- 19 Ocak 2016
- 1.965
- 1.458
- 133
- 29
Hamilesiniz tebriklerSonucuma bakar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesiniz tebriklerSonucuma bakar mısınız
Takvimde 18 i diyordu o gün de hem kasıklarımda ağrı oldu hem de akıntım oldu daha sonradan eczaneye gitme şansım oldu 20 sinden sonra ovü testi yaptım 22 sinde koyulaştı onun fotoğraflarını ekleyeveğim o günde sağ sol kasıklarımda çok ağrı oldu ayın başında da kasıklatım çok ağırıyordu o yüzden bu ay bu kadar stresliyimCanım yumurtlama tarihini biliyor musun? Yani ovülasyon testiyle ya da doktor kontrolü ile onaylanmış bir günün var mı? Yoksa takvime göre mi değerlendirdiniz?
Takvimde 18 i diyordu o gün de hem kasıklarımda ağrı oldu hem de akıntım oldu daha sonradan eczaneye gitme şansım oldu 20 sinden sonra ovü testi yaptım 22 sinde koyulaştı onun fotoğraflarını ekleyeveğim o günde sağ sol kasıklarımda çok ağrı oldu ayın başında da kasıklatım çok ağırıyordu o yüzden bu ay bu kadar stresliyim
Hayırlı uğurlu olsun regliniz ne kadar geçti acabaSonucuma bakar mısınız
Canım ben burda pik görmedim testlerde yükselmiş sadece bıraktın mı donra yapmayı?
O zaman o yerleşme kanaması dedkleri olabilir belkiHayır sadece bir iki damla oldu reglim başlıycak dedim ama başlamadı daha sonra yumurtalıklarım karıncalanmaya başladı
Evet bıraktım sonraCanım ben burda pik görmedim testlerde yükselmiş sadece bıraktın mı donra yapmayı?
Sabah kaset test yaptım ama negatifti çok yoruldum artıkO zaman o yerleşme kanaması dedkleri olabilir belki
İlk yaptığımda koyuydu sonradan rengi solduEvet bıraktım sonra
Çörekotu bal tarçın kürü denediniz mi hiç, yumurtlamayı güzel sağlıyor ve kaliteli oluyor. Düşükleri de engelliyor Allah'ın izniyle. 7 sene gebe kalmamış biri olarak bu kür ve eşimin de yediği bir macunla 2019 da kızımız olduİlk yaptığımda koyuydu sonradan rengi soldu
Teşekkür ederimm.. 1 gün gecikti.. bugün kan testi verecektim ama acilden kabul edilmiyormuş.. pazartesi aile hekiminden vermek için bekleyeceğim şimdiHayırlı uğurlu olsun regliniz ne kadar geçti acaba
1 kasım.. beklenen 29 kasımAnladım canım güne güzel haberle başladık son adet tarihin neydi?
Teşekkürler. Dün kan verdim zaten negatifti4 kasımda yumurtlamis olmanız gerekir en geç 14 Kasım olsun. 17sine yumurta kalmaz diye düşünüyorum zaten 24 saat ömrü var
Teşekkür ederimÇörekotu bal tarçın kürü denediniz mi hiç, yumurtlamayı güzel sağlıyor ve kaliteli oluyor. Düşükleri de engelliyor Allah'ın izniyle. 7 sene gebe kalmamış biri olarak bu kür ve eşimin de yediği bir macunla 2019 da kızımız oldu
Daha öncesinde test yaptınız mı benim reglime 2 gün var kaset test yaptım negatifti o yüzden soruyorumTeşekkür ederimm.. 1 gün gecikti.. bugün kan testi verecektim ama acilden kabul edilmiyormuş.. pazartesi aile hekiminden vermek için bekleyeceğim şimdi
Tebrik ederim hayırlı olsun öncelikle rabbim bizede nasip etsin çift çizgiyi belirtileriniz neydi1 kasım.. beklenen 29 kasım
Canm bunların hiç biri pik degil muhtemelen bı kaç güne pik görecektin ama yapmayı bırakmışsin bu yüzden yumurtlamayı kaçırmış olabilirsin gün aşırı ilişki yaşadın mı testi bıraktıktan sonra eğer öyleyse yakalamıştırsin ya yumurtlamayı ya da çatlamayı