- 12 Temmuz 2022
- 23.200
- 85.002
Barış Ata olsun be sizi mi kırıcamBarış Ata daha güzel canikom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Barış Ata olsun be sizi mi kırıcamBarış Ata daha güzel canikom
eşim teoşkoyu duysa direkt vazgeçer şu an teoman ağır basıyor ikimizde de. çevreye tuhaf gelir kesinTeoman çok güzel yaaaa, erko olursa Teo çok istiyordum ben eşim sevmemişti ama koyardım kesin Teo dersin Teoşko dersin çok tatlış bence
evet ya ben de öğretmenim. eşim mete yi önerdi ama bir öğrencim vardı adı mete olan
Hahah resmini çekip ekran görüntüsü yapsaydın belki çeker belli olmaz kime çok baktıysan ona çeker derler ya bende genetik kodlarıma bakmadan ekrana maviş gözlü bir kız koydum 7 Ceddimde belki mavi gözlü biri vardır aile de yeşil var oda olabilirAy biraz once yan komsuya gectim , torununu sevdim Allahim masallah nasil guzel mavis mavis bi de ulsu dedim Allahim benimki de boyle olsun litfen
Ben de öğretmenim aynı şekilde eşim eski futbol hakemi çok fazla erkek tanıdığı var o yüzden o da her şeye yok şu var yok bu var olmaz diyor
Edebiyat öğretmeniyim, Orkun ismi de Orhun abidelerinden geliyor, anlamı da güzel aslında ama alışamadım. Belki fikrim değişir zamanla.Orkun çok şık bir isim bence, tam zengin çocuğu ismi seviyorum ben Çınar ağır gibi, Doruk çok popüler. Ilgaz fena değil
Bazen istisnalar oluyor, kişisel ve aile yetiştirme tarzından dokayı. Ama bazı isimler oluyor ki gercekten tüm eğitimciler hem fikir oluyoruz. Onlara karşı biraz uzağım sadeceevet ya ben de öğretmenim. eşim mete yi önerdi ama bir öğrencim vardı adı mete olan
Benim esim yesil , ben ela , annem yesil , kayinbiradem mavi biri tutar belki be . Umarim kardesime benzemez kara kasli kara gozluHahah resmini çekip ekran görüntüsü yapsaydın belki çeker belli olmaz kime çok baktıysan ona çeker derler ya bende genetik kodlarıma bakmadan ekrana maviş gözlü bir kız koydum 7 Ceddimde belki mavi gözlü biri vardır aile de yeşil var oda olabilir
Oy iki etiketlediğim hamişte öğretmen çıktı bende matematik öğretmeniyim. Kızımın ilk ismide ilk ismi bir matematik sembolü olacak sembol; sonsuzluk sembolunun yarısı ~. Tek basına kullanılınca önünde durumu tersine ceviriyor olumlu ise olumsuz, olumsuz ise olumlu. Aynı sembolun zıttını alınca sonsuzluk olusuyor. Zıtlıkların olusturdugu bütünlük sonsuzluk olarakta görüyorum. anlamıda savaşta güçlü olan demekmiş. İsim olarak yurtdısında koyuluyor genelde. Hatta bi edebiyatcınında eşinin ismiEdebiyat öğretmeniyim, Orkun ismi de Orhun abidelerinden geliyor, anlamı da güzel aslında ama alışamadım. Belki fikrim değişir zamanla.
Aa ben de matematik öğretmeniyim Ne kadar güzel anlamlı bir isim düşünmüşsünOy iki etiketlediğim hamişte öğretmen çıktı bende matematik öğretmeniyim. Kızımın ilk ismide ilk ismi bir matematik sembolü olacak sembol; sonsuzluk sembolunun yarısı ~. Tek basına kullanılınca önünde durumu tersine ceviriyor olumlu ise olumsuz, olumsuz ise olumlu. Aynı sembolun zıttını alınca sonsuzluk olusuyor. Zıtlıkların olusturdugu bütünlük sonsuzluk olarakta görüyorum. anlamıda savaşta güçlü olan demekmiş. İsim olarak yurtdısında koyuluyor genelde. Hatta bi edebiyatcınında eşinin ismi
İsmi sembol mü olacak yoksa işaret olarak mı sembol yani ~ bu mu olacak tam çözemedim teoride mantığı anladım ama pratikteki kullanımı çözemedim aslında lisede de sayısalcıydım ama son zamanlarda aşırı sözelciyimOy iki etiketlediğim hamişte öğretmen çıktı bende matematik öğretmeniyim. Kızımın ilk ismide ilk ismi bir matematik sembolü olacak sembol; sonsuzluk sembolunun yarısı ~. Tek basına kullanılınca önünde durumu tersine ceviriyor olumlu ise olumsuz, olumsuz ise olumlu. Aynı sembolun zıttını alınca sonsuzluk olusuyor. Zıtlıkların olusturdugu bütünlük sonsuzluk olarakta görüyorum. anlamıda savaşta güçlü olan demekmiş. İsim olarak yurtdısında koyuluyor genelde. Hatta bi edebiyatcınında eşinin ismi
Ben de yeşil gözlü sarışın bir kız yapmıştım daha cinsiyeti de belli değilken,cinsiyet tuttu sarışınlığı da bekliyorum Ben esmerim ailem esmer,eşim ve ailesi sarışın renkli gözlü.Tamamen şans artık bakıcaz annemin kardeşleri de sarışın diye kendimi avutuyorumHahah resmini çekip ekran görüntüsü yapsaydın belki çeker belli olmaz kime çok baktıysan ona çeker derler ya bende genetik kodlarıma bakmadan ekrana maviş gözlü bir kız koydum 7 Ceddimde belki mavi gözlü biri vardır aile de yeşil var oda olabilir
Ay dede ismi deyince aklıma geldi eşimin babasının adı rezmi görümcem bir oğluna remzi adını koyduçocuk 2ye geçti büyüynce değiştircem diyor şimdidenoutoffit Bizim isim "Mehmet Aslan" olacak. Tahmin ettiğiniz gibi Mehmet dede ismi. Aslan ı da ben koydum.
Tomris ??Oy iki etiketlediğim hamişte öğretmen çıktı bende matematik öğretmeniyim. Kızımın ilk ismide ilk ismi bir matematik sembolü olacak sembol; sonsuzluk sembolunun yarısı ~. Tek basına kullanılınca önünde durumu tersine ceviriyor olumlu ise olumsuz, olumsuz ise olumlu. Aynı sembolun zıttını alınca sonsuzluk olusuyor. Zıtlıkların olusturdugu bütünlük sonsuzluk olarakta görüyorum. anlamıda savaşta güçlü olan demekmiş. İsim olarak yurtdısında koyuluyor genelde. Hatta bi edebiyatcınında eşinin ismi
Çevre işine baksın sjfkdkeşim teoşkoyu duysa direkt vazgeçer şu an teoman ağır basıyor ikimizde de. çevreye tuhaf gelir kesin
Evet çok güzel böyle birşey alabilirimBugun sütyen konusulmustu. Üzerine e-bebek indirimi konuşuldu. Orangegreysky İndirimi kaçırdım sanırken @Kumral Ada Mavi Tuna kacırmadıgı farkettirdi. Sepete ekle ekle ekle 3.500 olmus. Dedim öncelikli olacaklara karar vereyim 650 indirdim. Almak istediğim tulumları yine erteledim, numaraları adetleri cok düşünmem gerekecekti 6-9 ay cok bişi almamıştım düşünmek zorunda kalmayacagım icin bu sekılde aldım.
emzirme sütyenine denk geldim hemde çok şık A aydassss aldım gitti.