- 30 Nisan 2024
- 181
- 162
- 28
Ben günlük ped kullanıyorum . Hamilelikten önce de kullanıyordum rahat hissetmek için o yüzden aynen devamBeyaz akıntı değil mi benim ilk çamaşırım her gün batıyor kumaş bez koyuyorum günlük değiştiriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben günlük ped kullanıyorum . Hamilelikten önce de kullanıyordum rahat hissetmek için o yüzden aynen devamBeyaz akıntı değil mi benim ilk çamaşırım her gün batıyor kumaş bez koyuyorum günlük değiştiriyorum
Benim hala pufidik hava yastıkları gibieşim bana geçen diyo aşkım airbagleri açmışsın, dedim ne diyor meger kocaman oldular diye oyle diyormus.Ya benim ilk 3 ay sert di ama 4 aydan sonra yumsadi halada yumsak
Benim de aklıma o geldi, şimdi yazdım doktoraCanım bilmiyorum ama doktoruna danış bebeğin suyu olmasın aklıma ilk gelen şey bu oldu benim önlem amaçlı öğren sen bunu
Turnusol kagıdı tarzında pedler kagıtlar filan oluyor nöbetci eczaneden bulursun belki. Onlarla ambiyon sıvısı olup olmadıgını test edebiliyorsun. Doktora gittiğindede muayanede sıvısını ölçer nasıl iyi mi bi azalış var mı diye zatenBenim de aklıma o geldi, şimdi yazdım doktora
Sabahları icince cok kotu oluyorum kafam bulanıyo yerinde olmuyo uykum geliyor fena oluyor diyenler oluyordu. Olmuyor mu sabah icince birşey ???Sabahlari iciyorum 2 tane bazen hic olmuyo bazen de boyle gunum gnuume uymuyo
Hassasiyet olarak kalmadı bende dokununca öyle acı yok belki sert olmasının sebebi 70b sütyenden 90 na çıkmam olmuştur göğüslerim minnaktı benim ondan böyle olabilirKizlar hepinizin sertmi ya tek benim mi boyle acaba
Yooo hic uyku yapmiyor ben de.Sabahları icince cok kotu oluyorum kafam bulanıyo yerinde olmuyo uykum geliyor fena oluyor diyenler oluyordu. Olmuyor mu sabah icince birşey ???
Hahah ya benimde buyudu ama yumşakBenim hala pufidik hava yastıkları gibieşim bana geçen diyo aşkım airbagleri açmışsın, dedim ne diyor meger kocaman oldular diye oyle diyormus.
Belkide benim hala ayni oncede 85 di suanda ayni once kullandim sutyenler hala oluyor cunku ilk trimestirda sert di agriyordu gece uykumdan uyanirdim agrisina ama artik hicbirsey kalmadi yumsadi iyiyceHassasiyet olarak kalmadı bende dokununca öyle acı yok belki sert olmasının sebebi 70b sütyenden 90 na çıkmam olmuştur göğüslerim minnaktı benim ondan böyle olabilir
benim hamilelik öncesi de şimdi de hep düşük tsh’ım. doktorum değişmedi ilaç dozumu. yüksekliği asıl tehlike ama, o yüzden dert etme canımKızlar sizlere bir sorun var haşimato hastası olduğumu söyledi doktor 8 haftalık hamileydim tsh değerim 35 di ilaca başladım uzun zamandır aksatmadan kullanıyorum bugün kan verdim değerim 0.0115 e düşmüş ayağa kalkacak halim olmadığı için sonuçları almaya eşim gitti değerleri çok düşmüş ilaç baya fazla geliyor demiş yarı yarı ya düşürmüş ilacı şuan 17+5 günlük hamileyim çok korkuyorum bu düşüklük bebeğe zarar verir mi bu durumu yaşayan var mı burada başka endokrin yok özel dede yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum korkuyorum
Ay bende 70b den 90b oldum. Ama hala yumusacıklar. Hatta göğsümün ucu normalde yoktur ara ara cıkar. Bi ara gebelikte ucları belirginleşti gibi oldu. Ama simdi soyundugumda filan ucları yine yok. Belli süre sonra cıkıyorHassasiyet olarak kalmadı bende dokununca öyle acı yok belki sert olmasının sebebi 70b sütyenden 90 na çıkmam olmuştur göğüslerim minnaktı benim ondan böyle olabilir
Bu gece içeceğim ya. Yarın rennie alayım bir de. Yanma da aşırı bir seviyeye ulaştı bir anda. Sanki Prilamı bırakmam mide yanmasını tetikledi. Şu an o kadar kötü bir durumda kiprilamı hiç bırakmasak da bişey olmaz ya doğuma kadar kullanan çok insan var
Ya biz bir taktık da arabaya sanki yerinde durmuyor çıkıyor. eşim denedi yarın ben kendim de bir deneyeyim de çok da randımanlı bir şeye benzemiyor gibi ya da o yapamadıBen de sürekli araba kullanıyorum karnım çok büyümedi diye almamıştım ama almayı düşünüyorum şu an
Benim de öyle edacım midem yanıyor iki gündür fena halde. Reflü oldum sanki boğaz bölgemde de devamlı bir yanma acılık falan. Allahım şu gebeliğin en azından kalan günlerini bizim için de güzelleştir, lütfenEvet ben de inanacımı kaybettim. Prilam içiyorum, sanırım bırakamayacağım. Zaten yavaş yavaş mide yanmam başlıyor gibi. Bizim de kaderimiz bu sanırım kuzucum. Neyse ki yalnız değiliz ❤
Her magnezyum gebelikte kullanilmiyor Magnezyum diasporal şase formunu yazdi doktorumBen tüp bebek sürecinde 2 kutu magnezyum içmiştim doktorum kabız olmaman için demişti, son 1.5 aydır bırakmıştım. Siz hangisini kullanıyorsunuz şuan, evde Ocean Extramag üçlü kombinasyon var ona mı başlasam yeniden acaba
Ay benim midemde yanma başlamadı. ama yemeği sanki fazla yemişim gibi (ki fazla yemedim) sürekli ağzıma geliyor, sabah kahvaltısındada börek yemiştim o zamanda sürekli agzıma geldi gün boyuncaBenim de öyle edacım midem yanıyor iki gündür fena halde. Reflü oldum sanki boğaz bölgemde de devamlı bir yanma acılık falan. Allahım şu gebeliğin en azından kalan günlerini bizim için de güzelleştir, lütfen
Bu değil de sanki ek aparat gibi başka biri paylaşmıştı ona da bakmak lazımYa biz bir taktık da arabaya sanki yerinde durmuyor çıkıyor. eşim denedi yarın ben kendim de bir deneyeyim de çok da randımanlı bir şeye benzemiyor gibi ya da o yapamadı
Yediklerinle ilgili olabilir canım börek yağlıysa, yemekte çok salça baharat yağ vs varsaAy benim midemde yanma başlamadı. ama yemeği sanki fazla yemişim gibi (ki fazla yemedim) sürekli ağzıma geliyor, sabah kahvaltısındada börek yemiştim o zamanda sürekli agzıma geldi gün boyunca
Bu tsh normali ne peki kaç olması gerekiyorbenim hamilelik öncesi de şimdi de hep düşük tsh’ım. doktorum değişmedi ilaç dozumu. yüksekliği asıl tehlike ama, o yüzden dert etme canım