2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

İnşallah gebelşk vardır ama bu söyledikleriniz regl öncesi belirtiler de aynı zamanda çok düşündüğümüzde regl belşrtileri de gözümüzde farklılaşıyor siz bence erken gebelik testi yapın kaset testler 10 dk sonra kuruma çizgisi gösteriyor ve yanıltıcı olabiliyor

Yaa zormuş ya. Ya şu suriyeliler bu şartlardan nasıl doğuruyorlar şaşırıyorum ya Allah nasip etti öi oluyor

Evet işte çok silik var gibi zorlayınca görünüyor gibi ama zorlayıp da içini mi görüyorum anlamadım hahahha
Gebelşk oldu mu ve regle bir iki gün varsa net gözle görülür pembe çizgi oluyor gölgemsi çizgiler ya da göz yanılmalarımız maalesef yanıltıcı

Evet şu an uçmuş o zaman fiyatlar.
Benimki acımıştı zor durdum ben
Sonrasında 1-2 gün kanamam da olmuştu
Yaa evet benide sardı bir korku bir sorun yoktur inşallah tedbir amaçlı istedi sanırım birde özeller biliyorsunuz ticarethane gibi oldu sürekli birşey istiyorlar ekstradan

Yaa zormuş ya. Ya şu suriyeliler bu şartlardan nasıl doğuruyorlar şaşırıyorum ya Allah nasip etti öi oluyor
Kuzum valla burada her telden insan var. Dışarıda dolaşmak imkansız gibi birşey. Hastane full dolu sürekli. Stres, sıkıntı hepsi bir arada yaşıyorum 5 ay oldu buraya tayin olalı süreli ağlıyorum. Her kadında 6-7 çocuk. Her ay maddi destek veriliyor kadınlara.

Belki geç döllenme deyip ümit ediyoruz işte
Evet tabi ki o da bir ihtimal ama çok fazla umutlanınca üzüntü daha çok oluyor o yüzden negatifi görünce bence sabırla beklemek gerek üst üstte test yapmak stresten başka bir şey değil

Ay ne biliyim yapsam mı

Reactions: As6
Tamam doktoruna bunuda sor geç yumurtlama vs olursa engellermi duphaston yumurtlamayı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…