Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da devam ediyorlar 4. Gün çıkarılmıyor yarın haber vercez dedilerOpu sonrası 3. Gündeyim , haber gelmesini her gün heyecanla bekliyorum . Dün yumurtalar devam ediyor şeklinde bilgi gelmişti , inşallah bugün de hayırlı haber gelir
Bende çarşamba günü oldum umarım hayırlı sonuçlar alırız, bu benım 4. Dondurulmuş embrıyo transferım 2 embrıyolar koydurduk beklemedeyızPazartesi dondurulmuş embriyo transferi olacağım gerginim
Çok heyecanlıSebepsiz infertilite ilk deneme opu tarihi 13 eylül. 15 ekimde dondurulmuş çift embriyo transfer yapılacak. Progesteron yüksek çıktığı için taze transfer yapılmadı. Regl 2. gün estrofeme başladım 12 gün kullandıktan sonra kontrole gittim transfer günü verildi. 5 gün boyunca estrofem, progestan 200mg vajinal, coraspirin, prolutex 25 mg igne, frednol, folibol kullanacağım
ben opudan 12 gün sonra oldum. kaç yumurtan toplandı?Çok heyecanlı
Bende 3 Ekim de opu oldum , regl bekliyorum , benim de aynı progesteron dan dolayı taze transfer yapılmadı
9 toplandı , 6 donduruldu . Sizin ?ben opudan 12 gün sonra oldum. kaç yumurtan toplandı?
10 adet toplandı, 4 adet donduruldu.9 toplandı , 6 donduruldu . Sizin ?
İnşallah sağlıkla tutunsunlar10 adet toplandı, 4 adet donduruldu.
Çok az kalmış , amin inşallahBende çok heyecanlıyım 14 Ekim'de transferim var inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bende kasimda dondurulmus transfer olacagim inşallah guzel sonuclar alirizSelam kızlar kasımda donmuş embriyo transferi olucam benim gibi ikinci denemesi olacaklar mı
Sizin ilk deneme miBende kasimda dondurulmus transfer olacagim inşallah guzel sonuclar aliriz
Evet ilk defa deniyoruzSizin ilk deneme mi
Hiçbir şey hissetmiyorsunuz zaten saniyelik bir işlem ne olduğunu anlayana kadar bitmiş oluyorEmbriyo transferi olurken ağrı veya acı oluyor mu tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
İnşallah, heyecanla bekliyorum bendeBende çarşamba günü oldum umarım hayırlı sonuçlar alırız, bu benım 4. Dondurulmuş embrıyo transferım 2 embrıyolar koydurduk beklemedeyız