Merhaba. Bilmiyorum çogu kişi öyle diyor benimkide öyle oldu. Ocak ve mart da kimyasal geçirdim. Sonra mayista 2 aylık düşük yaptım. 1 kere adet gördüm sonra tekrardan hamile kaldim ve sağlıklı doğurdum. Çok şükür. Kimyasal da hamile kalabiliyorsun şükür onun habercisi benceMerhaba canım, ben 1 mayısta kimyasal gebelik geçirdim o günden beri uğrasiyorum halen daha hamile kalamadım. Ve o süreçte hiç korunmadık.
umarım güzel artmıştır değerinizTeşekkür ederim inşallahevet gittim zorla kabul ettirdik. Doktorun ekranına çıkıyor sonuç falan dediler. Ben e Nabızdan takip edicem bakalım. Biraz fazla düşüktü benim beta da o yüzden
Aaa canim hamilemisinTeşekkür ederim inşallahevet gittim zorla kabul ettirdik. Doktorun ekranına çıkıyor sonuç falan dediler. Ben e Nabızdan takip edicem bakalım. Biraz fazla düşüktü benim beta da o yüzden
Merhaba. Bilmiyorum çogu kişi öyle diyor benimkide öyle oldu. Ocak ve mart da kimyasal geçirdim. Sonra mayista 2 aylık düşük yaptım. 1 kere adet gördüm sonra tekrardan hamile kaldim ve sağlıklı doğurdum. Çok şükür. Kimyasal da hamile kalabiliyorsun şükür onun habercisi bencesenin
Senin adına çok mutlu oldum canım Rabbim bize de nasip eder insallahMerhaba. Bilmiyorum çogu kişi öyle diyor benimkide öyle oldu. Ocak ve mart da kimyasal geçirdim. Sonra mayista 2 aylık düşük yaptım. 1 kere adet gördüm sonra tekrardan hamile kaldim ve sağlıklı doğurdum. Çok şükür. Kimyasal da hamile kalabiliyorsun şükür onun habercisi bence
Benim çok küçük kistin vardı bir yıldır ama bir sorun oluşturmaz demişti doktorum. Normalde düzenli oluyorum bazen aksama oluyor. Ama bu sefer hiç adet belirtim yok. Normalde adet olduğum zaman hep aynı şeyleri yaşarım. Bu sefer o yüzden biraz ümitlendim. Hala adet olmadım.Canım regl belirtim yoktu bende 17 gün gecikmiştim kist varmıs sende takip et olmazsan bi doktora git
Aminn bende aynı oldum ctesi oldum sonunda kist varmıs ondan gecikmiş
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.Hoş geldin canım ben dün öğrendim az önce yoğun kanamam oldu büyük ihtimal kimyasal gebelikti
Gitmedim canım çünkü parçalı yoğun kanama geldi âdete döndüm felaket sancım varMevsimm34 kuzucum ne durumdasın? Kan verdin mi? Kanama ne durumda? Haber verrrr
Geçmiş olsun canım. Allah en kisa zamanda sağlikli bir bebek nasip etsin insallahGitmedim canım çünkü parçalı yoğun kanama geldi âdete döndüm felaket sancım var
Yaaa kuzum benim çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla nasip olurGitmedim canım çünkü parçalı yoğun kanama geldi âdete döndüm felaket sancım var
Canım sen kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun değil mi konudan bağımsız bi soru oldu amaAdetle kontrole git ama sana onerim hormon almadan önce vucuduna bu ay yuruyuse basla akdeniz diyeti yap siyah cay yerine gunde iki kupa yesil cay ic inositol onerisi iste doktorundan esin ve senin için (esine takviye vitamin yazar Qenzim iceren)
Havuc avakado incir tuket
Cig badem cig kabak cekirdegi ici ve cig findik ye
Bu dediklerimi hormon ilacsiz 3 ay takiple yap kafandan bebegi at tamamen
Bir pcosluyum ve dediklerime ek sogan suyu kuru incir kuru yaptim ekstra hicbisey eklemedim bebek dusuncesini attim kendiliginden elde ettik
Her sey kafada bitiyor bebek dusuncesi gercekten silinince geliyormus ben buna inanamiyordum gercekmis
İnsallah kendini duani yasarken bulursun canim
Evet canim sabah ilac aksam yatmadan igneCanım sen kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun değil mi konudan bağımsız bi soru oldu ama
Evett sabah coraspirin 100 mg kullanıyorum onu sana kaç mg önerdi?Evet canim sabah ilac aksam yatmadan igne
Doktor sana da mi onerdi
Ayy kaderimiz ayniEvett sabah coraspirin 100 mg kullanıyorum onu sana kaç mg önerdi?
Akşamda oksapar 4000 mg dün başladım ama yanmalı ve ağrılı bir iğneymiş
Aaa covidden beri hergün neden iğne yapıyorsun canım ?Ayy kaderimiz ayni
Ben covid doneminden beri vuruyorum alistim artik
Sana tavsiyem kendin gobekten yap,youtubede videosu var izle oradan
En yakmayacak sekilde soyle yapabilirsin; igne ucu varya sivri gibi olan kisim onu gobek deligi disina bakan tarafa cevir oyle vur o zaman morarma olmuyor
İgnenin mutlaka havasini al iceride odem yapmasin yanmasi oluyor ama bebegi dusununce hepsi geciyor
Progesteron vs verdi mi doktor canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?