- 31 Aralık 2023
- 740
- 672
- 23
- 30
Benim kızım hala sürünemiyor ya
Görümcemin oğlu 11 aylıkken sürünmeye 13 aylıkken emeklemeye başladı her çocuğun öyküsü farklı kızlarcımbenim oğlum da ya. Aslında bacakları baya hareketliydi. erkenden emekleyecek diye düşünüyordum ama şu an duruldu
Hangi yapay zeka kuzumKızlar bebeğime her gün aynı şeyleri veriyorum diye hayıflananlar için öneri ile geldim. Ben bir haftadır acayip rahat ettim. Meşhur yapay zeka sitesine giriyoruz bebeğim şu kadar aylık şu kadar günlük yazıyoruz. Bu zamana kadar denettiğimiz unlar da dahil olmak üzere denettiğimiz hee şeyi yazıyoruz. Bunları denettim ve bu hafta şunları şunları şunları denetmek istiyorum diyoruz . Sonra da Nisan ayında olduğumuzu da göz önüne alarak sabah ana akiam ana ve öğle ara öğün veya artık sizin beslenme nasılsa uygun bir haftalık menü hazırlar mısın diyoruz. Acayip iyi geldi şahane ayarladı menümü çok rahat ettim
Yaa biz kayınvalideme geldik panjur yok diemi 7:30 da uyandı yaa.Erken kalkanlar kulübüne ben de katıldım7 şla 8.5 arasında kalkmaya başladı benimki
Olabilir panjur ne kadar açıkda o ladar erken uyanıyoYaa biz kayınvalideme geldik panjur yok diemi 7:30 da uyandı yaa.
Evet gözü kapalı dönüyo dönüyo ağlıyo. Uykuys dalamadığı için kızıyo gibi geldi bana çünkü kaldırıp sallayınca uyuyo tekrarBu kızın ayarları her gün daha da çok bozuluyor sanki. Geceleri sürekli dönüp dönüp bağırıyor gözleri de hep kapalı. Niye böyle bir yeri mi ağrıyor bulamıyorum doktora da götürdüm tahlillerinde falan bir şey yok. Neyi olabilir yaşayan var mı böyle bir şey
Benimki de aynı sallayınca ya da emzirince uyuyor tekrar. saat başı uyanıyor sabaha kadarEvet gözü kapalı dönüyo dönüyo ağlıyo. Uykuys dalamadığı için kızıyo gibi geldi bana çünkü kaldırıp sallayınca uyuyo tekrar
Canım diş geliyor olabilir mi? Bizim de diş çıkmak üzere sadece yoğurt ve yoğurtlu karışımları yiyor şu anEk gıda sürecinde hapur hupur yiyen çocuğa 1 lokmadan fazla yediremiyorum. Emmesi de çok az. Mama veriyorum aralarda bazen onu da içmiyor. Ama emzirdikten sonra veriyorum bazen sapır sapır içiyor e o zaman neden daha fazlasını emmiyor Persantilin alt sınırında. Napacagim kızlar ya
Kızlar iki uykuya düşen var mı ? Bizim 3. Uykular çığlık kıyamet olmaya başladı yarım saat uyuyacak diye 40 dakika uğraşıyorum bu aralar zaten her uykumuz ağlaya ağlaya oluyor ama 3. Tam bir felaket oluyor
Zaten artık yapcak bişi yok öğlen bi baktım terliğin altını kemiriyo
Ek gıda sürecinde hapur hupur yiyen çocuğa 1 lokmadan fazla yediremiyorum. Emmesi de çok az. Mama veriyorum aralarda bazen onu da içmiyor. Ama emzirdikten sonra veriyorum bazen sapır sapır içiyor e o zaman neden daha fazlasını emmiyor Persantilin alt sınırında. Napacagim kızlar ya
Benim kızım numaradan öksürüyor ona bakıp ilgileneyim diye suratı çok tatlı oluyorYeni eğlencemiz masanın altına girip ağlıyomuş gibi yapıyo sjsj
Kızım bi yere oturtunca desteksiz bayağı oturuyor ama kendi başına düz yerde doğrulup oturamıyor. Ama arkasında yastık falan varsa ya da yumuşak bi yerdeyken kendi başına oturmuşluğu var sürec nasıl hızlandırılır ki. Sürünme de yok hâlâ ama odanın bi ucundan bi ucuna yuvarlanarak dolanıyorYeni eğlencemiz masanın altına girip ağlıyomuş gibi yapıyo sjsj
erken ama galiba daha ya benimki de doğrulamıyo ki öyleKızım bi yere oturtunca desteksiz bayağı oturuyor ama kendi başına düz yerde doğrulup oturamıyor. Ama arkasında yastık falan varsa ya da yumuşak bi yerdeyken kendi başına oturmuşluğu var sürec nasıl hızlandırılır ki. Sürünme de yok hâlâ ama odanın bi ucundan bi ucuna yuvarlanarak dolanıyor
Kızlar aranızda deneyimlemiş olan vardır belki, bu kavanozlarda meyve-sebze püreleri var ya ya da plastik gibi kaplarda oluyor anladınız siz onu, bunları uçakta kabin bagajına koyabiliyor muyuz? Bir seyahat durumu var, ek gıda işi zor olacak, doktor da bunlardan verebilirsin böyle durumlarda dedi. Ama sıvı diye mi geçer, kabine alabilir miyiz bilemedim. Ona göre büyük bagaj vermemeyi düşünüyoruz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?