Haziran ayındA ben üstüne gördüm biliyormusunuz kızlar gene böyle regl bekliyorum 2 gün gecikmeyle oldum. Regl bitti 1 hafta sonra tekrar kanama geldi (sıcak jakuziye girmiştim)
Sonra gebeymişim kanda değerim 400-500 lü bişe cıktı şok olduk ama düştü dış gebelikten de şüphelendiler öyle bişeydibence sıcak jakuzi düşürdü gibi geliyor
Ne açıdan canım.Çalisiyor musun?Bir de regl bitiminden itibaren mi başlıyorsun?ay kızlaaar bu değerlendirme süreci çok zor değil mi sizcede bir dolu bir boş ilerlemeye çalışıyorum ama çookk zoor :))
Onun bu dünyada nasibi yokmuş böyle düşün canim.En kısa sürede saglikla doğurup buyutebilcegin saglikli güzel bebislerin olsun inşallah.Haziran ayındA ben üstüne gördüm biliyormusunuz kızlar gene böyle regl bekliyorum 2 gün gecikmeyle oldum. Regl bitti 1 hafta sonra tekrar kanama geldi (sıcak jakuziye girmiştim)
Sonra gebeymişim kanda değerim 400-500 lü bişe cıktı şok olduk ama düştü dış gebelikten de şüphelendiler öyle bişeydibence sıcak jakuzi düşürdü gibi geliyor
eveet canım çalışıyorum eve vardığımız 6 falan oluyor yemek yapıp yiyene kadar 9 . yumurtlama gününü bilmediğim için regl bitimi başladımNe açıdan canım.Çalisiyor musun?Bir de regl bitiminden itibaren mi başlıyorsun?
Anladım zor oluyordur gerçekten.Allah yardımcın olsun.Hatirladim seni kimyasal gecirmistin galiba.Kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor diye okumuştum Hadi inşallah bu sefer saglikla olsun saglikla ilerlesin kucagin dolsun inşallah.eveet canım çalışıyorum eve vardığımız 6 falan oluyor yemek yapıp yiyene kadar 9 . yumurtlama gününü bilmediğim için regl bitimi başladım
Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsinCanım benim ya burnumun direği sızladı yemin ederim.Allahım sana sabır versin.Seni cennette bekleyen 2 tane meleğin var inancımıza göre.Onlar annemiz girmeden biz girmeyiz cennete diyecekler Rabbimize.Allah sana en kisa surede dilediğin kadar saglikla buyutebilecegin saglikli güzel çocuklar nasip etsin.Özellikle dua edicem senin için.
evet canım 2 kaybım bir kimyasalım var maalesef çok yorcu bi süreç oluyor benim için.pkos var bide glutensiz diyet yapıyorum 1 aydırAnladım zor oluyordur gerçekten.Allah yardımcın olsun.Hatirladim seni kimyasal gecirmistin galiba.Kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor diye okumuştum Hadi inşallah bu sefer saglikla olsun saglikla ilerlesin kucagin dolsun inşallah.
En azından erken öğrendin sayılır ne olduğunu bilmemek daha sıkıntıHayırlı sabahlar hanımlar şu an regl olmuş bulunmaktayımnegatiflerin bir anlamı var artık önümüzdeki aylara bakacağız umut devam
Hiç sanmam jakuzinin düşürdüğünü sağlıklı olduktan sonra yiyeceği ekmek varsa gelen geliyorHaziran ayındA ben üstüne gördüm biliyormusunuz kızlar gene böyle regl bekliyorum 2 gün gecikmeyle oldum. Regl bitti 1 hafta sonra tekrar kanama geldi (sıcak jakuziye girmiştim)
Başınız sağolsun .. bunu söylemekte duymakta ne kadar zor bilirim.. eskilere gittiniz hepimizin kanayan yaraları var. Bende 56 gün bebek yoğun bakımında bekledim , o makinaların ötmesi, hemşirelerin koşması , üç saatte bir gidip süt sağmam, yanında değim bari sütümü içsin dedim.. vefat etmeden önce rüyamda gördüm beyazlar içinde kocaman çocuk olmuş ama zayıf , verdiğim sütü yutmuyordu, yerler hep süttü, her yer süt… anneme dedimki rüyada beyaz görmek güzel olur diyordun dedim ama ben bu rüyayı hiç beğenmedim dedim.. iki gün sonra kaybettik meleğimizi.. sonra sağdım tüm sütleri çöpe attılar hastanede.. rüyamda yerini bulmuş olduAy kızlar eski yaşanan acılardan bahsedilmiş.Lioo kuzum sen de çok acı çektin biliyorum. Bende tam 56 gün boyunca yeni doğan yoğun bakım kapısı önünde nöbet tuttum. Kızım ve oğlum için. Kızım sadece 4 gün dayanabildi doktorlar söylediğinde yere yığıldım resmen ağlamama bile izin vermediler sütün kesilir oğluna süt veremezsin güçlü olman lazım dediler. Oğlum günden güne iyiye gidiyordu durumu yavaş yavaş kendi nefes almaya başlıyordu. Sonra bir gece aniden nöbet geçirmiş sabah doktoru aradı o gece hiç uyumamıştım anne yüreği hissettim galiba. Ve ogünden sonra durumu iyiye giden oğlum hiçte iyi olmadı. Tekrar entübe edildi vücudu ödem toplamaya başladı sebebini bulamadılar. Vefat etmeden bir gün önce onu görmeye gittim. Hiç hareket etmeden yatıyordu elini tuttum o da benim parmağımı sıktı ve hiç bırakmadı galiba bana bir şeyler anlatmaya çalışıyordu galiba benimle vedalaşıyordu istemsiz bir şekilde gözümden yaşlar aktı. Anlamıştım bana veda ettiğini ama konduramadım. Ertesi gün 4-5 sularında haber geldi ve ben doya doya ağladım hem kızım için hem oğlum için...
İnşallah canımDengeyi kurmuşsunuz ne güzelinşallah bir su bir de ateşiniz olur ilerde
Maşallah canım23 yaşındayım 5 senelik evliyim
Sizin de başınız sağolsun çok üzüldümBaşınız sağolsun .. bunu söylemekte duymakta ne kadar zor bilirim.. eskilere gittiniz hepimizin kanayan yaraları var. Bende 56 gün bebek yoğun bakımında bekledim , o makinaların ötmesi, hemşirelerin koşması , üç saatte bir gidip süt sağmam, yanında değim bari sütümü içsin dedim.. vefat etmeden önce rüyamda gördüm beyazlar içinde kocaman çocuk olmuş ama zayıf , verdiğim sütü yutmuyordu, yerler hep süttü, her yer süt… anneme dedimki rüyada beyaz görmek güzel olur diyordun dedim ama ben bu rüyayı hiç beğenmedim dedim.. iki gün sonra kaybettik meleğimizi.. sonra sağdım tüm sütleri çöpe attılar hastanede.. rüyamda yerini bulmuş oldu
Günaydın ben de rüyamda bebek gördümGünaydın kızlarbende rüyamda hamile olduğumu gördüm, bilinçaltı oyunu sanırım alarmla uyanınca neye uğradığımı şaşırdım
Günaydın kızlarbende rüyamda hamile olduğumu gördüm, bilinçaltı oyunu sanırım alarmla uyanınca neye uğradığımı şaşırdım
Günaydın ben de rüyamda bebek gördüm
Ben bugün olmayı bekliyorumBen rüyamda bebek görmedim
Bugunde regl olmadım henüz ve belirtide yok bakalım ne olcak testlerim kargoda gelirse yarın sabah yapacagm kızlar
Benimle başka bekleyen kim kaldı şuan?
İnşallah canımAy bu gece bebekler ziyaret etmiş rüyları inşallah rhimlerimize de misfir olurlar da kucağımıda ömürlük olurlar
İnşallah olmazsın canımBen bugün olmayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?