• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım yumurtlama tarihini biliyor musun? Yani ovülasyon testiyle ya da doktor kontrolü ile onaylanmış bir günün var mı? Yoksa takvime göre mi değerlendirdiniz?
Takvimde 18 i diyordu o gün de hem kasıklarımda ağrı oldu hem de akıntım oldu daha sonradan eczaneye gitme şansım oldu 20 sinden sonra ovü testi yaptım 22 sinde koyulaştı onun fotoğraflarını ekleyeveğim o günde sağ sol kasıklarımda çok ağrı oldu ayın başında da kasıklatım çok ağırıyordu o yüzden bu ay bu kadar stresliyim

Takvimde 18 i diyordu o gün de hem kasıklarımda ağrı oldu hem de akıntım oldu daha sonradan eczaneye gitme şansım oldu 20 sinden sonra ovü testi yaptım 22 sinde koyulaştı onun fotoğraflarını ekleyeveğim o günde sağ sol kasıklarımda çok ağrı oldu ayın başında da kasıklatım çok ağırıyordu o yüzden bu ay bu kadar stresliyim
IMG_3110.png
IMG_3110.png

İlk yaptığımda koyuydu sonradan rengi soldu
Çörekotu bal tarçın kürü denediniz mi hiç, yumurtlamayı güzel sağlıyor ve kaliteli oluyor. Düşükleri de engelliyor Allah'ın izniyle. 7 sene gebe kalmamış biri olarak bu kür ve eşimin de yediği bir macunla 2019 da kızımız oldu ❤️

Eldorin Eldorin

Ben de ikinci için denemelerdeyim. Yumurtlamayı bu ay pek anlamadım çok karışık oldu ama tahmini (az da olsa akıntı gelmesi nedeniyle ) olarak 23 Kasım diyorum. Ama daha evvel de olmuş olabilir bilemiyorum ☺️

Genelde fazla akıntım ve ağrılar olur anlarım yumurtlamayı. O yüzden bu ay belirsiz. Ovu testi de yapmadım. ❤️ Bakalım neler olacak.

Ara ara gelip giden regl ağrılarım var.

Çörekotu bal tarçın kürü denediniz mi hiç, yumurtlamayı güzel sağlıyor ve kaliteli oluyor. Düşükleri de engelliyor Allah'ın izniyle. 7 sene gebe kalmamış biri olarak bu kür ve eşimin de yediği bir macunla 2019 da kızımız oldu ❤️
Teşekkür ederim

Teşekkür ederimm.. 1 gün gecikti.. bugün kan testi verecektim ama acilden kabul edilmiyormuş.. pazartesi aile hekiminden vermek için bekleyeceğim şimdi 🥲
Daha öncesinde test yaptınız mı benim reglime 2 gün var kaset test yaptım negatifti o yüzden soruyorum

Back