Daha zamanı var gibi. Ama birden de pik olabiliyormusHerkese iyi akşamlar kızlar 3 gündür ovu testi yapıyorum reglim bittikten 1 gün sonra başladım bugün yaptığım testi az idrarla yaptım onun dışında aynı saatte yapıyorum. Testleri yorumlayabilir misiniz kaç güne pik olur sizce yardımcı olursanız sevinirim tecrübesizim
21gün bugün kuzum hayır ya benim adetim gecikir ama erken olmaz şaşırdım bendeDöngünün kaçıncı günü. Bu kadar erken gelirmi normalde de?
Anladım canım elinde testin varmı. Ne zamn yumurtlama oldu biliyormusun21gün bugün kuzum hayır ya benim adetim gecikir ama erken olmaz şaşırdım bende
Kuzum erken gebelik olmasın21gün bugün kuzum hayır ya benim adetim gecikir ama erken olmaz şaşırdım bende
Testim yok ki yumurtlamayı da bilmiyorum off neyse bekleyip görücezAnladım canım elinde testin varmı. Ne zamn yumurtlama oldu biliyormusun
Ayyy kuzum hiç sanmıyorum adet belirtilerimin hepsi var ben kesin adet diye düşünüyorumKuzum erken gebelik olmasın
Hoş geldin kuzu. Senide ekleyimmiMerhaba kızlar
Yaklaşık 2 sene önce bizde sizler gbi ay ay topik topik geziyorduk, ovulasyonlar, testler ne heyecanlar, umutlar.. Test uzmanı olmuştuk artık
Kimimiz erken hamiş kaldık kimimiz daha geç ama o kadar kişinin inanın %90'ı hamiş kaldışuan bebeklerımızı büyütüp halaa konuşuyoruz. Herkesin hıkayesi farklı.üst üste 3 kimyasal sonrası hiçbir takvıye kullanmadıgım üstünkörü az ilişkiyle bebegım beni buldu (yaş 40) ümitsizliğe kapılmayın, saglıklı bir bebek mutlaka birgün sizleri bulacak Allahın iznıyle..
Yalnız değilsinHoş geldin kuzu. Senide ekleyimmibi tane daha düşünmezmisin benim gibi. Ben galiba yürek yemiş bulunuyorumda
Nickimi çok degistiririm. Belkide hatirlamyorsun olabilir. Bende mart annesiyimHoşbuldum ama ben almıyımbı kaç tavsiye verip gidecegım
Kızlar selam az önce freely kaset test yaptım ama test çizgisi tamamen kırmızı ama kağıdın diğer üç kısmı boyalı kaldı test bozuk olabilir mi?
Kulağından tuttugunu yazıyorsun listeye bakıyormda
Dönebilir bende test yaptım dün 10.cü gündü bugün 11.gün negatif maalesefBenim de bugün iğne hariç 11. Günü bir iş için hastaneye gitmiştik gitmişken baktırayım dedim 1.47 çıktı burdan döner mi bilmiyorum
Elinde testin varsa tekrar dene
Baska yok maalesef. Yani bir tuhaflık var gibi dimi ? Böyle olan var mı acaba çünkü hatırlamıyorum daha önceki testlerde bu şekilde renk yoğunluğuE
Elinde testin varsa tekrar dene
Oradaki boya eğer pozitif olursa T kısmında durması gereken boya çoğu test öyle oluyor fazla boyası oraya doğru gidiyor zaten. Bozuk değil test ayrıca bir gölge görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?