• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Merhaba canım, ben 1 mayısta kimyasal gebelik geçirdim o günden beri uğrasiyorum halen daha hamile kalamadım. Ve o süreçte hiç korunmadık.
Merhaba. Bilmiyorum çogu kişi öyle diyor benimkide öyle oldu. Ocak ve mart da kimyasal geçirdim. Sonra mayista 2 aylık düşük yaptım. 1 kere adet gördüm sonra tekrardan hamile kaldim ve sağlıklı doğurdum. Çok şükür. Kimyasal da hamile kalabiliyorsun şükür onun habercisi bence

Teşekkür ederim inşallah 🤲🏻 evet gittim zorla kabul ettirdik. Doktorun ekranına çıkıyor sonuç falan dediler. Ben e Nabızdan takip edicem bakalım. Biraz fazla düşüktü benim beta da o yüzden 💕
Aaa canim hamilemisin 😚 çok sevindim inşallah saglikla ilerler. Eldorin Eldorin Nerdesin canım

Merhaba. Bilmiyorum çogu kişi öyle diyor benimkide öyle oldu. Ocak ve mart da kimyasal geçirdim. Sonra mayista 2 aylık düşük yaptım. 1 kere adet gördüm sonra tekrardan hamile kaldim ve sağlıklı doğurdum. Çok şükür. Kimyasal da hamile kalabiliyorsun şükür onun habercisi bencesenin

Merhaba. Bilmiyorum çogu kişi öyle diyor benimkide öyle oldu. Ocak ve mart da kimyasal geçirdim. Sonra mayista 2 aylık düşük yaptım. 1 kere adet gördüm sonra tekrardan hamile kaldim ve sağlıklı doğurdum. Çok şükür. Kimyasal da hamile kalabiliyorsun şükür onun habercisi bence
Senin adına çok mutlu oldum canım Rabbim bize de nasip eder insallah🙏

Mevsimm34 Mevsimm34 kuzucum ne durumdasın? Kan verdin mi? Kanama ne durumda? Haber verrrr

Canım regl belirtim yoktu bende 17 gün gecikmiştim kist varmıs sende takip et olmazsan bi doktora git

Aminn bende aynı oldum ctesi oldum sonunda kist varmıs ondan gecikmiş
Benim çok küçük kistin vardı bir yıldır ama bir sorun oluşturmaz demişti doktorum. Normalde düzenli oluyorum bazen aksama oluyor. Ama bu sefer hiç adet belirtim yok. Normalde adet olduğum zaman hep aynı şeyleri yaşarım. Bu sefer o yüzden biraz ümitlendim. Hala adet olmadım.

Kızlar yumurtlama takibine başladık Çarşamba günü 12mm di yumurtam doktor pazartesi çağırdı tekrar duruma göre çatlatma iğnesi yapacak haftasonu cumartesi pazar degerlendirin dedi her ihtimale karşı bu gecede değerlendirelim mi sizce ? Ovulasyon testim pik değil henüz pazartesiye kadar 3 gün üst üste olmuş olacak çokmu olur fikir verirmisiniz

Canlar ben hepinizi etiketleyemedim çok sancım var hastaneye gitmeme gerek kalmadı yoğun kanama vardı parça parça birşeyler geliyordu sancım çok tam adete döndüm
Sat 1 Kasım
Bat 1 Aralık

Adetle kontrole git ama sana onerim hormon almadan önce vucuduna bu ay yuruyuse basla akdeniz diyeti yap siyah cay yerine gunde iki kupa yesil cay ic inositol onerisi iste doktorundan esin ve senin için (esine takviye vitamin yazar Qenzim iceren)
Havuc avakado incir tuket
Cig badem cig kabak cekirdegi ici ve cig findik ye
Bu dediklerimi hormon ilacsiz 3 ay takiple yap kafandan bebegi at tamamen
Bir pcosluyum ve dediklerime ek sogan suyu kuru incir kuru yaptim ekstra hicbisey eklemedim bebek dusuncesini attim kendiliginden elde ettik
Her sey kafada bitiyor bebek dusuncesi gercekten silinince geliyormus ben buna inanamiyordum gercekmis
İnsallah kendini duani yasarken bulursun canim🥰
Canım sen kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun değil mi konudan bağımsız bi soru oldu ama 🙈🙈

Evett sabah coraspirin 100 mg kullanıyorum onu sana kaç mg önerdi?
Akşamda oksapar 4000 mg dün başladım ama yanmalı ve ağrılı bir iğneymiş 🙈
Ayy kaderimiz ayni 😅
Ben covid doneminden beri vuruyorum alistim artik
Sana tavsiyem kendin gobekten yap,youtubede videosu var izle oradan
En yakmayacak sekilde soyle yapabilirsin; igne ucu varya sivri gibi olan kisim onu gobek deligi disina bakan tarafa cevir oyle vur o zaman morarma olmuyor
İgnenin mutlaka havasini al iceride odem yapmasin yanmasi oluyor ama bebegi dusununce hepsi geciyor🥰
Progesteron vs verdi mi doktor canim?

Ayy kaderimiz ayni 😅
Ben covid doneminden beri vuruyorum alistim artik
Sana tavsiyem kendin gobekten yap,youtubede videosu var izle oradan
En yakmayacak sekilde soyle yapabilirsin; igne ucu varya sivri gibi olan kisim onu gobek deligi disina bakan tarafa cevir oyle vur o zaman morarma olmuyor
İgnenin mutlaka havasini al iceride odem yapmasin yanmasi oluyor ama bebegi dusununce hepsi geciyor🥰
Progesteron vs verdi mi doktor canim?
Aaa covidden beri hergün neden iğne yapıyorsun canım ?
Evet dün kuzenime gittim yaptırdım ama kendim öğrenmem gerekiyor tabi ne zamana kadar gideceğim birilerine sonuçta 😂 ay kuzum çözüm olsunda hiç önemli değil acısı yakmasıo. Tamam kuzum izlerim videosunu bugün bi cesaret deneyeceğim kendime.

Progesterona pazartesi baktıracağım ona göre verir muhtemelen sen kullanıyor musun

Regliye 4 gün var az önce yaptım sanki ikinci çizgi hayalet gibi bakarmisiniz

Eklentiler

• 1000122890.jpg
    1000122890.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 39
Back