Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çift çizgi görürüz sende debenim bat bugün daha yapmadım test gelmezse yarın yapacağım
İçeriğini bildiğim için aldımYa nasıl bilmediğiniz içinize sıkıyorsunuz enfeksiyon falan olsa. Bana çok tehlikeli geldi
Evet görünüyor canım çizgi bende gördüm bata ne kadar vardıKızlar gunaydın ben şaşı değilim dimi burda bi çizgi var bi baksanıza kurban olim normal kaset test bu görmuyosanızda yazın lütfen yok diye
Gecikmemin 6. Gunu şimdi erkn gebelik yaptım onda da beyaz çizgi çıktıEvet görünüyor canım çizgi bende gördüm bata ne kadar vardı
Aaa beyaz çizgi yorumu hiç yok bendee. Görsel var mı veya akşama tekrar yapma şansın?Gecikmemin 6. Gunu şimdi erkn gebelik yaptım onda da beyaz çizgi çıktı
Akşam tekrar yaparım testiAaa beyaz çizgi yorumu hiç yok bendee. Görsel var mı veya akşama tekrar yapma şansın?
Tamam canım etiketlersinAkşam tekrar yaparım testi
Kaset teste cıkan erken gebelık testınde neden cıkmaz bende onu anlamıyorumBende görüyorum canım iki gün sonra tekrarla istersen
ayyy canım hayırlı olsun regl gecikmenin kaçıncı gününde çıktı bu değerPozitif hamilesin ama çok yeni değerin 17 dedi 4 gün sonra tekrarla dedi
Çok sevindim kuzucum :)Kızlar kan testim pozitif ama daha yeni değer 17 dedi4 gün sonra artışa bak tekrar kan ver dedi
Bu çizgiler genelde kuruma çizgisi oluyor canım aynısını defalarca yaşadım maalesef. Reglin gecikince tekrarlaBu saatte yazıyorum kızlar k.bakmayin lütfen regle 5 gün var ve uyumuşum az önce rüyanın etkisiyle uyandım ve prodoctor marka testi yaptım şu an ben şok sizde bakın lütfen doğrumu acaba
Benim de bu şekilde test sonuçlarım vardı ama kanda negatifim maalesef biraz renk dağılmış gibi duruyor canım reglin gecikince tekrarlaKızlar gunaydın ben şaşı değilim dimi burda bi çizgi var bi baksanıza kurban olim normal kaset test bu görmuyosanızda yazın lütfen yok diye
Benimde 9 ne zaman test yapacaksınız yakın sayılırızBenim 6 gün kaldı, ov üzerinden tahmini 9 gün geçti.
Sankim elendim ben de.
Bu sabah yaptım. Prodoctor. Pek bişey göremedim.Benimde 9 ne zaman test yapacaksınız yakın sayılırız