Hayirlisiyla dogsunlarda nedense benim icime kasım sonu gibi doguyor ama bilmiyorum belkide ben kasim dogumlu oldum icindirkimbilir hangi gün doğurcaz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisiyla dogsunlarda nedense benim icime kasım sonu gibi doguyor ama bilmiyorum belkide ben kasim dogumlu oldum icindirkimbilir hangi gün doğurcaz :)
Bizimde evlilik yildonumumuz 14aralikEşimle tanışma tarihimiz 13 Aralık ama aynı gün dayısının ölüm yıldönümü, 14'ü rahmetli kayınpederimin,15'i dedelerinin ölüm yıldönümü çocuğu hangi gün doğurmasam da kasvet basmasa bizi dkfjdlkjdkl
Ay devam eden süreçte de etiketle beni. Ben de gündüz iyiydim. Gece midem bulanmıştı, kusmuştum. İnşallah bırakırsın da umut olursun bize canım.Ay derilamı yeniden bırakma girişimini gerçekleştirdim dün akşam. Eşim dedi acaba içmesen mi? Bu ilaç seni sersemleştiriyor çocuguda belki içerde sersemleştiriyordur. Dedim olabilir, olu bi daha deneyeyim bırakmayı. Prilamsız ilk günden bildiriyorum. Sabah 7 de uyandım daha da uyuyamadım. Prilamsız günler cok erken uyanıyorum. Prilam gercekten beni sersem yapıyor. Gözümü açmakta zorlanıyorum. Yataktan zor kalkıyorum. Bugun erken kalktım diye bir sürü işimide gördüm mis gibi. Aşuremi bile yaptım yemeklerim hazır. Çarşıda ki işlerimi halletmeye gideceğim. Şu prilamdan kurtulmak istiyorum artık outoffit
@meyveliruj3 edahandro bugun yeniden bi umut doğdu bana hadi bakalım
İkisi birdense hiç dert etme yolculuktan, ayakta durmaktan ya da bantlı ayakkabıdan olmuştur. Ben de bantlı terlikten sonra fark ettim çünküEki Görüntüle 3458498
Dün düğünden sonra annem fotoğraf çekti. Şimdi fark ediyorum ayaklarımın şişini bu neeeee
Ay yok yoruldum ya ondandır kesin ama fark etmemişim hiç pühİkisi birdense hiç dert etme yolculuktan, ayakta durmaktan ya da bantlı ayakkabıdan olmuştur. Ben de bantlı terlikten sonra fark ettim çünkü
Ay ben onlara hiç inanmıyorum ama yine de bildiğim kadarıyla ikinci dediğin, yani başkasının evinden bahçesinden tezgahından neyse ondan izin almadan yersen oluyorOF KIZLAR AKLIMA SU KONU TAKILIYOR HEP . ÇALISIYORUM KENDIME KADAR MEYVE GETİRİYORUM . ODA ARKADASIM SİĞARA CIKINCA YEDIM . CUNKU KENDMIE KADAR GETRDIM DIYE . HANI ANNELERMZ DER YA SAKLI YIYINCE NEREYE DEĞERSEN BEBEGINDE LEKE CIKAR DIYE İÇİME KURT OLUSTU KENDI YICEĞİMDEDE OLUYORMU YOKSA BASKASNN EVNDEN GİZLİ BİŞEY YERSEM Mİ OLUYTOR.
YA BENDE PEK ORALI DEĞİLİMDE GENEDE AKLIMA GELMIYOR DEĞİL . O YÜZDEN TAMDA BİLMİYORUM :)Ay ben onlara hiç inanmıyorum ama yine de bildiğim kadarıyla ikinci dediğin, yani başkasının evinden bahçesinden tezgahından neyse ondan izin almadan yersen oluyor
ben de hep aralığın ilk haftası gibi geliyor ben de aralık 1 doğumluyum :)Hayirlisiyla dogsunlarda nedense benim icime kasım sonu gibi doguyor ama bilmiyorum belkide ben kasim dogumlu oldum icindir
ayy ne güzel aynı gün olsa muhteşem olurmuşBizimde evlilik yildonumumuz 14aralik
Kısa süre mi kullanılıyormuş. Hic duymadım. 6 ay yaza geliyor tatilde ek gıda da elim kolum olur gibi düşündüm. Evde yüne çözüm bulunur aparatlarla filanda yine de bana aşırı pratik birşeymiş gibi gelmişti. Sanki almam gerekliymiş gibi hissetmiştimAa süper, Weewell baktıklarım arasındaydı. Buharlı pişiriciyi listeme yazdım ama kısa süre kullanıyormuş herkes o yüzden eledim evim küçük kısa süreli eşya almak istemiyorum pek ama arkadaşınızın vermesi süper olmuş biz de deniz kenarındayız ama İstanbul artık Antalya gibi olduğı için alırım muhtemelen evin nemi yüksek.
Benimde sat a gore 21 aralik benim dogumgunum ama o tarihtr olmaz bence. Esim de 12 aralik belki vurur birimizeben de hep aralığın ilk haftası gibi geliyor ben de aralık 1 doğumluyum :)
15 tahmini dogum ozm. Kadar gelmezse hocam beni 1gun once alin diycemayy ne güzel aynı gün olsa muhteşem olurmuş
enee siz de evde 3 ay delirmelik tamBenimde sat a gore 21 aralik benim dogumgunum ama o tarihtr olmaz bence. Esim de 12 aralik belki vurur birimize
Oyyy çiçek gibi olmuşsun bendende kalpEki Görüntüle 3458498
Dün düğünden sonra annem fotoğraf çekti. Şimdi fark ediyorum ayaklarımın şişini bu neeeee
Oyyy çiçek gibi olmuşsun bendende kalp
Benim eşim de olmuycak buyuk ihtimalle dogumda 6 aylik gorevlendirmesi var yurtdışi doguma denk geliyor oda inslh gitmez dogumdan sonra gider diye dua ediyorum ya10 gün erteleme oluyormuş zaten 12 aralıkta gidiyor benım tahmini 16 aralık demişti doktor ama önce ve sonrası olabilir tabi