Evet ben aldım baya bir şey, her gün de alınmaya devam ediyo. Hiçbir şey yok malumYa maşallah hepimizin bebekleri yaşıt olacaklarsiz alışverişe başladınız mı ?
Ben şimdiden ağırlaştım 9-10 kilo aldım ve daha 22 haftalığız. Ben bir şeyleri almaya korkuyorum riskli haftalar geçsinEvet ben aldım baya bir şey, her gün de alınmaya devam ediyo. Hiçbir şey yok malum7. Aydan sonra da iyice ağırlaşırım diye hallediyorum.
Hiç bilmiyorum ama bir yerde okumuştum 33.34 olmalı diye internete çokta güven olmuyor artık . Benimde 19 haftada ölçüldü 35 denildi ama göre kısaydı çünkü 40 ve üstü olması gerekiyor diye okumuştum perinatoloji doktorum normal dedi, şuan nasıl bilmiyorum iki hafta sonra tekrar perinatolojiye gitmem gerekiyor o zaman soracağım. Kısalma neyden oluyor acaba yaİyi akşamlar arkadaşlar bende sat a göre 30+5 haftalık çift yumurta ikizlere gebeyim tabi ultrasonda genelde bir hafta düşük çıkıyor bu haftalarda rahim ağzı uzunluğu kaç.olmali.haftalar ilerledikçe düşüyormuş sanırım şuan 28 mm ölçüldü doktor iyi yeterli dedi bu zaman için ama aklım karıştı birde ödem şikayetim çok
Valla sorma ama bana sorarsan bu riskli haftalar hiç bitmiyor kucağımıza alınca rahatlıycz sanırımBen şimdiden ağırlaştım 9-10 kilo aldım ve daha 22 haftalığız. Ben bir şeyleri almaya korkuyorum riskli haftalar geçsin
Kucağımıza alınca da başka şeyleri kafaya takarız . O kadar takıyorum ki rüyalarıma giriyor artıkValla sorma ama bana sorarsan bu riskli haftalar hiç bitmiyor kucağımıza alınca rahatlıycz sanırım
Beşik almadım şimdilik odalarını yaptım. 2 tane park yatak aldım. Çünkü şuan beşik alsamda gereksiz yer kaplayacak. Ne zamanki odalarına geçerlerse o zaman beşik alırız diye düşündüm.Aaa canım şimdi gördüm seni ya. Sen açmışsın konuyu galiba yeni okudum eski mesajları. Ben ortadan daldım konuyabitirmissin sen galiba hazırlıkları. Bebek arabasını nasip aldın bide Beşik. Acil fikir
25 in altı düşük 28 çok iyiyimiş demişti doktorumİyi akşamlar arkadaşlar bende sat a göre 30+5 haftalık çift yumurta ikizlere gebeyim tabi ultrasonda genelde bir hafta düşük çıkıyor bu haftalarda rahim ağzı uzunluğu kaç.olmali.haftalar ilerledikçe düşüyormuş sanırım şuan 28 mm ölçüldü doktor iyi yeterli dedi bu zaman için ama aklım karıştı birde ödem şikayetim çok
Ben de 26. Haftada +10 dayım kilo olarak. Bizde riskli hafta bitmez yaBen şimdiden ağırlaştım 9-10 kilo aldım ve daha 22 haftalığız. Ben bir şeyleri almaya korkuyorum riskli haftalar geçsin
Benim detaylıda ve sonrasında 32 çıktı hep. Normal dendi şu ana kadar. Ben kendim de herhangi bir sıkıntı yaşamadım bununla alakalı şükürHiç bilmiyorum ama bir yerde okumuştum 33.34 olmalı diye internete çokta güven olmuyor artık . Benimde 19 haftada ölçüldü 35 denildi ama göre kısaydı çünkü 40 ve üstü olması gerekiyor diye okumuştum perinatoloji doktorum normal dedi, şuan nasıl bilmiyorum iki hafta sonra tekrar perinatolojiye gitmem gerekiyor o zaman soracağım. Kısalma neyden oluyor acaba ya
Yaaa ne güzelBen de tek yumurta kız ikizlere gebeyim25+4 teyim.
Alt üst sanırım dimi canım. Ben 2 farklı şehirde baktım mağazaya yanyana olanlardan vardı oda 1 tane seçenek yoktu. Pazartesi günü tekrar bakarım ebebege kontrole gitcem zaten alışverişi de yavaştan yapmak istiyorum daha bisey almadım kızlarımaBeşik almadım şimdilik odalarını yaptım. 2 tane park yatak aldım. Çünkü şuan beşik alsamda gereksiz yer kaplayacak. Ne zamanki odalarına geçerlerse o zaman beşik alırız diye düşündüm.
İkiz arabası prego ibiza plus pusetlerde prego. Arabayı yeni aldık ebebekte kampanya var şuan
Evet alt üst. Fiyatı biraz yüksek ama yanyana olanlarda her kapıdan geçmiyor bu yüzden bunu tercih ettim. Sanırım 25 bine yakın düşmüştü. Sen yine ebebekten bak. Ay çok heyecanlı oluyor başlaması sağlıkla gelsin prenseslerAlt üst sanırım dimi canım. Ben 2 farklı şehirde baktım mağazaya yanyana olanlardan vardı oda 1 tane seçenek yoktu. Pazartesi günü tekrar bakarım ebebege kontrole gitcem zaten alışverişi de yavaştan yapmak istiyorum daha bisey almadım kızlarımabide kampanya var dedin ne kadar şuan. Sen ne kadara alabildin
Liste yapmak işi baya kolaylaştırıyor. Hem unutma gibi bişey olmuyor. Hemde aldığının üstünü çizerek rahatlıyorsunBen de 26. Haftada +10 dayım kilo olarak. Bizde riskli hafta bitmez yaşaka bi yana alınacak şey bitmiyor zaten.
Bir yerden başlamak lazım. Ben de detaylıdan sonra başladım.
Aynen bende ağrılar çoğaldı ve çok kötü ağrıyor Allah yardımcımız olsunÇok şükür normal olsunda biz güçlü ikiz anneleriyiz bir sıkıntı olmasında diğer şekilde ağrıları idare ederiz . Ama diyorlar bebek büyüdü mü ağrı oluyor
Evet alt üst. Fiyatı biraz yüksek ama yanyana olanlarda her kapıdan geçmiyor bu yüzden bunu tercih ettim. Sanırım 25 bine yakın düşmüştü. Sen yine ebebekten bak. Ay çok heyecanlı oluyor başlaması sağlıkla gelsin prensesler
Aslında ucuz olan alt üst modellerde var joei de falan da var ama ben bunu daha çok beğendim daha sağlam daha kullanışlı buldum. İnternette özellikleri dışında hepsi güzel görünüyor. Ama kalitesini anlamak için mutlaka gidip görmek lazım. Tabiki miniklerimiz için her şeye değer. Elimizden geldiğince herşeylerini en iyi şekilde yaptık inş sağlıkla gelip kullanırlar minik adamlarımBende alt üst düşünüyorum bide biri alt üst ama birbirine dönük tavsiye etti. Oda aklıma yattı gibişuan ne ucuz ki canım malesef hersey ateş pahası. Evlatlarımız için değer herseye
Bende bu hafta dolap ve beşik almayı düşünüyorum bakalım.Ben de 26. Haftada +10 dayım kilo olarak. Bizde riskli hafta bitmez yaşaka bi yana alınacak şey bitmiyor zaten.
Bir yerden başlamak lazım. Ben de detaylıdan sonra başladım.
Kaçıncı haftalarda detaylıya gittiniz . Ben ikinci bebeğimi hep aşağıda hissediyorum hareketlerini falanBenim detaylıda ve sonrasında 32 çıktı hep. Normal dendi şu ana kadar. Ben kendim de herhangi bir sıkıntı yaşamadım bununla alakalı şükür