• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Canım nasılsın naptın. Ben çok şükür 16 gün gecikmeyle adetimi oldum yeni döngüye başlayabilirim
Oyyyy 16 mıııı geçmiş olsun kuzum çok şükür olmuşsun. Benim de bat dündü ama olmadım testler negatif inşallah sebepsiz yere gecikmem ya korkuyorum valla. Kasıklarımda ağrı var sökülemiyor galiba

Oyyyy 16 mıııı geçmiş olsun kuzum çok şükür olmuşsun. Benim de bat dündü ama olmadım testler negatif inşallah sebepsiz yere gecikmem ya korkuyorum valla. Kasıklarımda ağrı var sökülemiyor galiba
Canım geç döllenme de olabilir. Ben artık diyorum gebe değilsem bat hemen gelsin çok yıprattı beni

Candy7777 Candy7777 naptın kuzu? Ben elendim öğlen kırmızılandım.
4 ünde pik 5 inde çatlama görmüş olmama rağmen erken geldi :KK43:
Yaaaa hayırlısı kuzum. Tekrar gidecek misin doktora?
Benimde iki gün gecikmem var testler negatif dün ağrılarım vardı ama geçti kist falan mı oldu acaba ya

Yaaaa hayırlısı kuzum. Tekrar gidecek misin doktora?
Benimde iki gün gecikmem var testler negatif dün ağrılarım vardı ama geçti kist falan mı oldu acaba ya
Bu ay kist için duphostan kullanmıştım ya canım regl olunca gel tedaviye başlıycaz demişti doktorum yarına randevu aldım. Bakalım umarım geçmiş3 aydan daha farklı bir tedavi verir veya test ister

Bu ay kist için duphostan kullanmıştım ya canım regl olunca gel tedaviye başlıycaz demişti doktorum yarına randevu aldım. Bakalım umarım geçmiş3 aydan daha farklı bir tedavi verir veya test ister
Anladım canım hakkımızda hayırlısı doktora gidince haber ver

Anladım canım hakkımızda hayırlısı doktora gidince haber ver
Çıktım canım LH istemişti reglimin 2. günü şuan 10,12 çıktı sonucu. İyi hapla olabilir dedi ve Femara verdi. 5. gün başla 5 gün sabah akşam dedi. Bittikten 1-2 gün içinde de tekrar gel iğne yapıcaz dedi. Kistim de bu arada uçmuş gitmiş :rolleyes: Haftaya bugüne denk geliyor yine gidicem. LH baktırmış mıydın sen hiç

Çıktım canım LH istemişti reglimin 2. günü şuan 10,12 çıktı sonucu. İyi hapla olabilir dedi ve Femara verdi. 5. gün başla 5 gün sabah akşam dedi. Bittikten 1-2 gün içinde de tekrar gel iğne yapıcaz dedi. Kistim de bu arada uçmuş gitmiş :rolleyes: Haftaya bugüne denk geliyor yine gidicem. LH baktırmış mıydın sen hiç
İyi bakalım hayırlısı olsun kistten kurtulmana da çok sevindim. Evet canım baktırmıştım iyi demişti doktor. Ben hala adet olmadım

Back
X