İnşallah sonucunuz çıkınca bizimlede paylaşın mutlaka olur muİnşallah ikimizinkiside bizimledirr
Bende biraz önce test yaptım ama iğne etkisi mıdır diye korkmuyor değilim hani
Dizinde bugün 11.gununuz degilmi
17 ne demekİnşallah sonucunuz çıkınca bizimlede paylaşın mutlaka olur mu
Nasıl anlamadım17 ne demek
Yaa çok sevindim pozitif demekSonucum çıktı 17
Yani artar mııı çok korkuyorumYaa çok sevindim pozitif demek
En az 5 ve üzeri olması gerekiyor gebelik olması icin doktorunuz büyük ihtimalle 2 günde bir kan testi isteyecektir yükselişi takip etmek için korkmayın içinizi ferah tutunSonucum çıktı 17
İnşallah düzenli bir artış olucaktirYani artar mııı çok korkuyorum
İnşallah düzenli bir artış olucaktir
Doktoruma haber vermedimEn az 5 ve üzeri olması gerekiyor gebelik olması icin doktorunuz büyük ihtimalle 2 günde bir kan testi isteyecektir yükselişi takip etmek için korkmayın içinizi ferah tutun
Söylemelimiyim salı da çarşamba da verebilirsin dediİnşallah düzenli bir artış olucaktir
Bugün gittiğin yerdeki doktor mu soyledi bence kendi doktoruna gorunmendede fayda varSöylemelimiyim salı da çarşamba da verebilirsin dedi
Artış olur deme çok endişeliyimBugün gittiğin yerdeki doktor mu soyledi bence kendi doktoruna gorunmendede fayda var
Kendi doktoruma gidicem de kan verdiğim yer özel bir hastanenin çalıştığım yere yakın o yüzden burda verdim kanı sonucu attımBugün gittiğin yerdeki doktor mu soyledi bence kendi doktoruna gorunmendede fayda var
Korkucak endiselenicek bişey yok artış olması güzel bişey olması gereken o düzenli bisekilde articak zaten kendine olumlu enerjiler çek kötü dusunmeArtış olur deme çok endişeliyim
İyi yapmışsın doktorun zaten şu gün veya su zamnda gel diyecektirKendi doktoruma gidicem de kan verdiğim yer özel bir hastanenin çalıştığım yere yakın o yüzden burda verdim kanı sonucu attım
Çarşamba günü yine vericem kan eşime söylemedim şu iki gün söylemicem o günde değerime bakıp doktor beni arıcak sanırımİyi yapmışsın doktorun zaten şu gün veya su zamnda gel diyecektir
Anladım cnm hakkında hayırlısı olsun inşallahÇarşamba günü yine vericem kan eşime söylemedim şu iki gün söylemicem o günde değerime bakıp doktor beni arıcak sanırım
Ya ben çok korkuyorumAnladım cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah
Neden korkuyorsun ki doktor sana olumsuz bişey söyledimi sonuçlarını alırkenYa ben çok korkuyorum