi daha önce regl sonrası görürdüm ama regl öncesi hiç görmemiştim
Gebelik testi de yaptım ama kaset negatif
Hayır sadece bir iki damla oldu reglim başlıycak dedim ama başlamadı daha sonra yumurtalıklarım karıncalanmaya başladıDevam etti mi o kahverengi akıntı bence erken gebelik testi alın bir de öyle deneyin benim de 2 Aralık bat ama bu sabah yine yaptım negatif malesef
Test yapmaya korkuyorum artıkHayır sadece bir iki damla oldu reglim başlıycak dedim ama başlamadı daha sonra yumurtalıklarım karıncalanmaya başladı
Lütfen bana yardımcı olur musunuz benim reglime iki gün var yumurtlaam 18 kasımdı hiçbir regl belirtim yok ayın başında kasıklarım vs çok ağırıyordu az önce hasta oldum sanıp lavaboya gittiö hafif çok az pembe ile karışık bir iki damla kahverengi akıntı gördüm genelik belirtisi olabilir mi daha önce regl sonrası görürdüm ama regl öncesi hiç görmemiştim
Gebelik testi de yaptım ama kaset negatif
Canım yumurtlama tarihini biliyor musun? Yani ovülasyon testiyle ya da doktor kontrolü ile onaylanmış bir günün var mı? Yoksa takvime göre mi değerlendirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?