- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.381
Kızlar merhababugun transferin 10
Günü sabah kan verdim 7.77 düşük değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah kimyasal değildir önemli olan 2 gün sonra 2katı artması umarım artarKızlar merhababugun transferin 10
Kan sonucun çok güzeldi aslında nasıl 10 a düştü bi andaBenim de degerim 680 lerden 10 a dustu az önce
Yine kimyasal ile sonuclandi
G Gizemm3606 listeden beni cikarabilir misiniz
tabiki siz bilirsiniz ama başka bir yerde tekrar mı test verseniz?Benim de degerim 680 lerden 10 a dustu az önce
Bayramin ikinci gunu cok hafif kanamam ve ardindan kahve lekelenmem oldu , p. dexi gunde 1 doz yapiyordum , doktorum 2 doza cikarin kanama kesilene kadar dedi , 1 gun sonrada kesildi kanama zaten. Vardir bir hayir diyorum , doktorum ilaclari kesmeyelim 2 gun sonra yeniden test verip konusalim dedi bakalim artik kismetKan sonucun çok güzeldi aslında nasıl 10 a düştü bi anda
Aslinda basindan beri hep ayni yerde verdim bugun de dahil ama benim kimyasal bilemedim simditabiki siz bilirsiniz ama başka bir yerde tekrar mı test verseniz?
680 en 10 düşmesi bana biraz uzak geldi geçen başka bir arkadaşımızında öyle oldu farklı yerde vermişti ama kanı ilk yerde tekrar verince 2. nin yanlış olduğu anlaşıldı..
Canım çok üzgünüm 2. Testin mi düşmüş? Kaç test yaptırmıştın?Benim de degerim 680 lerden 10 a dustu az önce
Canim bu 4. testimdi.Canım çok üzgünüm 2. Testin mi düşmüş? Kaç test yaptırmıştın?
Ne zaman transfer olmuştun? Embriyolarıma hiç pgt yaptırdın mı canım?Canim bu 4. testimdi.
Regli olacakmis gibi yogun agrim vardi 2 gündür, benim daha once cok sayida dusugum ve kimyasil vardi onlarda da ayni agrilar olmusti , simdikinde de bu agri oluncq bugun yine vermek istedim bir kan.
2 haziran da canımNe zaman transfer olmuştun? Embriyolarıma hiç pgt yaptırdın mı canım?
Yapıp sonra moralimin bozulmasını da istemiyorum bu şekilde de arada derede karar veremedimBenimde 4. Günüm. Zaman geçmiyo insanın aklından çıkmıyo. Ne yapıcaz şaşırdık
Merhaba cnm öncelikle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlısı olsun diyerek başlamak istiyorum inan bende senin gibiyim bazen isyan ediyrium sonra tövbe edip tekrardan guçlenip yeni savaş a hazırlanıyorumDün test yaptım negatif çıktı bu günde kan verdim sonuç yine negatif. O kadar uğraş o kadar emek hepsi boşunaymis her yerim mosmor iğnelerden gece yatamıyorum. İsyan etmiyim diyorum ama içim soğumuyor kolay elde edenler çöpe atarlar biz o kadar isteyip uğraşıp emek veriyoruz niye yok? ? Adaletmi bu? Çok doluyum çok çaresiz ve umutsuzum ne diyim elden bisey gelmiyor ama kabul etmek kolay değil. Bekleyen herkese güzel haberler almak nasip olsun, hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım kanamanda durmuş acaba başka bi yerde bi test daha mı versen bana normal gelmedi 680 den 10 a düşmesi en azından için rahat eder senindeBayramin ikinci gunu cok hafif kanamam ve ardindan kahve lekelenmem oldu , p. dexi gunde 1 doz yapiyordum , doktorum 2 doza cikarin kanama kesilene kadar dedi , 1 gun sonrada kesildi kanama zaten. Vardir bir hayir diyorum , doktorum ilaclari kesmeyelim 2 gun sonra yeniden test verip konusalim dedi bakalim artik kismet
canım benim pgt yi bence de düşün sadece çiftlerin genetik testi temiz çıkınca embriyonun da genetiği sağlam olacak anlamına gelmiyor, bana da öyle demişlerdi genetiği sağlam olan tutunuyor diye. bilmiyorum başka bir yerde daha bir test yap canım ya ne kaybedersin ilaçlarını bırakmadan. geçende yine bahasetmiştim cihaz arızalı olabilir bilmiyorum ilk değerin yüksekmiş çünkü..2 haziran da canım
Yok hic yaptirmadim , benim kendiliginden olan gebeliklerim de biri 19. haftada erken dogum oldu , digeri de yine kimyasal oldu.
Esimle genetiklerimize baktirmistik temiz cikti tum sonuclar sma dahil.
19 haftalik dusuk olduğunda ona da yaptirdik o da temiz çıkmıştı.
çalışmıyorsan kitap oku dizi izle film izle dua et canım erken yapma lütfen sabretBenimde 4. Günüm. Zaman geçmiyo insanın aklından çıkmıyo. Ne yapıcaz şaşırdık
Sabretmek zor oğlumda da sabredememiştim. 6.günü öğrenmiştim. Şimdi bakalım nasıl olacak. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünçalışmıyorsan kitap oku dizi izle film izle dua et canım erken yapma lütfen sabret
gayet güzel canım, sağlıkla ilerlesinKızlar benim de bugün 3. Kan testim 559 geldi yani transferin 10. Gün 131 12. Gün 299 14. Gün 559 hep yanı yerde verdim bugünkü 2 saat erken oldu artış nasıl sizce
Gayet iyi canım.Kızlar benim de bugün 3. Kan testim 559 geldi yani transferin 10. Gün 131 12. Gün 299 14. Gün 559 hep yanı yerde verdim bugünkü 2 saat erken oldu artış nasıl sizce