Kizlar bugün detayliya gittim. Cok şükür ki bebekte bi sorun yok. Sat 20+3 tü ama ortalaması 19+6 ile uyumlu çıktı. Zaten en baştan 1 hafta gerideydi. Her gidişimde bir gün bir gün ilerliyordu Son gittiğimde gününü yakalamış gibiydi ama şimdi 4 gün geride çıktı. Doktor sorun olmadığını söyledi. Sadece aklıma eve gelince küçük bisey takıldı kol kemiği 19+0 ile uyumlu olculmüs. biraz o geride diye ona kafam takıldı. Ama sorun olsa doktor derdi heralde . Onun haricinde hersey yolunda
Bu arada güzel bi kahvalti yapmıştım. Bi de benim bebek havuc yiyince hareket ediyor diye 2 tane havuç yemiştim. Hastaneye giderken de bir bardak Türk kahvesi ile Canga çikolata yemiştim. Doktor sen ne yedin bebek içeride koşuyor yakalayamiyorum dedi
o kadar hızlı hareket ediyordu ki yüzünü de tam goremedik. Siz giderken bebek hareket etsin diye benim kadar abartmayın.
Cok hareket etmesi de isleri zorlastiriyormus. Bi de Mesela muayenede yarım saat boyunca hareket etti ama ben hareketini 2 kez falan hissettim. Doktor 24. Haftaya kadar her hareketini hissedemeyecegimi söyledi. Yani bebek kıpırdamıyor diye panik yapmamak lazımmış.
( Bu kol kemiği geriliği konusunda da bisey bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
bir de sat tarihinden ne kadar geri olması normal kabul ediliyor)