2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Böyle çıktı kan sonucum
Kız yükselmiş işte gayet güzel hemen de ağlama moda bağlıyorsun idrar testi yapma hiç kanla takip et. Bu testler olanı yok olmayabı var gibi gösteriyor hey Allahım ayrıca testinde çizgi görmüştüm ben amaaaann neyse sonuç olarak değerin çok güzel yükselmiş sağlıcakla kavuşmak nasip olsun inşallah kuzum bana da dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur

Kızlar size danışmak istiyorum, 2 aydır yumurtlama takibi yapıyoruz femara eşliğinde fakat doktor geçen ay da bu ay da sağlıklı 1 adet yumurtam olduğunu söyledi
yorumlara baktığımda herkesin 3-4 tane gözüküyormuş. 1 tane çıkması sorun mu sizce bilmediğim için soruyorum

Benimde solda 1 yumurtam var sağda hiç yok bende şaşkınım bu konuda

8 Aralık bekelenen adet tarihim yok iğneye gerek yok 18 mm olmuş yumurta dedi bu ay olmazsa yine takip ve iğne dedi 3 ay letu kullanmaya devam dedi
ayy aynı gün tarihimiz
ikimizde kırmızıları görmeyiz umarıım bana da 20mm olmuş demişti 21kasım perşembe günü haftasonu da ilişki dedi ama bilmiyorum tutmuştur inşallah 5 gün oluyor daha zaman geçmedi hiç

Ay inşallah kuzum ya Allah'ın izniyle sana da nasip eder inşallah

Bana pazartesi çarşamba cuma ve Pazar günü ilişki dedi bakalım ayın 8 bekliyelim inşallah güzel haberler alırız

tubaslk As6 ve diğer arkadaşlar kullanıcı adlarını bulamadığım için yazamadım ama canım kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Doğru zamanda doğru ve hayırlı olanı Allah hepimize nasip etsin

Offf çok üzüldüm. Canim çok geçmiş olsun. Bidaha yasatmasin. Yeniden deneyebilirsin dedi mi dr
Evet doktor sağlıklı gebelik için planlı ilerleyelim dedi de biraz zamana ihtiyacım var ağrı sancı o kadar cok yaşadım ki doğumla eş değermiş çünkü düşmedi bi türlü yaşamıyordu da. Vücudum cok yoruldu hastalık ve yasaklardan. İyileşip biraz keyif yapmak istiyorum açıkcası

Ahh canım kendin için en iyisini yap. Ohh biraz dinlen yeni yıla yeni umutlarla girelim inşallah

Vücudunun dinlenmesi sana da iyi gelicek canım Rabb'im tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah

8 Aralık bekelenen adet tarihim yok iğneye gerek yok 18 mm olmuş yumurta dedi bu ay olmazsa yine takip ve iğne dedi 3 ay letu kullanmaya devam dedi
Merhaba canım bende letu kullandım adetin 3.günü başladım 7 gün sabah akşam kullan dedi doktor 11 gün sonra gel dedi pazartesi gittim 17mm yumurtan dedi be gonalpeptyl adında çatlatma iğnesi yazdı Salı günü herhangi bir saatte yaptır 11 12 saat sonrasınilk ilişki olsun sonra 36 saat sonra gün aşırı ilişki dedi iki gündür deniyoruz bizde benimde ilk tedavim bu

Benimde bir tane dedi ultrasona bakıp hatta ben şaşırıp bir mi dedim evet dedi ama ultrasonu gezdirmedi doktor hemen onu görünce ölçtü bıraktı normalde hormon değerlerimde çok iyi bir tane deyince şaşırdım 17mm idi ertesi gün çatlatma iğnesi oldum yani geçtiğimiz Salı günü bakalım degerlendiriyoru cumartesi gününe kadar değerlendireyim dedim ama benimde ilk tedavim

Bana pazartesi çarşamba cuma ve Pazar günü ilişki dedi bakalım ayın 8 bekliyelim inşallah güzel haberler alır

Bana pazartesi çarşamba cuma ve Pazar günü ilişki dedi bakalım ayın 8 bekliyelim inşallah güzel haberler alırız
hiç ağrın felan oldu mu bende haftasonu ara ara batmalar kısa süreli kasık sancıları oldu acaba çatlıyor mu diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…