- Konu Sahibi Gizemm3606
-
- #6.781
Ahh canım inşallah her şey yolunda gidecek. Kaç haftalıktın?Kızlar bana dua edin bebegin kalp atışları yüksek çıktı kalp kapagi yetmezligi olabilirmis yatisim yapildi ilac ile tedavi edilecek insallah lütfen dualarinizda banada yer verin hepimiz saglikla kavusalim inşallah
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin en kısa zamanda. İnşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın.Kızlar bana dua edin bebegin kalp atışları yüksek çıktı kalp kapagi yetmezligi olabilirmis yatisim yapildi ilac ile tedavi edilecek insallah lütfen dualarinizda banada yer verin hepimiz saglikla kavusalim inşallah
Canım insallah düzelir hersey yoluna girer, saglıkla zamanında alalım hepimiz bebeklerimizi , gercekten cok emek verdik cok çektik , duamdasın canım , gelismelerden haberdar et bizi deKızlar bana dua edin bebegin kalp atışları yüksek çıktı kalp kapagi yetmezligi olabilirmis yatisim yapildi ilac ile tedavi edilecek insallah lütfen dualarinizda banada yer verin hepimiz saglikla kavusalim inşallah
32+4 haftalıkAhh canım inşallah her şey yolunda gidecek. Kaç haftalıktın?
Aminn inşallah canım hepimiz saglikla kavusalim inşallahCanım çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin en kısa zamanda. İnşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın.
Aminn cok teşekkür ederimCanım insallah düzelir hersey yoluna girer, saglıkla zamanında alalım hepimiz bebeklerimizi , gercekten cok emek verdik cok çektik , duamdasın canım , gelismelerden haberdar et bizi de
Merhaba siz kaç haftalık oldunuz? Bende göğşen hocada tedaviye basladımdaBen çok memnun kaldım kesinlikle çok iyi bir insan gereksiz para harcatmıyor kendine güveniyor oda size güven veriyor. Hemşiresi Özlem hanım da aynı şekilde siz sadece görüşmeye gidin onlar sizi en iyi şekilde yönlendirecektir.
Canımm çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır. Dualarım sizinle. Kendini strese sokma bizim mor kalp bebişlerimiz çok güçlü unutmaKızlar bana dua edin bebegin kalp atışları yüksek çıktı kalp kapagi yetmezligi olabilirmis yatisim yapildi ilac ile tedavi edilecek insallah lütfen dualarinizda banada yer verin hepimiz saglikla kavusalim inşallah
Merhaba benimde 8 embriyodan 2 tanesi 5 güne gelmişti birisi erken blastosistti. Diğeri çok iyi kalite değil demişlerdi. Transferde kalitesi iyi olmayan gelişmedi erken blastosist olanı transfer ettiler. Sanırım çözüldükten sonra gelişimi devam ettiği için 6. Gün embriyosu olarak yazdılar.Bugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.
Merhaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallah öncelikle. O transfer edildi ve onunla mı gebe kaldınız acabaMerhaba benimde 8 embriyodan 2 tanesi 5 güne gelmişti birisi erken blastosistti. Diğeri çok iyi kalite değil demişlerdi. Transferde kalitesi iyi olmayan gelişmedi erken blastosist olanı transfer ettiler. Sanırım çözüldükten sonra gelişimi devam ettiği için 6. Gün embriyosu olarak yazdılar.
Teşekkür ederim inşallah. Evet 2 tane transfer edilecekti diğeri cözülünce gelişimi devam etmedi için 1 tane erken olan transfer edildiMerhaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallah öncelikle. O transfer edildi ve onunla mı gebe kaldınız acaba
Çok teşekkür ederimCanımm çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır. Dualarım sizinle. Kendini strese sokma bizim mor kalp bebişlerimiz çok güçlü unutma
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede bebeğine sağlıkla kavuşursunÇok teşekkür ederimdün dogum yaptım bebegimi baska Hastanenin kuvezine goturduler sadece 5 dk uzaktan gordum kuvezde
Canım hem geçmiş olsun hem gözün aydın. 33. Haftada doğan bebeklerin tüm organ gelişimi tamamlanmış oluyor. İnş tez zamanda kucağına da alırsınÇok teşekkür ederimdün dogum yaptım bebegimi baska Hastanenin kuvezine goturduler sadece 5 dk uzaktan gordum kuvezde
Canımmm cok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda küvezden sağlıklı bir şekilde çıkar kavuşursunuz. İlk minnağımız geldi dünyayaÇok teşekkür ederimdün dogum yaptım bebegimi baska Hastanenin kuvezine goturduler sadece 5 dk uzaktan gordum kuvezde
Cok teşekkür ederim bende 7 ocaktan beri hastanede yatiyordum bebekte fetal taşikardi cikmistiGeçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede bebeğine sağlıkla kavuşursunsen kayserideydin değil mi erken doğum sebebiyle mi bende hastanede yatıyorum
Şuan ki durumu nasıl yavrunun dua edelimm
Cok teşekkür ederimCanım hem geçmiş olsun hem gözün aydın. 33. Haftada doğan bebeklerin tüm organ gelişimi tamamlanmış oluyor. İnş tez zamanda kucağına da alırsın
Aminn inşallah cok teşekkürlerCanımmm cok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda küvezden sağlıklı bir şekilde çıkar kavuşursunuz. İlk minnağımız geldi dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?