2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Benim de bugün iğne hariç 11. Günü bir iş için hastaneye gitmiştik gitmişken baktırayım dedim 1.47 çıktı burdan döner mi bilmiyorum

Bu gün kasık ağrısı başladı. Yumurta çatladigi için ağrı oluyor demi kızlar. Sat 29 ekim

Benimkisini de bi yorumlar mısın adetin 8 günü kanama da yaşadım az miktarda o gün testlerim en koyusu
eğer yumurtlamaysa çok erken yumurtlama görmüşsünüz 8 pike yakın gözüküyo sonra silikleşmiş ama siz bi kaç gün daha devam edin teste bakalım tekrardan bi koyulma olacakmı

eğer yumurtlamaysa çok erken yumurtlama görmüşsünüz 8 pike yakın gözüküyo sonra silikleşmiş ama siz bi kaç gün daha devam edin teste bakalım tekrardan bi koyulma olacakmı
Evet devam ediyorum bende öyle düşünmüştüm eğer 8i pikse adetimde 14 gün sonra mı gelicek acaba ?

Benim de hormon testleri istedi ama gebelik bakmamış ilk gün mide bulantısı yaşadım ama ondanmıydı bilmiyorum başka bir yan etki Şuan yok hatta sordum birkaç kişiye yan etkisi yok dediler

İnsallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli gebeliklerimiz oluşur evladımızı kucagımıza alırız biz 1 yıldır deniyoruz hiç gebelik oluşmadı kimyasal bile bu ayda adet oldum 5 inde 10 unda bitti denemelere devam ediyoruz gün aşırı allahtan ümit kesilmez diyerek bakalım artkk kafam daha rahat sükür geçtiğimiz aylarda cok takıyodum stresin engel oldugunu dusunuyorum cunku olursa olur kafasındayım cunku gördüğüm duydugum hep insankar cok beklentisi olmadıgı aylarda gebe kalmışlar bizlerinde öyle olur muhtemelen

İniallah evladını sende kucagıba aldıgında sağlıkla bugunlerı hatırlamıcaksın sevinçten mutlukuktan canım duygularımızı yaşayıp gececeğiz malesef allahım sağlıkla sıhhatle sınamasın bizi güzellikke gelsin bekki sende bidaki ay kalacaksın bilemezsinki

Evet güzeller kimlerin yumurtlama günleri bu günler
Candy7777 kanama devam ediyormu

Aslında bu ay bende salmıştım ama bu haberleri duyunca ister istemez duygularım depreşti. Offf çok zor çok olupta kaybetmek mi yoksa hiç olmaması mı hiç bilmiyorum her ikiside çok zor. Biz eşimle konuştuk anlaştık ocak ayına kadar kendimiz denicez oldu oldu olmadı aşılama tüp bebek artık doktor hangisini uygun görürse

Herkese iyi akşamlar kızlar 3 gündür ovu testi yapıyorum reglim bittikten 1 gün sonra başladım bugün yaptığım testi az idrarla yaptım onun dışında aynı saatte yapıyorum. Testleri yorumlayabilir misiniz kaç güne pik olur sizce yardımcı olursanız sevinirim tecrübesizim

Eklentiler

• IMG_1407.jpeg
    177,6 KB · Görüntüleme: 23
Benim de bugün iğne hariç 11. Günü bir iş için hastaneye gitmiştik gitmişken baktırayım dedim 1.47 çıktı burdan döner mi bilmiyorum
Dönebilir canım 16.gün pozitife döneni ve sağlıklı ilerleyeni gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…