• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Sonucuma bakar mısınız 🥲

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 82
Lütfen bana yardımcı olur musunuz benim reglime iki gün var yumurtlaam 18 kasımdı hiçbir regl belirtim yok ayın başında kasıklarım vs çok ağırıyordu az önce hasta oldum sanıp lavaboya gittiö hafif çok az pembe ile karışık bir iki damla kahverengi akıntı gördüm genelik belirtisi olabilir mi daha önce regl sonrası görürdüm ama regl öncesi hiç görmemiştim
Gebelik testi de yaptım ama kaset negatif

Lütfen bana yardımcı olur musunuz benim reglime iki gün var yumurtlaam 18 kasımdı hiçbir regl belirtim yok ayın başında kasıklarım vs çok ağırıyordu az önce hasta oldum sanıp lavaboya gittiö hafif çok az pembe ile karışık bir iki damla kahverengi akıntı gördüm genelik belirtisi olabilir mi daha önce regl sonrası görürdüm ama regl öncesi hiç görmemiştim
Devam etti mi o kahverengi akıntı bence erken gebelik testi alın bir de öyle deneyin benim de 2 Aralık bat ama bu sabah yine yaptım negatif malesef

Eldorin Eldorin

Back