- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.221
Bana da 4 temmuza randevu verdiler ama hiç ödeme yapacağımı düşünmedim. Ben de bir sorayım ödeme alıyorlarsa aşırı saçma. Devam edeceğim doktora gitmeyi tercih ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberi alırsın canım cuma günü3 haziran transfer oldum. 13 haziran ilk test 98.97
2. Test 284.07
Öyle guzelim ya ben de surekli zaten eczaneye para vermekten bıktım, surekli bitiyor iğneler , daha tüp bebek borcu bitmedi, sekreter de randevu verdi 3 bin lira diyor hemen, daha temmuza da zam gelecekmis , hiç vicdan kalmamısBende kese kontrolü için 2.500 versim cuma günü kalp atışı için gidicez tekrar alırmı bilmiyorum iğneler çok pahalı sabah akşam oluyorum bitiyor hemen
Ya o ne saçma şeymiş ikiz olunca iki kere çağırıyor değil ya aynı anda bakıyor, valla Allah ıslah etsin diyecek söz bulamadımKesinlikle biz de esimle oyle dusunduk, sonucta kontrole cagırıyor, onca parayı vermisiz , bi kese görmeye 3 bin nedir , sonra bi daha kalp atısına cagıracak eger ikizse onda fiyat daha fazla , Allah vicdan versin mecbur gidiyoruz , ilacları da surekli cebimizden aldık, yazdıgı ilacları sgk karsılamıyor hocanın anlasması yok , hayırlısıyla kucagımıza alırız insallah , elde avucta bışey kalmadı
Allah yardımcımız olsun güzel sonuçlar alalım insallahÖyle guzelim ya ben de surekli zaten eczaneye para vermekten bıktım, surekli bitiyor iğneler , daha tüp bebek borcu bitmedi, sekreter de randevu verdi 3 bin lira diyor hemen, daha temmuza da zam gelecekmis , hiç vicdan kalmamıs
Amin kuzum saol sende çok güzel haberler al hepimiz çok mutlu olalımİnşallah güzel haberi alırsın canım cuma günü
Aynen canım kesinlikle cok sacma , öğrenince bana da yazar mısın , jinekolojik muayenesi 2500 , gebe 3000 , ikiz gebelikse de daha pahalıymıs , o kac bilmiyorumBana da 4 temmuza randevu verdiler ama hiç ödeme yapacağımı düşünmedim. Ben de bir sorayım ödeme alıyorlarsa aşırı saçma. Devam edeceğim doktora gitmeyi tercih ederim
Aminnn kuzucumm Allah kimsenin emeklerini bosa cıkarmasınAllah yardımcımız olsun güzel sonuçlar alalım insallah
Ben kaldım canım. Ama ilerlemedi. Bu 6. Gün olduğundan değil. 3. Gün ikiz bile oluyor. Rabbim kısmet etsin yeterkiKızlar 6. Gün embriyosuyla gebe kaldınız mı var mı aranızda
Aynen canım kesinlikle cok sacma , öğrenince bana da yazar mısın , jinekolojik muayenesi 2500 , gebe 3000 , ikiz gebelikse de daha pahalıymıs , o kac bilmiyorum
Öyle guzelim , doktora da guvendim şimdi ama esim ucreti duyunca devlet hastanesine git yazık bu paralara demeye basladı ki cok haklı , bilemedim yani napsam, biraz daha devam edeyim de bariYa o ne saçma şeymiş ikiz olunca iki kere çağırıyor değil ya aynı anda bakıyor, valla Allah ıslah etsin diyecek söz bulamadım
Keske dr olsaymısızEvet benim doktorum da o civarlar
Doktorunuz kimdi acaba pozitif olmuş gözünüz aydınÖyle guzelim ya ben de surekli zaten eczaneye para vermekten bıktım, surekli bitiyor iğneler , daha tüp bebek borcu bitmedi, sekreter de randevu verdi 3 bin lira diyor hemen, daha temmuza da zam gelecekmis , hiç vicdan kalmamıs
Cokk tsk ederim özelden yazdım sizeDoktorunuz kimdi acaba pozitif olmuş gözünüz aydın
1 haziran transfer.Canım transfer tarihini ve değerlerini de yazabilir misin?
Yok canım doktor değiştirmek olmaz o kadar uğraşmışız boşver borç ödenir gözden bişey kaçmasınÖyle guzelim , doktora da guvendim şimdi ama esim ucreti duyunca devlet hastanesine git yazık bu paralara demeye basladı ki cok haklı , bilemedim yani napsam, biraz daha devam edeyim de bari
Öyle tatlım , su dakikadan sonra baskasına guvenip gecemem , alanıyla ilgili guven sagladı bana , hekimliğini beğeniyorumYok canım doktor değiştirmek olmaz o kadar uğraşmışız boşver borç ödenir gözden bişey kaçmasın
Yuh ya. Şişli memorialde ilk muayene bile ücretsizdi hatta transfere kadar para ödemiyorsunuz ben kontrolün de ücretsiz oldupunu düşünüyorum ama yarın soracağımAynen canım kesinlikle cok sacma , öğrenince bana da yazar mısın , jinekolojik muayenesi 2500 , gebe 3000 , ikiz gebelikse de daha pahalıymıs , o kac bilmiyorum
İns ucretsizdir canım ,olması gereken o aslında , ki bu muayene doktorlar için oldukça basit bisey , devlet hastanelerinde asistanlar yapıyor bu işiYuh ya. Şişli memorialde ilk muayene bile ücretsizdi hatta transfere kadar para ödemiyorsunuz ben kontrolün de ücretsiz oldupunu düşünüyorum ama yarın soracağım
Herkeste çok değişik etkiler benimde iştah komple gittiBen 2. Günü kan sulandırıcı hap içmeye başladım 3. Günde Estrofem içmeye başladım şuan günde 4 taneye çıktı. Aşırı derece de baş ağrısı yapıyor bende ve ilk 3 gün ayaklarım patlicakti ödem oldu. Ama ilaç kullanımı boyunca şişlik oluyor. Bende istahta çok açtı