- 19 Mayıs 2024
- 8
- 3
- 27
Merhaba, bu çatlatma iğnesi transferden önce kesin yapılıyor mu, estrofeme başlayacağım yarın ama iğneden bahsetmediler hiç, dondurulmuş embriyo transferi olacak bu aradaEvet önceki transferimde estrofem rahmimi kalınlaştırmadı. O yüzden transferim ertelendi. Sonra doktor gonal f verdi düşük dozda kullandım yine yumurta büyüdü ama 1tane ve çatlatma iğnesi kullandım ardından transfer oldum. Bazı doktorlar hiç ilaç kullandırmıyor kendi doğal yumurtlama takibini yapıp transfer yapıyor
Herkese veriliyor mu bilmiyorum.benim de dondurulmuş embriyo transferiydi. Ama dediğim gibi estrofem benim rahmimi kalınlaştırmadı. Sadece Gonal f kullandım bi sure sonra çatlatma iğnesi yaptım 3-4 gün sonrada transfer oldu.Merhaba, bu çatlatma iğnesi transferden önce kesin yapılıyor mu, estrofeme başlayacağım yarın ama iğneden bahsetmediler hiç, dondurulmuş embriyo transferi olacak bu arada
Yarin opu var benim cok tedirginim simdiden kasiklarimdan siddetli agri var kasimda transfer olacak dondurulmus embriyo ile
Hiç gerilme çok basit . Bende ayın 5inde cumartesi oldum hocamla konuşa konuşa oldum kız olursa adı ışıl olsun embriyon ışıl ışıl dedi ve ekrandan gösterdi. Oynaya oynaya gülerek çıktım. Bugün 7. Günüm beklemek daha zorPazartesi dondurulmuş embriyo transferi olacağım gerginim
Hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsınız sağlıkla sıhhatle inşallah, ilk tüp bebek süreciniz miBende Çarşamba histeroskopi oldum rahme çizik atıldı. Cylo kullanıyorum bitince adet olacam ve transfer sürecine gireceğim inşallah
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Maalesef bu 5.tedavim.Hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsınız sağlıkla sıhhatle inşallah, ilk tüp bebek süreciniz mi
Merhaba cnm transfer günümüz aynı bende 14 ekim de olacağımBende çok heyecanlıyım 14 Ekim'de transferim var inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hayırlı olsun inşallahKizlar merhaba benimde 12 ekim(bugun) dondurulmus 5. Gun 4AB kalitedeki embriyom transfer edildi
İnşallah güzel sonuç alırsınız :) nasıl geçti ağrı sızı hissettiniz mi kaç dakika sürdüKizlar merhaba benimde 12 ekim(bugun) dondurulmus 5. Gun 4AB kalitedeki embriyom transfer edildi
Rahim dinlendirmesi yapildimi size transfer icin? kac adet beklediniz ben baya baktim iki adet beklemisler buna doktor mu karar veriyor.Hiç gerilme çok basit . Bende ayın 5inde cumartesi oldum hocamla konuşa konuşa oldum kız olursa adı ışıl olsun embriyon ışıl ışıl dedi ve ekrandan gösterdi. Oynaya oynaya gülerek çıktım. Bugün 7. Günüm beklemek daha zor17 si kan testim var dayanamadım test yaptım çok silik çıktı Son üç gündür ateş basması yoğun terleme yaşıyorum. Hiç kanamam olmadı bel ağrım var adet olacak gibi. 3. Gün hiç bir şey hissetmedim ağladım zaman zamanda öyle oluyor ama bıgün meme hasiyetim başladı
Bence kimsenin tecrübesini dinlemeyin ben burada okuyup acısız ağrısız şöyle böyle yorumlarını okudum, Salı günü transfer oldum ömrümden ömür gitti. Spekulum çok canımı yakmadı ama katater girerken bir canım yandı sonra bebek için koyulan karater de gözlerimden acıdan yaş geldi elimle yüzümü kapattımEmbriyo transferi olurken ağrı veya acı oluyor mu tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Benimde bugun opudan sonra 9. Gün bekliyorum hic belirtimde yokOpu sonrası regl bekliyorum , bugün 9. Gün , sizler de çok beklemiş miydiniz ?
Merhaba cnm transfer günümüz aynı bende 14 ekim de olacan
Hangi merkezde oldun Drun kimdiBence kimsenin tecrübesini dinlemeyin ben burada okuyup acısız ağrısız şöyle böyle yorumlarını okudum, Salı günü transfer oldum ömrümden ömür gitti. Spekulum çok canımı yakmadı ama katater girerken bir canım yandı sonra bebek için koyulan karater de gözlerimden acıdan yaş geldi elimle yüzümü kapattımAma şöyle de oldu katateri ekran de göremediler herşeyi çıkarıp geri tekrar koydular. Yani herkesin tecrübesi acı eşiği farklı. Dayanırım birşey olmaz vajinal ultrason gibidir acıtmaz diyordum ama vajinal ultrasona kurban olayım
Aydın cnm Alper beyHangi merkezde oldun Drun kimdi
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırız inşallahAydın cnm Alper bey