Merhaba düşük amh lı vae mi aranızda bayanlar ? Benim amh düşük 32 yaşındayım
tüp bebek yaptırmak için aylardir gidiyorum ama başlayamadık bi türlü hep bi pürüz çıkıyor bu ay da dün gittim 2 yumurta ikiside kist cuma günü kist operasyonu yapacak için o boşaltacak ve
prp yapacakmış. Benim kan pıhtılaşması riskim olduğu için bana hormon half idogum kontrol hapı veremediğini söyledi doktor dolayısıyla kistlerin içini operasyon ile boşaltacak cuma günü çok korkuyorum inşalalh doğru bi karardır. Sonrasında hafif doz doğum kontrol hapı ve yumurtalık uyarımı düşünüyormuş inşallah ekimde bende başlayabilirim
AdChoices
ADVERTISING
Cnm kaç yumurtan görünüyor ultrasonda ? Baskılama nasıl oluyor acaba hiç bilgim yok bana da havuz yapacağını söyledi ve prp yapacakmış. Inşallah artık başlayabiliriz ikimizde bu aydan umutluyum olmadı bakalım ekimde ne olcak. Senin her ay ertelenme sebebi neydi ?
Benim mart ve nisanda 4 yumurta vardı başlayacaktık fakat eşimle bi anlaşmazlık yaşadık tedavi ücreti ile arabayı yeniledi elde bişey kalmadı mayistada para olmayınca doğal denedik haziranda biraz ücreti toplayıp gittik ama fsh tavan yapmıştı doktor uygun görmedi başlamayı diğer ay gel dedi temmuzda gittim 1 yumurta vardı sadece o da kist olmuştu. Diğer ay gel dedi agustostada başka doktora gittim bi türlü baslayamadigim için farklı bi görüş alırım diye 1 yumurta var dedi ignelerle tedaviye başladık 1 tane daha göründü arkdan ama ikiside gelişmedi ve tedavim iptal oldu. Bir daha tüp bebek denememi önermedi doğal dene hala menapoza girmemişsin belli mi olur dedi. O yüzden geri eski doktoruma adet olunca gittim Bu ayda 2 tane kist biri kist biri kist olmak üzere dedi ve içlerini boşaltalım operasyonla dedi aynı anda prp de yaapcakmis. Cuma günü operasyon olucam ardından yumurtalık uyarımı yapabilirim dedi düşük bir ihtimal ama hiç olmayacak gibi de değil dedi. Deneyecek yani bilmiyorum çok zaman kaybı oldu yumurtalarım gitti en sonunda menapoza gircem diye korkuyorum bi başlayamadık tedaviye. Umarım diğer ay kaliteli yumurtam olurda başlayabiliriz ve umarım 1 tane değil daha fazla çıkar korkuyorum ya hiç çıkmazsa diye artık