2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Kızlar bana 1 ay ara vereceklerdi ocakta tekrar aşılama olacaktım kasımdaki tutmamıştı. Ama bugün muayeneye gittim. Baktılar. Elinde ilaç var mı diye sordular. Vardı geçenkinden. O zaman bu ay da devam edebiliriz dediler. Yani bu ay da aşılamaya baslıyorum bugün gonal f vuracağım yine. Bu da tutmazsa tüp bebek raporu için başvuracağım.

İnşallah bu sefer olumlu sonuçlanır ben de regli bekliyorum benim doktorum bu aşılama tutmazsa bir ay ara vericez dedi

İnşallah bu sefer olumlu sonuçlanır ben de regli bekliyorum benim doktorum bu aşılama tutmazsa bir ay ara vericez dedi
Belki sizinki de olumludur inş :)
Bana da öyle demişti. Ben de bari raporu çıkartayım da ilaçları bulmak için zaman kalsın diye bugünden gittim. Reglimin 3. günüydü. Muayene etti. İlacın varsa bu ay yapabiliriz dedi. Öyle olunca direk devam ediyorum.

Evet üst üste yapan çok kişi var benim umudum yok 11. Gün de negatif çıktı olsa muhakkak çıkardı sonrası için de kararsızım aslında tüp bebek düşünüyorum ama o da büyük bir maddi külfet demek

Öyle kesinlikle. Bari tüp bebek raporu çıkartabileyim diye şu aşılama süreçlerini geçiriyorum yoksa hiç umudum yok. Ama raporlu olması da avantaj arada en azından 50-60 bin oynuyor.

İnşallah bu ay olumlu sonuc alırsın

Ben doktora gitmedim özelde sadece kan verdim doktorla görüşmedim kendi doktorum artışı kontrol edices diyor çarşamba kan vericem
Tmm ozamn korkucak hiç bişey yok anın tadını çıkar düzenli bir artış varmı diye bunu tüm gebelere soyluyorlar güzel şeyler düşün bebisinin kesesini göreceğin günü kalp atışını duyucagin kucağına alicagin günlerin hayalini kur

Kızlar bugün 23:30 da çatlatma iğnemi yapıcam çarşamba aşılama yapılacak çok heyecanlıyım. 21,20,20,19 toplam 4 yumurtam var.. 3 tane de geriden geliyor 16 boylarında ohss olacakmışım az kalsın son anda kurtulmuşum inşallah tutarsa kedi gibi yavrulamam o kadar yumurtaya 2 taneye okeyim ama daha fazlasını bilemedim

ilahi güldürdünüz. Yalnız aşılama yapılacak değil mi? Bazen iptal oluyormuş çok yumurta olunca da ondan sordum

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…