2024 Ekim-Kasım dondurulmuş transfer olacaklar burda merak ettiklerimizi ve süreci paylaşalım.

Opu sonrası 3. Gündeyim , haber gelmesini her gün heyecanla bekliyorum . Dün yumurtalar devam ediyor şeklinde bilgi gelmişti , inşallah bugün de hayırlı haber gelir

Opu sonrası 3. Gündeyim , haber gelmesini her gün heyecanla bekliyorum . Dün yumurtalar devam ediyor şeklinde bilgi gelmişti , inşallah bugün de hayırlı haber gelir
Bana da devam ediyorlar 4. Gün çıkarılmıyor yarın haber vercez dediler

Sebepsiz infertilite ilk deneme opu tarihi 13 eylül. 15 ekimde dondurulmuş çift embriyo transfer yapılacak. Progesteron yüksek çıktığı için taze transfer yapılmadı. Regl 2. gün estrofeme başladım 12 gün kullandıktan sonra kontrole gittim transfer günü verildi. 5 gün boyunca estrofem, progestan 200mg vajinal, coraspirin, prolutex 25 mg igne, frednol, folibol kullanacağım

Çok heyecanlı
Bende 3 Ekim de opu oldum , regl bekliyorum , benim de aynı progesteron dan dolayı taze transfer yapılmadı

Bende çok heyecanlıyım 14 Ekim'de transferim var inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…