- 30 Nisan 2024
- 181
- 162
- 28
Aa benim de eşim şef mühendis . Ama devlette değil özelde. devlete geçmeyi hiç düşünmüyor malum maaşlardan. . /Özelde imkanları çok iyi şükür.Ah öğretmen olmadığıma öyle pişmanım oluyorum ki zaman zaman. Yakın arkadaşım da böyle yapacak bugünlerde doğum olacak. O da rapor falan derken ilk dönemi kapatmayı düşünüyor. Bizim maalesef o şansımız yok ya işe dönüp çalışacağız ya da bırakacağız arası bir bakım türü yok. Süt izni bile 1.5 saatmiş ya 6da değil 4 buçukta çıkıcam 5buçukta evde olacam yine tam gün demek oluyor işte ki benim iş yerim 4.30u da devamlı suistimal eder hiç umurlarında olmaz yani iş olduğu günler çıkamazsın der geçerler. Şu an lojmandayız eşim mühendis kurumun lojman kirası 5-6 bin arası. Onun maaşı da iyi şükür. İdare edip tamamen ayrılmayı düşünüyorum. 3 sene daha lojman hakkı var en azından sonrasına sonra bakarız diyorum artık
Evet iyiymiş lojman olması bizim de gemi mühendisi arkadaşımız var devlette lojman çıktı çok rahatlatıyor ekonomik olarak kendi evlerini kiraya verdiler hatta